Arama sonuçları: *

1. M

❌İndirim Bitti! 799TL Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklık

7.1 i acmadim ve gereksiz sanal bir 7.1 den ne kadar performans alabiliriz zaten ama v2x bu fiyata rakipsiz onu söyleyebilirim
  2. M

Zara para çekmedi ama ürün satın alındı.

sonradan parayı çektiler
  3. M

❌İndirim Bitti! 🔥Zara, Bershka, Pull&Bear, Mango %50 Kış İndirimi Başladı!!

geçen ki cuma indiriminde 2 k dan 1200 düşen mont simdi 1600 e dusmus yani indirim iyi de gecenki kadar yok
  4. M

Kopya çekmekle suçlanmak

tamam kral çok saol.
  5. M

Kopya çekmekle suçlanmak

telefonu koymadığım için sözlü muamele yaptılar onların derdi kopyayla ama saatte dediğim gibi kopyaya ait bir şey yok telefonda da yok kalem kutusunda da yok
  6. M

Kopya çekmekle suçlanmak

kardeşim benim telefon yok bak telefon yok saat var saat bak mi band 6 varya bileklik saatte değil ben sınavı yaparken hoca geldi bileğimde gördü saati sonra benden istedi ve ben verdim bak telefonu değil telefon zaten üzerimdede değil 1672760542 yapıldı babamı aramışlar ve demişler ki...
  7. M

Kopya çekmekle suçlanmak

sıranın altı ne alaka bilader ben kopya çekmek istesem o saati bileğimde mi tutarım avucumun içine alırım öyle bakarım adam bileiğimde duran saati istedi 1672760232 hayır hiçbir şekilde yok ben müdüre saati baştan aşağıya tüm özelliklerini gösterdim müdür inandı ama müdür yardımcısı inanmadı...
  8. M

Kopya çekmekle suçlanmak

telefonla yakalanmadım telefon çantamdaydı benim saatimi aldılar saatte kopya da yoktu telefon nerede deyince bende çantamda dedim sonra senin yanında telefon vardır sen akıllı çocucuksun benim yanıma telefonla gelmeyeceksin ya dedi resmen yanımda telefon yokken bana sınavda telefondan kopya...
  9. M

Kopya çekmekle suçlanmak

Simdi hoca sinifa geldi ve uyari yapmadan saat vb. seylerinizi cikarin demeden sinavi baslatti ve benim dalginligimla saat bilegimde kalmis sirf unutmakla. Sonra hoca 10 dk sonra saatimi aldi sinav cikisinda saatimle beni mudur yardimcisina getirdi ve bana kopya muamelesi yaptilar. Saat Mi Band...
  10. M

Office 2021 Pro okunamayan içerik bulundu hatası

internetten indirdiğim yazılı dosyasını açmak istediğimde karşıma bunlar çıkıyor ne yapmalıyım
  11. M

Patron Çildirdi Epic Games Death Stranding Beleşşşş 🔥 🔥 🔥

iyi mi oyun 1671987727 hayır
  12. M

Patron Çildirdi Epic Games Death Stranding Beleşşşş 🔥 🔥 🔥

abi daha yeni gördüm adamlar paralı yapmış ya lanet girsin
  13. M

Kapıda Ödeme ile bot nereden alınır?

Cat veya Harley davidson bot alabileceğim kapıda ödeme imkanı olan siteleri yazabilir misiniz rica etsem?
  14. M

röntgenden anlayan yardımcı olabilir mi?

doktor sırayı 1 gün sonraya verdi. Bende bana fikir olur diye buraya atmıştım belki bir arkadaş vardır yardım eder diye.Hata etmişim saolun.
  15. M

röntgenden anlayan yardımcı olabilir mi?

Yüzük parmağımın üzerine düştüm röntgen sonuçlarını atacağım yardımcı olursanız sevinirim.
  16. M

❌İndirim Bitti! 🔥Zara, Bershka, Pull&Bear, Mango %50 indirim başladı!!

ben 183 93 kiloyum xl aldım tam oldu
  17. M

❌İndirim Bitti! 🔥Zara, Bershka, Pull&Bear, Mango %50 indirim başladı!!

hocam ama zara %95 memnuniyet söylüyordu L bedenine de %40 tı
Geri