Arama sonuçları: *

• Users: jotif
  • Order by date
  1. jotif

Ofis odamı nasıl gamıng room yapabilirim

Aga bu millet nereye gidiyor ne kadar boş beleş iş kardeş o kadar mı paraya nefret ettin Gaming room nedir be insan zengin olabilir ama bence parayı ne kadar zengin olsa da çöpe atmamalı bunların hayata bir faydası yok bana da kızan çok şimdi ben böyle millete yazıyorum ama sırf sizin gibi boş...
  2. jotif

Çözüldü✓ 50000 TL Bütçeye Sistem Toplama

50k pc ye vereceğine git altın al at köşeye buradakilere uyma bunlar ne bir şey beğenir ne paranın kıymetini bilir boş iş bunlar oyun oynamaya o kadar para verilir mi hiç en kötü al 50cc motor gez toz takıl ekran başında kendini esir etme
  3. jotif

🔥İndirim Ryzen 5 5600 RTX 4060 Ti Sistem 23999 TL

Çıktı boş beleş gene laa senin işin gücün yokmu bırakın şu pc işlerini eşek kadar adamlar oyun peşinden koşmayın paranız olabilir ama geleceğe yatırım yapın çoluk çocuk işlerine değil 10 yıl sonra bu günleri çok ararsınız ekonomik kaos geliyor bunlar çok iyi günlerimiz
  4. jotif

🔥İndirim Ryzen 7 7800x3d RTX 4080 Süper 77999 TL

Sen ne boş beleş bir adamsın kardeş habire birşeyler indirimli diye paylaşıyorsun bırak paylaştığın şeyler de hayata bir katkısı olsa bari senin gibiler yüzünden gençler koca adamlar oyun peşinde koşar oldu hayatınız boş beleş işler gidin adam gibi birikim yapın çok paranızın olması enayi...
  5. jotif

Yardım Akvaryum tipi kasa seçimi

Gel de bundan memlekete faydalı birey olsunlar laa bu site kadar boş bir yer varmı merak ediyorum o kadar çok boşa para harcar olmuş ki millet saçma sapan şeyler de akıl ister olmuşlar yok kasayı pavyon a çevireceğim ne yapmalıyım yok 100k ya pc toplayacağım çünkü aklımı kaybettim gelecek kaygım...
  6. jotif

Çözüldü✓ ASUS ROG Strix SQ7 M.2 2280 NVMe Gen 4×4 SSD 1TB Dahili SSD 7000/6000 MB/s ARYRM

Bu saatten sonra seni kimse sallamaz alacağın bi SSD sanki dünyaları alıyorsun bide gelmiş burada şekil yapıyorsun normalde benim umurumda değil ben buraya senin gibi iş bilmez kılpaçinoları izlemeye geliyorum ama sen bayağı gıcık çıktın senin kafa yaşın 16 ama kibrin 99 emin ol tam bir eziksin
  7. jotif

95kya bu kasa alınır mı

Allah akıl fikir versin kardeş yıllardır öylece okurum takılırım yorum yazmam ama gerçekten kafa yok bu millette artık orası kesin. 95k nedir iyimisin sen git 2 tane motor al birdaha ki aya zam var ticaret yap gir köklü firmalar dan hisse al parayı ufak F olsa katla herkes ne kadar inanmış uçuk...
  8. jotif

❌İndirim Bitti! 🔥AM4 Kralı Ryzen 7 5800x3D 8235 TL🔥

Şu Türkiye olmasa varya donanım pazarı felç olur herhalde bu kadar para harcayan başka bir ülke bence yoktur
  9. jotif

Etiasglass 24.5" Monitör Ekran Koruyucu 125TL

Ben 2 yıldır kullanıyorum hem TV de hemen monitör de sonuçta evde kaza olabilir bir şey ekrana gelebilir olmaz diye bir şey Yok çok faydalı bir şey herkesin kullanmasını tavsiye ederim
  10. jotif

🔥İndirim TRENDYOL YEMEK 30TL İNDİRİM

Ne ara bitti be
  11. jotif

🔥İndirim Galax RTX 3060 Ti 1-Click OC 9457 TL

Arkadaşlar PC sektörü fena darbe yedi satışlar dibi buldu eğer Tayvan da savaş çıkmaz ve dolar 25 in üzerine çıkmaz da bitcoin de fırlamaz sa da bu saatten sonra fiyat lar çıkmaz. Siz dolar çıkarken fiyatların kaç kere düştüğünü gördünüz ben hiç görmedim saten seçim de yaklaşıyor şimdi görüntü...
  12. jotif

Slazenger Advance I Sneaker Erkek Ayakkabı Siyah 224 TL

Size kardeş tavsiyesi Slazenger dan uzak durun. Bedava verseler bile almayın. Hydra serisi diye bir bot aldık çocuğa daha 3 ay geçmeden paramparça oldu birde dünya para verdik neymiş çok sağlam kaliteli bir seriymiş tabanın üstü bildiğin ucuz karton çıktı şaka gibi o kadar mail attım kimse...
  13. jotif

❌İndirim Bitti! MSI GF63 THIN 11SC-035XTR Dizüstü Bilgisayar 13.299 TL amazon prime'a özel

Dolap uygulamasında 2-3 aylık cihazlar dolu 3050 olsun hatta 3050ti var 12500 TL o ekran kartı mazide kaldı artık
  14. jotif

❌İndirim Bitti! Ugreen bluetooth 5.0 adaptör vergi dahil 44 TL!!! (Aliexpress)

Bende aldım teşekkürler ama arama çubuğuna tıklayınca şok üstüne şok yaşadım oda neydi öyle ilk defa buradan alışveriş yaptım o nasıl favori aramalar çözemedim ben burası nasıl bir site bize başka şeyler gelmese bari hele evdede olamıyoruz kimseye laf anlatamam ev halkından 😀
  15. jotif

İtopya KİNG-13 06/07/2022

Elimdeki ile idare edip am5 i beklemek daha mantıklı geliyor bana
  16. jotif

🔥İndirim PNY Uprising RTX 3070 11270 TL

Bunlar iyi rakamlar gibi gözükse de aslında daha da düşecek yakında stoklar şişer fiyatlar daha da düşer üretim açıldı kriz yavaşça aşılıyor çok daha iyi olacak
Geri