Arama sonuçları: *

1. GameOver

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO vergi hariç 756.80₺ (siyah) 🔥🔥🔥

arkadaşlar bu farelerdeki yazılımla tuş atama yaptığınız zaman başka bir bilgisayara yazılım olmadan bağlayınca hala çalışıyormu ? yani dahili hafıza varmı ?
  2. GameOver

Rampage Blitz 1499 TL (wireless)

silikonlu çünkü ve silikonlar acıtabiliyor, uzun vadeli kafanda duruyorsa g733 benim kullandığım en konforlu kulaklıktı, şuan g435 kullanıyorum 130gr daha hafif fakat 733'ün süngerleri inanılmaz yumuşak olduğu için daha rahattı. en güzeli bir hoparlörde al dinlene dinlene kullan en son öyle yaptım
  3. GameOver

Rampage Blitz 1499 TL (wireless)

g733 tatmin etmediyse hiç bişey tatmin etmez diyebilirim (rahatlık açısından), kulak içi düşünebilirsiniz
  4. GameOver

Steganos VPN 1 yıllık ücretsiz lisans 🔥🔥

aldım ama galiba chromeda desteği yokmuş.. pişmanlık hissi.
  5. GameOver

ASUS TUF KLAVYE 1199TL (İtopya)

tkl ve rusça olması senin için okeyse https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-logitech-g410-atlas-spectrum-920-007752-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,298719066.html
  6. GameOver

❌İndirim Bitti! 🔥Ajazz A179 P Temuda Satışta🔥Vergiyle 1663 TL

bilmediğimden soruyorum üründe 8000hz yazıyor 8k değilmi buna rağmen hatalı bilgimi acaba ?
  7. GameOver

❌İndirim Bitti! Asus Prime B650M-K 4.400 TL

am4 5600'de var toplamda aktif 4-5 farklı sistem kullanıyorum am4 usb disconnect oluyor sık sık
  8. GameOver

❌İndirim Bitti! Asus Prime B650M-K 4.400 TL

asuslarda çok sıkıntı oluyor biostarı öneririm bende a620 tuf wifi var yılbaşında 5400e almıştım vatandan gerçekten çok sorunla karşılaştım tavsiye etmem yazılımsal olarak sorunları var hep
  9. GameOver

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

arkadaşlar bu farenin hafızasına makro yazıp sonra başka bir pcde yazılım yüklemeden kullanabiliyormuym ? benim için çok önemli bir özellik bilgi almam lazım yardım edermisiniz
  10. GameOver

🔥İndirim IPhone 16 52.999TL Koşun

o paraya ultra pc toplanır
  11. GameOver

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

tam doldu demiyor sürekli şarj alıyor gibi geldi redditte filanda gördüm o yüzden sormak istedim sürekli sonuza kadar şarj ediyor ve kesmiyorsa sorun olur çünkü ileride hocam :)
  12. GameOver

wired kullanımda tam şarja ulaşıyormu ? yani kablo sürekli takılı klavyesi o şekilde kullanan varmı
  13. GameOver

ne gibi bir sorun vardı acaba ben 20 25 gündür softwaresiz kullanıyorum yapmamız gereken bişey mi var ? bu arada sorun yaşamadım sadece 1 switch fiziksel olarak yamuk zorlanarak takılmış onu değiştirmem gerekti sadece
  14. GameOver

🔥İndirim 12400F Box - Vatan 3.499₺

çok iyi 100$ filan oluyor, sorunsuz seri ztn
  15. GameOver

🔥İndirim NZXT T120 120mm Beyaz Kule Tipi İşlemci Soğutucu 999 TL!

nesi güzel la bembeyaz süt dökülmüş gibi duruyo. siyah olsa neysss
  16. GameOver

youtube yorumlarında bir çok yabancı kullanıcı indirimde 20-30$'a aldığını yazmış hocam, ilk cıktığında o fiyatlardaymış ama emin değilim tabikide fakat çok satan bir ürün niye üretimden kaldırılıp yok olsun ticari olarak mümkün değil :) ayrıca logitech g410 russian alternatifi var gayet iyi...
  17. GameOver

stok girer arkadaslar adamlar baksanıza sonradan gelenlerin ledi vs. bile değişmiş daha iyi olmuş stok gelir satan ürün niye üretimden kalksın
  18. GameOver

şarjım hiç gitmiyor ama cihazım 1dkda kapanıyor muhtemelen bu sayede, parlaklıkta %30 filan tahmini söylüyorum software kullanmıyorum 3-4 günde %10 düştü
  19. GameOver

tam şarj olunca led bildirimi sabitleniyor mu ? tam şarj yapan varmı arkadaslar ne kadar sürüyor ?
  20. GameOver

kupon nasıl alıyoruz ben klavyeyi aldım 945e şimdi fare kovalıyordum vermediler bana
Top Bottom