Arama sonuçları: *

1. U

Çözüldü✓ 1000 watt PSU Yardım!!

Teşekkürler hocam yardımın için 🙏
  2. U

Gigabyte güzel görünüyor aslında ama kabloları da beyaz mı onu göremedim site de bazen psu beyaz olsa bile kabloları siyah olabiliyormuş
  3. U

Aslında haklısın ama beyaz parçalar bulmak için o kadar uğraştım en azından görünürdeki psu kabloları da beyaz olsun istiyorum. Zaten 12k nın yukarısına çıkmam psu için 😄 zaten çok para gitti artık yeter
  4. U

Olabilir aslında önerilere açığım ama zahmet vermek istemem 🙏
  5. U

6. U

evet fiyatları biraz daha uygun bi düşüneyim. Teşekkürler bilgi için
  7. U

Bunları görmemiştim kafam karıştı şimdi 😅 atx 3.0 ile 3.1 arasında çok bi fark var mı ya da pci-e 5.0 ile 5.1 arasında onlara bi bakmam lazım
  8. U

1000 waat psu almak istiyorum da bu ikisi arasında kaldım daha önce kullanan var mı? Ya da bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Büyük ihtimalle uzun süre kullanmayı düşünüyorum o yüzden sorun çıksın istemiyorum. Teşekkürler.(Gpu 5070 ti, Cpu R7 9800x3D)...
  9. U

Çözüldü✓ R7 9700x vs R7 9800x3D

Amd ekran kartı düşünmüyorum Rtx 5080 ya da 5070 ti düşünüyorum ama hangi işlemci ile birlikte alsam daha iyi olur
  10. U

Çözüldü✓ R7 9700x vs R7 9800x3D

Yeni bi sistem toplamayı düşünüyorum Elimdeki parçalar: Anakart: Asus Rog strix B850-A gaming wifi Psu: corsair 850 watt Bellek: 2*16 gb 6000 MHz Kasa: NZXT H7 flow Ssd: elimde 1 ve 500 gb samsung 990 pro var onları kullacağım Sadece oyun oynamayı düşünüyorum genelde 4k (monitör 4k)...
  11. U

Crackli windows 11 orijinal key

Crackli windows 11 e var bilgisayar da buna orijinal key alsam ve yüklesem bir sıkıntı olur mu ?
  12. U

Ps5 için ssd arıyorum

Arkadaşlar merhaba ps5 için ssd arıyorum verbatim diye bi marka buldum hiç duymadım ismini kullanan var mı? Ya da sizin önereceğiniz? (2tb olmalı ssd ) çok pahalı olsun istemiyorum ama sağlam ve güvenilir de olsun 😅😄
  13. U

PS5 CFİ 1200 1216 1218 fark var mı ?

bende de ps5 var da o sürümlere nerden bakılıyor merak ettim şimdi
  14. U

PS5 CFİ 1200 1216 1218 fark var mı ?

işlemci ya da grafik birimi farklı olduğunu gösteriyordu ama hangisi emin değilim youtube video vardı bu konularla ilgili bakabilirsin
  15. U

AMD 7500F geliştirmesi?

arkadaşlar bende rx 6600 ddr4 ve b550m anakart var yakın zamanda sadece işlemci için geliştirme yapmak istiyorum. ryyzen 5 7500F var aklımda bu sisteme uygun olur mu? bir de işlemci soğutucu alamam şu aralar stok fan ile kullansam bu işlemciyi soğutur mu? ya da sizin bu sisteme önerebilceğeniz...
  16. U

yazıcı (printer) önersi bu yazıcı alınır mı?

hocam lazer yazıcılar çok pahalı en fazla 3k verebilirim yazıcı için sıfır toner fiyatları çok pahalı mı olur? çok sık yazıcıyı kullanacağımı düşünmüyorum ama yine de lazım.
  17. U

yazıcı (printer) önersi bu yazıcı alınır mı?

merhaba arkadaşlar yazıcı almayı düşünyorum (ev için) bu yazıcıyı nasıl? daha önce kullanmış olan var mı ya da şimdi kullanan? tavsiyelerinize açığım.teşekkürler. çok pahalı bi yazıcı aramıyorum sadece wifi-tarayıcı ve fotokopi özelliği olması yeterli...
  18. U

PS5-PC için 4K MONİTÖR

Teşekkürler tavsiyeniz için
  19. U

PS5-PC için 4K MONİTÖR

Merhaba arkadaşlar hem pc hem de ps5 için 4K min 144hz ve 27 ya da 32” monitor arıyorum önerileriniz varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim Bütçe max 15k
  20. U

6k bütçe, bu 3 monitörden hangisi?

27" bi ekran alsan daha iyi olurdu. oyun genelinde 27" ekrankar tam ideal boyut bence
Geri