Arama sonuçları: *

1. E

Shein indirimli ürünler

https://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=lbEfUZjoBvt_8&localcountry=TR&url_from=GM75901030129 arkadaşlar ben bunu almıştım birkaç gün önce LED ışık olarak bu geçiyor çok renkli seçeceğini aldım yorumları da gayet olumlu
  2. E

Shein indirimli ürünler

7 sinde aldım derken sipariş ettiniz mi anlamında nerdeyse 2 hafta olacakta ne aldınız acaba bence üründen ürüne ve şans payı yüksek benim daha 6-7 ürünüm var 2 tanesi şu an trde
  3. E

Shein indirimli ürünler

Bende senle aynı tarihte 2 farklı hesaptan ürün sipariş verdim mesela biri bugun geldi diğeri trde gümrükte hala ama hayli hayli gelir oda birkaç güne 1768595185 Ben
  4. E

Shein indirimli ürünler

Evet 1768541763 Güzel mantıkla düşünüyorsun ama eksik onlar öyle düşünmüyor yok vergi beyannamesi yok vergi formu cart curt kaç bin TL geçiririz derdindeler
  5. E

Shein indirimli ürünler

Hayli hayli yetişir ben senin ürün aldığın tarihten sonra farklı ürünler aldım öyle düşün 1768511920 1-3 gün de içerisinde gelse nerdeyse 1 haftada gelmiş olacak
  6. E

World Kart Steam ve Apple-Microsoft harcamalarında indirim yeni kampanya bekleniyor.

Valla benim iş yattı play TLcard diye bir şey gönderince öğrenci diye gönderilmiş halbuki troy kartım normal 🙄
  7. E

Shein indirimli ürünler

Bende de dün 14 Ocak "uçak varış havaalanına varır" demişte bakalım kaç gün sürecek gümrük işlemleri
  8. E

World Kart Steam ve Apple-Microsoft harcamalarında indirim yeni kampanya bekleniyor.

Hocam sizinki isim olarak ne geçiyor play TLcard falan mı yoksa direk tlcard diye mi
  9. E

Benim kart troydu onun için MasterCard çıkardım bu becereksizler play TLcard adın da bir şey göndermişler onunla meğersem yapılmıyormuş ben görmeden oyun almıştım iade ettim 16 gün falan iadeyle uğraştım 😐
  10. E

Shein indirimli ürünler

Zaten sana yazdığımı düzgün okursan diyorum ki sen gelmesini bekleyeceksin iade için birde göreceksin gümrük işlemleri cart curt olacak gerek yok yani
  11. E

Shein indirimli ürünler

Uçağa verdilerse iş işten geçti artık sen bekleyecen gelecek birdaha mı iade edecen boş iş git ne lazımsa onları al sheinden zaten kısıtlı süre var
  12. E

🔥İndirim 1 ALANA 1 HEDİYE ÇETİNKAYA !

Hocam alan bir kişinin gelmemiş ona göre hareket etseydiniz
  13. E

Shein indirimli ürünler

Bitirdiniz mı siparişleri bugün gece ben bitirdim valla daha da riske girmeye gerek yok hemde para bitti
  14. E

Shein indirimli ürünler

Bugün 1-2 şey alayım diyordum da değmez diyorsanız almayacağım
  15. E

Shein indirimli ürünler

Gösteriyor teslimat yazıyor mesela bende 25 Ocak ve 2 Şubat arası gösteriyor
  16. E

Yaw ben 28 Aralıkta iade ettim Steam üzerinden birkaç oyunuda hala gelmedi ya banka bizde para gözükmüyor diyor steamde cevap vermiyor
  17. E

Shein indirimli ürünler

Hangilerini aldınız hocam
  18. E

Shein indirimli ürünler

Nasıl la o kadar çabuk mu acaba satıcı ile alakalı olabilir mi yada hava veya Kara yolu ile gelme ile ilgili
Geri