Arama sonuçları: *

• Users: h3ks
  • Order by date
  1. h3ks

Çözüldü✓ Monitöre görüntü bozuk geliyor

5700xt aldım monitöre bağladım bios ekranında ve masaüstündeki görüntüleri aşağıya bırakıyorum napmam lazım?
  2. h3ks

Sistem Upgrade Tavsiye

Kart alma nedenim bu kartta encoder olmadığı için video kaydı alamamak arkadaşlar bu durum sinirimi bozdu
  3. h3ks

Sistem Upgrade Tavsiye

GPU: RX 6500XT CPU: i3-12100f Anakart: H610M-K4 Ram: 2x8 3200Mhz. Kasa: Corsair delta spec 550W İleride yapılacak gpu değişikliğinde nelerin de değiştirilmesi gerekir? Kart alma nedenim bu kartta encoder olmadığı için video kaydı alamamak arkadaşlar bu durum sinirimi bozdu
  4. h3ks

OBS i3-12100f ayarları

RX 6500xt ile video kaydı alamıyorum. i3-12100f için nasıl bir OBS ayarı kullanmalıyım bazen bulanık gözüküyor video kayıtları
  5. h3ks

Cat5 mi Cat6 mı Ethernet kablosu

20mb download 4mb upload var 20 metrelik kablo alıcam hangi ethernet kablosunu almalıyım
  6. h3ks

USB WiFi Wireless sorunu

Asus'un wifi wirelessını kullanıyorum. Hız testleri çok düşük ne yapmam lazım? Aşağıda bırakacağım fotoda değiştirmem gereken ayar vs var mı?
  7. h3ks

Wifi wireless düşük indirme hızı

Asusun USB wifi wirelessini aldım. Download 3mb olarak alıyor. 150mb olarak satılıyordu. Sizce napmam lazım driverları kurdum.
  8. h3ks

Abdullah abinin klavye markası ne beyaz olan atar mısınız

klavye markası
  9. h3ks

USB Wifi Wireless Sorunu

Pc topladım asusun USB wifi wirelessını aldım 600kb indirmeyle indiriyorum. Laptopta indirme yaparken 3mb ile indiriyordu bu değerler normal mi
  10. h3ks

PC Özelliklerim yetmesine rağmen rdr2 en düşük ayarlarda 18 19 fps alıyor

3050tida galiba 4gb vram var ekran kartı yüksek ayarlarda gücünü kullanamıyor olduğu için fpsnin düşük olduğunu duymuştum. Bilmiyorum belki farklı bir sorun vardır.
  11. h3ks

Çözüldü✓ Gami̇ng Gen Faturam Düzenlenmedi

Dostum ben 8 Temmuz'da mağaza siparişi ile aldım hala bekliyorum. Desteğe mesaj attım bayram tatilinden dolayı 9 gün çalışmıyorlarmış galiba. 18 Temmuzdan sonra hazırlayacağız dediler.
  12. h3ks

Bu İki RAM Arasında Fark Var Mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/2567/corsair-8gb-vengeance-lpx-3200-mhz-cl16-ddr4-masaustu-siyah-ram/ https://www.gaming.gen.tr/urun/149292/adata-xpg-8gb-3200mhz-ddr4-single-kit-ram-ax4u32008g16a-sr30/ Ben sistem alırken adata olan vardı corsair olarak güncellenmiş
  13. h3ks

RX 6500XT Pcie 4.0da hangi kartla eşit

Pcie 4.0da hangi kartla başa baş gider?
  14. h3ks

Gaming gen tr üretim kaç gün sürüyor

yok memurlara izin diye biliyorum
  15. h3ks

nasıl ya idari izin değil mi o dediğin
  16. h3ks

ben bayramdan 1 gün önce mağazadan sipariş oluşturmuştum orada sistemlerin yapımının kısa sürdüğü ama önümüzde bayram olduğu söylendi bayram bitti 2.gün bakalım bekliyoruz
  17. h3ks

:d 1657793281 montaj anlamında yazmıştım özel sektöre tatil bitti aslında ama hala montajda gözüküyor
  18. h3ks

Mağaza teslim pc aldım 6 gündür üretimde bayramı saymazsak 2.gun ne zaman mağazaya verilir
  19. h3ks

Mağaza teslim pc aldım ne zaman mağazaya verilir? (Gaming Gen)

8 Temmuz'da mağaza teslim olarak siparişi mağazadan verdim. Sizce mağazaya ne zaman teslim edilir?
Geri