Arama sonuçları: *

1. Michaeldemiurgos

DP kablo sinyal yok sorunu.

Kabloyu bağladığımda sinyal gelmiyor ya monitörden kabloyu çıkartınca ya da monitörü prizden çıkartıp 20-30 saniye kadar bekleyince düzeliyor her açtığımda var bu sorun. Ne yapmam lazım
  2. Michaeldemiurgos

Kulaklık mikrofon bağlanmıyor

steel series artic nova 1 modelini kullanıyorum tüm sürücüler vs. güncel fakat mikrofonu kullanamıyorum mikrofon çalışsa kulaklık çalışmıyor kulaklık çalışsa mikrofon çalışmıyor ne yapmam lazım.
  3. Michaeldemiurgos

Mikrofon düzgün çalışmıyor.

Steel series artic nova 1 kulaklık anakarta taktığımda mikrsfon çalışıyor kulaklık çalışmıyor kasanın üzerinde ki kısımdada tam tersiydi şimdi driver vs kurdum anakart üzerinden ayarladım çalışıyor fakat mikrofon berbat videolarda olanla alakası yok ne yapmam lazım steel series uygulaması...
  4. Michaeldemiurgos

PC Monitör Sinyal Yok Sorunu

Geçmiş olsun ramleri söktüm taktım halloldu
  5. Michaeldemiurgos

Yeni pc aldım sinyal gelmiyor.

Reis ram sök tak yaptım düzeldi eyw
  6. Michaeldemiurgos

Dp sinyal yok, ekran kartı hatası mı

Reis naptın
  7. Michaeldemiurgos

Öyle hocam zaten 1760625990 Bios gelmedi rami deneyip dönücem teşekkürler
  8. Michaeldemiurgos

Ettim 8 pinli kablo var taktım başta yinede olmadı
  9. Michaeldemiurgos

PC açılıyor ama görüntü yok

Reis nasıl halloldu
  10. Michaeldemiurgos

PC Monitör Sinyal Yok Sorunu

Reis naptın nasıl halloldu
  11. Michaeldemiurgos

Sinyal yok yazıyor sürekli ekran kartı fanı falan dönmüyor klavye mouse fan ışıkları falan yanıyor ne yapmam lazım hdmı ekran kartına anakarta bağladım ikisindede aynı hata var.
  12. Michaeldemiurgos

1080p monitör için 8gb ekran kartı yeter mi?

Hocam zaten yeni çıkan oyunlar için playstation var bu arada ki farkı vermeye değer mi oynicağım oyunlar zaten eski olucak
  13. Michaeldemiurgos

yok hocam onlar var monitör falan
  14. Michaeldemiurgos

35-40k civarı 1757281140 Yok düşünmüyorum hocam 1757281229 Hocam ne kadara toplamıştınız işlemciniz falan ne 4060ti da bakıyorumda
  15. Michaeldemiurgos

1080p monitörüm var değiştirmeyi düşünmüyorum hemen genelde hikayeli oyunlar oynuyorum sizce rtx5060 mı alayım 5060 ti mı önerebilceğiniz sistem var mı ya da bunlara alternatif 12gb ekran kartı falan.
  16. Michaeldemiurgos

Ortaöğretim KPSS ile atanıp aynı zamanda üniversite okumak

Gidip alım yapan kurumlarla konuştum sınav dışı izin veremeyceklerini söyledi amirler ondan başvuru yapmadım kurum içi geçişte baya zor oluyo kadro açılması
  17. Michaeldemiurgos

Normalde zaten bu madde olarak yönetmelikte yazıyor fakat budna herhangi bir bilgi yok
  18. Michaeldemiurgos

Geçen sene ortaöğretim KPSS'den 89.7 puan aldım. Şu an hukuk fakültesi 2.sınıfa geçtim aile evinde yaşıyorum üniversitede burada, evimizin çok yakınında gardiyan eğitim merkezi var adalet bakanlığı buraya 3 kişi destek personeli alacak. Okurken başvurabiliyor muyum nasıl olur derslere gidebilir...
  19. Michaeldemiurgos

EA games hesabını farklı bir playstation hesabına bağlama

EA games hesabımı daha önce bir playstation hesabına bağladım fakat şuan o hesaba erişim sağlayamıyorum. EA üzerinden hesabı silmeme rağmen yeni bir psn hesabı bağlayamıyorum ne yapmam lazım?
  20. Michaeldemiurgos

Hazır sistem yardım bütçe 20-25

Bende en son playstation 5 alıcam böyle giderse
Geri