Arama sonuçları: *

• Users: Reax
  • Order by date
  1. R

Telefon ekranını laptopa nasıl yansıtırım?

iPhone kullanıyorum Windows tabanlı bir laptopum var. İnternette birkaç uygulama gördüm bunun için fakat gördüklerimin hepsinde bilgisayar ile telefonun aynı ağa bağlı olması gerekiyor. Yurtta kalıyorum şu an kendi internetim az, yurt interneti ise yalnızca 1 cihaz kabul ediyor. Aynı ağa bağlı...
  2. R

Laptopta GSB internetine bağlanamama sorunu

GSB internetine telefonumdan sorunsuz bir şekilde giriş yapabiliyorum. Fakat laptopta denediğimde giriş sayfasına giriyorum gerekli sertifikayı yüklüyorum sistem başladı demesine rağmen internete bağlanamıyorum. Sorun ne olabilir?
  3. R

SIM kartlı taşınabilir modem önerisi

Superbox Go taşınabilir modem kullanıyorum. Fakat çok fazla sorun çıkartmaya başladı çok geç bağlanıyor sinyal bulamıyor vs vs. Önerebileceğiniz SIM kartla çalışan taşınabilir iyi bir modem var mı?
  4. R

Öneri RTX 4070 Super alacağım sizce hangisini almalıyım?

Paliti al geç. Gayet kalitelidir 3 sene palit 3060 kullandım gayet memnundum.
  5. R

Çözüldü✓ yıllarca kullanılacak sistem

Anakartınız am5 destekli bir anakart am5 olan tüm işlemcilere yükseltebilirsiniz. İlerde başka bir platforma geçilirse o zaman anakart değiştirmeniz gerekir. Onun dışında diğer parçalarda sorun yok. Dediğim gibi ram takviyesi yaparsanız iyi olur gelecek için 1tb m2 ssd yetersiz.
  6. R

High Power PSU üzerinde hiçbir sertifa yazmıyor

Kutusunda yazıyor 90. Ama aynı markanın başka ürünlerinde direkt kutsunun üzerine yazmışlar sertifikayı bi bu modelde olmaması saçma değil mi.
  7. R

Parçalar güzel HDD alın ve sıvı soğutma tercih edin. Ayrıca alabiliyorsanız ram alın 32 gb şuan günümüz için olan ideal ram miktarı zaten 16 devri yavaş yavaş bitiyor. Yıllarcadan götürürmüden kastın ne. Dediğim ekran kartlarıyla min 3-4 sene 2k ultra-yüksek ayarlarda oyun oynarsın.
  8. R

İlerde 50 serisi çıkınca ekran kartı değiştirmeyi düşünüyorsan şuan 4070 ti super 7900XT veya GRE alabilirsin 2k ultrada çok rahat oynarsın.
  9. R

High Power PSU üzerinde hiçbir sertifa yazmıyor

Teknobiyotik sitesinden High Power 850W 80+ Gold sertifikalı PSU satın aldım en azından sitede yazan bu. Fakat ürün elime geçince ne kutusunda ne güç kaynağının üzerinde hiçbir yerde 80+ Gold sertifikasını görmedim. Bu normal mi sizce...
  10. R

RX 7900GRE PCI-E kablo sorunu

Hocam ekran kartı için çoğu yer 550 600w psu yeter diyor zaten de sanırım 12v çıkışı düşük psunun. Kullanıyorum zaten 1 hafta 10 gündür oyun falan da oynuyorum bi sıkıntı çıkarmadı da aklımda vardı zaten hep değiştirmek daha kaliteli bir markaya geçmek.
  11. R

Toplam olarak 8+8 dedim hocam evet 6+2 oluyorlar. 1721148520 https://www.teknobiyotik.com/high-power-750w-80-gold-performance-gd-aktif-pfc-guc-kaynagi-hp1-j750gd-f12s.html?ref=akakce&v=1.76.7#!prettyPhoto Sanırım bunu alacağım araştırdım gayet sessiz bir psuymuş msı ile arasında kaldım ama bunun...
  12. R

Hocam fiyatında değilim şuan. Fazla gürültülü olmaması da önemli benim için 3-4k ya kadar çıkabilirim önemli değil. Yine de o modeli mi önerirsiniz
  13. R

Teknobiyotik sitesindeki görselde bu şekilde hocam aynı ürün değiller mi analamadım. Burda 1x 6+2 diyor ne demek tam olarak 1 tane 8 pinlik pcı-e demek değilmi. bu üründen bahsediyorum https://www.akakce.com/power-supply...-hp1-s2750gd-f14c-750-w-fiyati,452711365.html
  14. R

Hocam geçen hafta ekran kartı anakart falan değiştirdim. Anakart konusunda pişman oldum ama bi tık am5 sisteme geçseydim keşke direkt. 1721147017 Bunu alırdım dediğin psu ya bakar mısın hocam sana zahmet 1 tane 6+2 pcı-e kablosu gösteriyor sanırım yanlış anlamadıysam benimkine uyumlu değil. 8+8...
  15. R

Anakarta uymama gibi bi durumları da mı var psunun. Bende şuan rog strix b550f gaming modeli var uyar sanırım. Sesli mi çalışıyor birde.
  16. R

RX 7900 GRE Ekran kartı hangi işlemci besler

Sistemin am4 ise eğer 5800x3d öneririrm. Bende şuan aynı ekran kartı ve 5600x var bu ikili de fena değil aslında 2k da AAA oyunlarda hiçbir darboğaz yok. FPS oyunlarında ise darboğaz bi tık var ama oynayışa engel değil.
  17. R

RX 7900GRE için PSU önerisi

750W nispeten sessiz çalışan güvenli bir psu arıyorum. Şu anki psumda tek pcı-e kablosu var tek kablo 8+8, alacağımda iki ayrı 8 pin pcı-e kablosu olması önemli. 4-5k ya kadar çıkabilirim bu aralıkta psu önerilerinizi bekliyorum.
  18. R

Değiştireceğim hocam riske atmak istemiyorum zaten. max 5k ya kadar psu bakıyorum şuan. 1721146037 Hocam bu attığınız nzxt nin 12v çıkışı vs yeterli mi bu kart için. Birde 2 tane pcı e kablosu var mı acaba. Tek kablo 8+8 istemiyorum.
  19. R

https://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-super-gd-series-750w-80-gold-atx-yari-moduler-guc-kaynagi-hp1-s2750gd-f14c.html https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-nzxt-c750-bronze-pa-7b2bb-eu-750-w-fiyati,497907697.html Peki bu iki modelden hangisini tercih...
  20. R

Yukarda attığınız model yeterli mi peki. 12V kanalından 62.5 veriyormuş sanırım o da mı yetersiz o zaman.
Geri