Arama sonuçları: *

1. Jokerperest

Yardım Kurgu İçin En iyi Laptop'u arıyorum. Bütçe 25-30k civarı. Kafam çook karışık

Ram vs SSD kesin alacağım, monitör için düşünüyorum henüz. Teşekkürler. 1656788304 Lenovo Legion 5 Pro aldım hocam, eğer iptal olmazsa şimdilik yeni bilgisayar modeli aramıyorum 😄
  2. Jokerperest

Yardım Kurgu İçin En iyi Laptop'u arıyorum. Bütçe 25-30k civarı. Kafam çook karışık

Aldım hocam umarım yanılmam. Şu model ile aynı değil mi? Yanıltmaz beni. Diğer sitelerde 36 K https://www.epey.com/laptop/lenovo-legion-5-pro-82jd002atx.html
  3. Jokerperest

Emin miyiz hocam sanırım gerçekten fiyat biraz fazla düşük konulmuş kaçırmamam gerekiyor
  4. Jokerperest

Görmemişim hocam mail gelmiyor. Monster kullanan arkadaşımda da ısınma vb sorunlar gördüm korkuyorum açıkçası, dediğim gibi oyun değil başka programlar kullanacağım ve çok fazla kişinin yorumunu gördüm render alırken projelerinin çöp olduğunu. Tabi bakarsak her marka için kötü yorum var ama...
  5. Jokerperest

Bu fiyat aralığında attıklarım dışında model önerisi olan yok mu? 🙌
  6. Jokerperest

Şuan bendeki bilgisayar Lenovo'nun çok eski bir modeli ve cok fazla sorun çıkarmadı bana. O yüzden evet gerçekten şans işi bu sanırım.
  7. Jokerperest

Direkt bir model önerebilir misiniz aklınızda varsa
  8. Jokerperest

Bakıyorum hocam, kafam karışıyor baktıkça ama yapacak bir şey yok. Msi Pulse ile özellikleri benziyor mesela Lenovo'nun ama yalnızca nesil farkı var sanırım. Lenovo'nun attığım modeli 11. Nesil, Msi 12. Nesil.
  9. Jokerperest

Arkadaşlar kafam cidden çok karışık. Adobe After effects/ premiere, Blender vb ağır programları kullanacağım ve rahat kullanmak istiyorum. Kafamı karıştıran modelleri bırakıyorum bu modeller arasından sizce hangisini almalıyım veya bu fiyat aralığında daha iyi öneriniz varsa acil bir şekilde...
Geri