Arama sonuçları: *

1. E

🔥İndirim Galatasaray 25. Şampiyonluk Atkısı 59.99 TL (Tekrar Aktif)

Zaten böyle şeyler para yokken indirime giriyor birkaç gün öncesinde hemen alırdım.
  2. E

Kanye West Konserinde İndirim!

Kardeşim sen uyumaya devam et ülkemize bu konser için Avrupadan oradan burdan gelen kişilerin yemesi, içmesi, harcama yapması minimum 100m dolarlık bir bütçe getirecek.(Makarnayı fazla kaçırmayalım)
  3. E

Yandex Ai Bynogame 200tl Hediye Kartı

Bakiyeyi çevirmek isteyen varsa benim ilanımı alabilir mi bende steamdeki parayı çevirmeye çalışıyorum
  4. E

Bu bakiye tam olarak nerelerde kullanabiliyoruz
  5. E

Hocam bunu aldım da 50 TL bakiye ekledi 250 TL ve üzeri diyor direk kullanılıyor mu
  6. E

🔥İndirim World Mobil | Steam-Yt-Ps-Ea ve Apple-Microsoft 300 Tl İndirim Mayıs-Haziran (Kişiye Özel)

Ben MasterCardın sanali steamde geçmiyor normal kartı geçiyordu sadece
  7. E

🔥İndirim World Mobil | Steam-Yt-Ps-Ea ve Apple-Microsoft 300 Tl İndirim Mayıs-Haziran (Kişiye Özel)

Bölüm MasterCard bende de var ama sanal kartı olmuyor maestro altayapisi mı ne o yüzden siz nasıl harcama yapabildiniz sanal kart konusunda
  8. E

Direkt olarak gelme söz konusu değil dediğim gibi 2-3 gün içinde gelir
  9. E

Konuda bir değişiklik yok çünkü aynı kampanya gelip duruyor
  10. E

Hocam belli birşeye göre konuşuyorum tek bir banka kartım vardı oda Troy altyapısını kullanıyordu hatta bu kampanya 3 ay üst üste geliyordu tabii ki kullanamıyordum sonra MasterCard çıkardım şu an 3 aydır kullanıyorum aktif olarak.
  11. E

Kampanya çıkması önemi değil kartı uygun değilse kampanya olsa ne olur
  12. E

Şimdi kod geçersiz mı
  13. E

O kampanya kodunu mu girdin yanlış anlamadiysam 1779571994 Uzun uğraş değilde yukarıda bir arkadaş attı artık herşeyde geçmiyormuş sanırım bynogame kodları
  14. E

Puma Fenerbahçe 24-25 Sezon Formaları %75 İndirimde

Feneriuma girip hakemler özel kısmından bulabilirsin ekstra son dakika penaltı hediyesi ile birlikte geliyor.
  15. E

MasterCard şemasını seçebiliyorlar ama direk kampanya tanımlanır mı bilmiyorum belki hemen belkide diğer ay kampanya tanımlanabilir
Geri