Arama sonuçları: *

1. S

AULA S75 PRO Kablosuz Modda Uygulama Açılmıyor

Merhabalar AULA S75 PRO da kablolu modda uygulama üzerinden ayar vs yapabiliyorum fakat 2.4 ghz modunda hata alıyorum bu normal mi?
  2. S

İnceleme Thermalright Mjolnir Vision 360mm İnceleme

Hocam selamlar sıvı soğutucudan memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum ama redditte lcd den ses geldiğini iddia edenler var ayrıca pompa sesi duyuyor musunuz?
  3. S

Xbox Gamepad Trigger Ölü Bölge Olması Normal mi?

Evet hocam az basınca az tepki verdiğini biliyorum hatta yıllardır kullandığım f710 da en ufak dokunuşta bile test uygulamasında 0.1 diye başlıyor. Logitech den buna geçince insan haliyle sorun var gibi hissediyor. Bu arada siz de baktınız mı ölü bölge sizde de var mı?
  4. S

Daha bugün itopya dan aldım şüpheye düştüm.
  5. S

https://hardwaretester.com/gamepad
  6. S

Yeni aldığım 9. Nesil xbox gamepadimin tetik tuşlarında az da olsa ölü bölge var. Çok az bastığımda algılamıyor. Bu durum RT tuşunda daha fazla. Özellikle forza da hissediyorum. Garantiye değişim veya onarım için göndermeli miyim? Videoda gösterdiğim kısım ölü bölgedir.
  7. S

i3 12100F RX 6600 sisteme yeni PSU almak mantıklı mı?

Merhaba, yeni M.2 SSD aldığımdan beri oyunlarda eskisine göre çok fazla siyah ekran hatası almaya başladım. İlk başta sorun M.2 SSD de deyip iade edip başka marka aldım ama sonuç aynıydı. Sistemi yenilemiş olmama rağmen RAM ve güç kaynağını değiştirmedim. RAM testinde de bir şey çıkmadı. Güç...
  8. S

İ3 12100F ile İlgili Bir Takım Sorularım

İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Aklımdaki acabalara cevap oldunuz sağ olun.
  9. S

İ3 12100F ile İlgili Bir Takım Sorularım

Arkadaşlar selam İ3 12100f aldım fakat kafamda bir takım sorular oluştu bunları tek tek konu açmak istemedim. Umarım moderatörlere zorluk çıkarmış olmam. Ben 12100f ile RX 6600 kullanmayı düşünüyorum daha RX 6600 almadım R9 380 ile kullanıyorum. Sorularım 12100f ile RX 6600 içindir. 1- Herhangi...
Geri