Arama sonuçları: *

1. K

Wooting 80HE Ne Kadar vergi öderim.

Arkadaşlar merhaba, 40-45 gün sonra bir Wooting 80HE satın almayı düşünüyorum, kesin olarak alacağım fakat ne kadar vergi geleceği konusunda tam bir bilgim yok. Alacağım ürünler şu şekilde. Bana tam bir bilgi verebilecek gümrük müşaviri veya bu üründen satın almış bir arkadaş cevap verebilir mi...
  2. K

Asus ROG Strix XG259QN Nb North Bayou Nb F80 17-30inch Uyumluluğu

Başlıkta da gördüğünüz gibi XG259QN 380Hz bir monitöre sahibim. NB F80 alacağım, fakat sormak istediğim bir soru var: VESA Duvara Montaj: 100x100mm (Masaya monte edilemiyor mu?) ASUS Stand ile birlikte net ağırlık: 5.9 kg Standsız net ağırlık: 2.9 kg NB F80: 3.5 kg 3.5 kg + 2.9 kg = 6.4 kg...
  3. K

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800X3D GİGABYTE A620 H

360 hz oled monitörüm var
  4. K

MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI ASUS TUF Gaming B650-PLUS WIFI MSI MEG X670E ACE ASUS ROG Strix X670E-E Gaming WIFI bunlar en iyi seçeneklermiş galiba bundan iyi seçenekler vardır ama çok da fiyatı tuzlu olsun istemiyorum sizce hangisi seçilmeli MSİ MAG üstüne baya durdular ama bu Anakartlar da
  5. K

İtopyadan toplamıştım mağaza üzerinden artık çalışan kendi payını falan mı aldığı için hazır sistem üzerinden düzdü veyahut bilgisizliğinden dolayı mı tam bilemiyorum ben sadece istediklerimi söyledim işte ryzen 5 7600 istiyorum dedim DDR 5 sistem olsun dedim 2x16 32 gb ram olsun istedim 1 tb...
  6. K

Evet 4 5 yıla güncellenmesi gereken bi işlemci aslında ama hazır da durum varken daha iyisini alıp eskini satayım diyorum bir de oynadığım oyun PUBG Steam orada çok nihai performanslar veriyormuş 1738954276 Tavsiye eder misiniz hocam böyle bir seçeneği gerçekleştirmeyi alsam hangisi alayım 2...
  7. K

faz mevzusunu pek bilmediğim için şöyle şu kısmı yazayım Thermal Grizzly Kryonaut Extreme Yüksek Kaliteli Termal Macun macun olarak da bunu süreceğim gene 2 paket almıştım. Anakartla uyumlu olduğunu söylüyorlar hiç overclock da yapmadım ama daha geniş bi çaplı bi anakart alabilirmişim MSI MAG...
  8. K

AMD Ryzen 5 7600 - 3.8 GHz, 6 Çekirdek, 32MB Önbellek, AM5 5nm İşlemci MSI MAG CORELIQUID M240 - 240mm Sıvı Soğutucu GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti - 12GB GDDR6X, 192 Bit Ekran Kartı GIGABYTE A620M H - AM5, 6400MHz DDR5, M.2, HDMI DP mATX Anakart Rampage PROLIX 850W - 80 ARGB, Manyetik...
  9. K

Çözüldü✓ Sıvı Soğutucu Doğru Mu Takılmış

Şöyle video atayım isterseniz. https://streamable.com/tgrwfe 1738353636 Arkadaşlar bir sorun yokmuş denildiği gibi Led şerit dikey değil yatay duracak şekilde monte edilse daha iyi olur Sıcak suyu yukarı atarken zorlanma söz konusu olacak şekilde düşündüm birinden sıcak birinden soğuk geçtiği...
  10. K

Buyurun tam olarak şöyle
  11. K

Teşekkürler. sıvı soğutucu hakkında bilginiz var mı acaba ?
  12. K

Kuzenime bir sistem dizdim Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu bir Kasa aldırdım. Bilgisayarcıya montajlattılar fakat sıvı soğutucunun bakır paneli bu şekilde takılı bir yanlış var mı bir de gördüğüm kadarıyla egzoz fan yok neden yok ve alırsak buna uyumlu bir...
  13. K

Çözüldü✓ Sistemime Nasıl Bir Termal Macun Almalıyım

Kryonaut alıyorum o zaman hocam
  14. K

Hocam şeye baktım da Thermal Grizzly Kryonaut Bu videoda bariz bi şekilde MX-4 Taraftarı var hiç Kryonaut göremedim Bu videoda da İkinci sıra da yer tutuyor fakat MX-4 bu videoda yer almamış çok fikirsiz kaldım almışken bi kere almak daha mantıklı aynı fikirdeyim ki zaten Grizzly...
  15. K

Hocamlar merhaba çok kararsız olduğum için işin üstadı veyahut bilenlerine sorup danışmak istedim öncelikle teşekkür ederim. AMD Ryzen 5 7600 - 3.8 GHz, 6 çekirdek, 32MB önbellek, AM5 5nm işlemci. MSI MAG CoreLiquid M.240 - 240mm sıvı soğutucu. Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti - 12 GB GDDR6X, 192...
  16. K

Çözüldü✓ 2024 Wireless Kulaklık Seçimi Hakkında Yardım.

Kulaklık Hocamlar Merhaba ben biraz araştırma yaptım fakat çok kararsız kaldım insanları dinleyince bazen bişeyler alınmıyor siz de bunu biliyorsunuzdur Wireless bir kulaklık almak istiyorum ama ne alacağım hakkında çok fikirsiz ve kararsız kaldım günümüzde iyi olarak nitelendirilen üç...
  17. K

Çözüldü✓ ASUS 24,51" XG259QN 380 HZ Monitör mü yoksa başka bir marka mı ?

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :) ❤️
  18. K

Açık konuşmak gerekirse sizin bu attığınız monitör de şuan baya hoşuma gitti Asus ve bunun arasında kaldım
  19. K

Sistemim DDR 5 4070 Tİ ve içinde Ryzen 5 7600 içeren bir sistem 32 gb ram de var hocam. Ayrıyetten maks 17 çünkü 10 bin hawk koltuğa 7999 Steelseries apex pro Tkl wirelesse 800 lira da prismcaps white tuş takımına verdim monitöre ayırdığım sadece hadi olsun maks 18 binim var
Geri