Arama sonuçları: *

1. B

Valorant edit eleştiri

Ortaya kocaman bir vaste yazısı onu da saydamlastirdinmi tamam.Suanki halı de iyi de vaste yazısı eklense dedigim gibi iyi olurdu
  2. B

Valorant edit eleştiri

Hocam bilmediğimden soruyorum vaste dedigin şarkının adını öne göre diyeceğim
  3. B

Valorant edit eleştiri

Biraz biraz alışmaya başlıyorum.Bunun yanında Adobe Photoshop da öğrenmeye çalışıyorum.Bi bilen olsaydı iyi olacaktı.Dc de yardım eden bulmaya çalışıyorum
  4. B

Valorant edit eleştiri

Çok teşekkür ediyorum.Son olarak da eşit işleri için yardım alabileceğim bildiğiniz discord grubu varmi
  5. B

Valorant edit eleştiri

İnşallah öğreneceğim .2018 i kullanıyorum sizce değiştireyim mi ? Bir de şu Saniye tutturma işi çok yoruyor kısa yolu yokmu?
  6. B

Valorant edit eleştiri

Hocalarım öncelikle şöyle ben hem Adobe öğrenmeye çalışıyorum hem de onun yanında capcut in PC uygulamasindan pekistirmeler yapıyorum.Bu tamamen capcut PC uygulamasi.Adobe ye de inşallah biraz daha alışınca geçeceğim
  7. B

Valorant edit eleştiri

Hocam saniyeleri denk getiremiyorum getirmek içinde mecbur bazı yerleri hızlandırıp bazı yerleri yavaşlatmak zorunda kalıyorum.Bunu düzeltmek için bı taktik falan yokmu
  8. B

Valorant edit eleştiri

Lütfen küfür etmeden veya kaba olmadan eleştirirseniz sevinirim. Yardım edebilecek varsa discord verebilirim.
  9. B

PC yi montajlamam için yardım eder misiniz ?

Hocam şu daha rahat olur galiba
  10. B

Yok da açayım bekleyin 1657964493 Hocam açtım messenger
  11. B

Beyler lütfen yardım edecek yokmu ortada kaldım
  12. B

Hocam ben de bazı kablolar kaldı bir kaç fotoyla bitecek gibi atsam olmazmi 1657963778 Bunlar nereye hocam
  13. B

Hocam onlar tamam PSU kabloları kaldi 1657963626 Onları yaptım da bu kablolama çok zorluyor
  14. B

Kasa bu hocam https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-dark-raider-dkchraider-rgb-atx-fanli-oyuncu-kasasi-fiyati,880186348.html?gclid=CjwKCAjww8mWBhABEiwAl6-2RdBgm743jrhKCGIL2-1wWLKe4d-zLe1HkfzmKZqku-Z3uCVS4fTYExoCdOoQAvD_BwE 1657963520 Foto atayimmi hocam
  15. B

R3 1200 Rx560 500gb M2 B450m pro Max Yardım edermisiniz .Ben foto atsam siz şuraya tak deseniz olurmu? 1657963249 Yokmu montajlamayi bilen.
  16. B

Sizce bu İ3 10100F sistem alınır mı?

Almazdim ben.
  17. B

Tebilon #biztoplayalim etkinliği

Hocam firmadan gelmiş geçerliliği olan bir mail bu kadar katılım zaten yetiyor.
Geri