Arama sonuçları: *

1. E

Migros Atıştırmalıklarda 2 al 1'i iade

Bilmiyorum konuda çok köstebek çıktı cevap vermek zorunda kaldım
  2. E

Sen 2 çikolata 40 ödedin ya bunun 1 ürünlük money puan geri iadesi yapıyor yani sen 2 ürün+ 1 ürünlük money puanı iadesine 40 TL ödemiş oluyorsun . Ne kadar anlatabildim bilmiyorum anlayanlar anlamıştır beni
  3. E

Konudaki bindirim diyen arkadaşlar ne yaşıyor?evet bu ekonomide her şey pahalı şu anki fiyatların olmaması gerek bu doğru ama konudaki indirimli alakalı bir bindirim söz konusu değil madem böyle bir şey var yazın bakalım örneklerle , konuya gelecek olursak kampanya "2 al 1'i Money hediye " demiş...
  4. E

McDonalds BEDAVA KONUSU 😱

Bugünle birlikte menü tamamlanmış oluyor birde şeyi sormak istiyorum bu mesela kendi hesabımda oynuyorum kazanıyorum ekstra ikinci bir telefonda da aynı hesabıma girip farklı bir ödül seçiyorum o ikinci telefonda oynadığım kazandığım ödül bug mu yoksa o ödülü alabiliyor muyuz
  5. E

Yani cuma günü kazandım öğlen saatlerinde bu da pazartesi günü mü bittiğini gösteriyor
  6. E

Bu cheesburgerin 3 günlük süresi ne zaman doluyor
  7. E

Aynı hesabı farklı bir telefona girdim oynamak için ama yarın tekrar bekleriz ekranı geldi nasıl yaptın yanlış anlamadıysam burger ödülünü aynı hesaba 2 defa mı aldın
  8. E

🔥İndirim 🔥🔥 Attack Shark CM02 Mouse Pad 392TL + vergi 🔥🔥

İnternette dolaşan temu ürünlerinin sahtelerinin yollanmasıdan sonra temuya güven kalmadı aliexpressten devam
  9. E

Yok hocam 3 gün süresi
  10. E

🚨4 OCAK 🚨 McDonalds bedava çıtır tavuk sandiviç yada kahve hediye

Şunu anlamıyor kimse yaşadığın yerin para birimi ile aldığın maaş farkına göre bir çıkarım yapabilirsin ama gidip Polonya zlotisini gidip TL fiyatına çevirmen kadar saçmalık yok orada asgari ücret 40 k nerdeyse TL fiyatına çevirince burada 22 k buradaki enflasyonu bilmiyorsun herhalde yada TL...
  11. E

Dm gel alsana reis 1736069576 Her gün oynuyorum ama şu ana kadar hiçbir ödülü almadım çünkü 3 gün süresi ve oraya kadar gitmenin bir mantığı yok
  12. E

🚨4 OCAK 🚨 McDonalds bedava çıtır tavuk sandiviç yada kahve hediye

Hem Polonyadasın hem de niye böyle kampanyalar yok mu diyorsun 😄
  13. E

Steam PUBG 500 GCOIN (Türktelekom İnternet Paketi Şartıyla)

Değer mi uğraşmaya ne kadarlik bir bakiye kazanabiliriz
  14. E

🚨1 OCAK 🚨Burger Crush Bedava Hamburger Veya Sıcak Çikolata 🚨

Yine kampanya başladığına göre günlük konu olarak atarsın artık 😀 , bu yıl güzel şeyler verse bari birde kullanım süresini 3 güne düşürmek saçmalık
  15. E

🔥İndirim Samsung orjinal s24 kılıflar 99 TL

A34 modeline göre hiç yok 😀
  16. E

Sosyal taciz ve zorbalik ile suçlandım

Yok hocam zaten yazdığım tarihte de dediğim gibi engelledim geçtim sonrasında unuttum ama ilk başlarda korkmuştum yalan yok
Top Bottom