Arama sonuçları: *

1. GameOver

Bilgisayarı Temizlemek İçin Hava Tuttum Açılmıyor?

malesef hocam, kimseye kendim kadarda güvenemem, çıkmaza girerseniz yine kargo vs. yardımcı olurum fakat bilgisayarı çok kurcalatmayın oluşan sorunların %99ü kullanıcı hatası, teknik servis hatası kaynaklanıyor.
  2. GameOver

Bilgisayarı Temizlemek İçin Hava Tuttum Açılmıyor?

ankaradaysan bana ulaş, profesyonel olarak bakalım ilgilenelim, muhtemelen kısa devre vs. olmuş
  3. GameOver

Corsaır Vengeance 48gb (2x24gb) Rgb 6000mhz Ddr5 Cl36 Ram - (29.999 TL)

cl30 olsa neyse, sweetspottan çok uzak, ddr4 dizerim daha iyi paylaşım icin tşkler tabikide
  4. GameOver

🔥İndirim Dell Alienware Aw2726dm 2k 240hz OLED 22.899 TL

kırpılmış oled nasıl oluyor ?
  5. GameOver

❌İndirim Bitti! Asus Rog Strix B860-I Mini Itx 7.499₺

Of of of kaçan fırsata bak Bebek gibi el cantasi boyutunda PC kurardim
  6. GameOver

🔥İndirim Cooler Master Masterbox Mb311l Fanlı Micro Atx Oyuncu Kasası 1499 TL

Matx filan olsa alırdım, düz ATX çok hantal duruyor, anakart içinde cücük gibi kalıyor, genede markadan ötürü alınabilir
  7. GameOver

🔥İndirim Nivea Men Deodorant Black 88₺🔥

Nvidia? xD
  8. GameOver

🔥İndirim (Tekrar Stokta) Philips Qp2724/10 Oneblade Yüz Şekillendirici 1099 TL

bende philips bodygroom 1000 var vücut kılları için 2-3 kere aynı yerden sürekli geçmek gerekiyor, acaba vücut için kullanan varmı, alet toplar vs. alabiliyormuyuz
  9. GameOver

Bebek Arabası 3600 TL

Ne işe yarıyor xD
  10. GameOver

İkinci El Bulduğum Sistem Nasıl

aman hocam fındık kabuğu gibi kırarlar seni, bide al-satcıyım diyorsun yapma böyle seyler, bu paraya uçak toplanır
  11. GameOver

Inventus.Com.Tr Güvenilir mi? İadede Sorun Çıkarıyorlarmı

iade konusuna bişey diyemem lakin inventus çok kaliteli ve yılların firmasıdır, kesinlikle güvenilirdir, destek konusunda da oldukça iyiydiler en son
  12. GameOver

🔥İndirim Samsung Galaxy S25 12/256 GB 44.199 TL

s26 baktım oda exynosmuş hocam mlsf
  13. GameOver

🔥İndirim Samsung Galaxy S25 12/256 GB 44.199 TL

Bunlar exynos dimi hep ? Çok çektim snapdragon ile düzü arasında muazzam fark çıkıyordu hep
  14. GameOver

7go Yüz Masaj Aleti 149tl

titreşimli traş bıcağı alın, hem traş eder hem masaj yapar, bunun bi numarası yok,
  15. GameOver

🔥İndirim Goodyear Anti-Uv Oto Güneşlik 120 X 60 Cm 109,90tl

1 adet alayım ama bilin bakalım ne eksik
  16. GameOver

🔥İndirim Sinerji S300 300w Usb3.0type-C Matx Minitowerkasa 999tl (Ücretsiz Kargo Sinerji)

teorik olarak biliyorum önerilmeyecek fakat elektronikçi uzman varsa rtx 4060'lı 12400f'li sistem kurmak mantıklımı ? wattmetre sonuclarına göre ağır yükte 210-230w çekiyor prizden sistem, teorik olarak uygun fakat peek voltage atıp sistem kapanması vs. sorun olur mu
  17. GameOver

🔥İndirim Samsung Galaxy W6 Tokalı Hibrit Deri Kordon 1 TL

nick uyumuna bakarsak evet muhtemelen elin boş dönersin boşver gitme
  18. GameOver

Bu Laptop'un Ederi Nedir ? İ9-11900h RTX 3060

tşk ederim klavye böyleyken 20-22 eder mi? peki
Geri