Arama sonuçları: *

1. B

Flash Kısayol Virüsü

deneyim geliyorum hocam
  2. B

Flash Kısayol Virüsü

hocam mrt ne oluyor tam olarak
  3. B

Flash Kısayol Virüsü

Gençler İyi Akşamlar Flash belleklerimin hepsine kısayol virüsü bulaştı flashı acayip yavaşlatıyor veri aktarımı yaparken saatlerce bekletiyor bu virüsten nasıl kurtulurum birkaç video izledim yaptım ama bana mısın demiyo şöyle kesin çözümü olan var mı İyi akşamlar
  4. B

amd usb 3.10 extensible host controller Devre dışı kalıyor

Gençler internete kablolu bağlnanıyorum ama Bazen Pc yi Açtığımda internete bağlı olmuyor Yeniden Başlatıyorum Valorant Oynayacağım açıyorum açılırken internet gidiyor aygıt yöneticisinde baktığımda amd usb 3.10 extensible host controller da ünlem gözüküyor Yeniden Başlatıyorum internet geliyor...
  5. B

Termal Macun Ucuza Almalı Mıyım

ooo Hay MaşAllah Teşekkür Ederim Güle Güle Kullanın Hocam ♥ Seninkinin Linki Hangisi Bu arada :))
  6. B

Anladım Kardeşişm Önerin İçin Teşekkür Ederim Önerdiğin Direkt Link Var mı o da Doğru Bak Teşekkür Ederim EyvAllah Önerdiğiniz Var mı Bak Bu Çok iyi Falan :))
  7. B

dostum Bir Almaya Sıkıyoruz Kalanı ŞŞırıngada Kalıyor içinde Kuruyabiliyor Diye Düşündüğümden 200 TL Ödeyesim Gelmiyor AÇıkçası Bana Bu Konudan Biraz Bahseder Misiniz Öğrenelim Hep Beraber 1691487175 Evet Çok Anormal Su Bitmesi Olmaz yaa
  8. B

İlk Aldığımda Sıcaklık GAyet İyiydi 50 55 60 Derecelerdeydi Sıkıntı Yoktu Ama Şuan 85 80 Bu Civarlarda 1691485214 Kule Tipi Değil Sıvı Soğutma
  9. B

Ama Bilgisayarım Haddinden Fazla Isınmauya Başladı Bir de BEn Gün İçinde Fazla Kullanıyorum Bence Bi Yenilemek Lazım Oyun Oynarken 86 87 Derece Görüyorum İşlemci r5 5600x Soğutucu Var Thermaltake
  10. B

Gençler Pc Yi Alalı 7 Ay Falan Oldu Termal Macunu Yenileyeceğim Köşebaşı Bilgisayarcıda 20 TL Fakat İnternette Vatanda Falan 150 200 Fiyatlar Nereden Alayım Pc Ye Zrar Verir Mi Ne Yapmalıyım Tşekkürler
  11. B

İŞLEMCİ VALORANTTA 75 DERECE VE FAN SESİ ÇOK FAZLA

yok düşükte 1080p 1689438896 istanbul
  12. B

AMA AGA OCAĞIN BAŞINDA ALDIM PC Yİ BÖYLE DEĞİLDİ SON 2 3 AYDIR BÖYLE BİDE ÇİFT MONİTÖR KULLANIYOM BUNUNDA ETKİSİ VAR MIDIR
  13. B

İŞLEMCİ R5 5600X EKRAN KARTI RX 6800 https://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-water-3-0-240mm-argb-sync-edition-all-in-one-sivi-sogutma-sistemi.html SIVI SOĞUTMAM BU NORMAL Mİ SICAKLIK
  14. B

Instagram Çoklu hesaptan çıkış yapılmaması

insta hesap şifrelerini falan biliyosan uygulama ayarlarından verileri temizle önbelleği falan her şeyi temizle tekrardan giriş yap
  15. B

Hangi ram frekansını kullanmalıyım

Bende O İşlemciyi Kullanıyorum o İşlemci En Fazla 3200mHz istiyor Bakabiliersin linke bak https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-5600x-alti-cekirdek-3-70-ghz-fiyati,874451068.html 1687648824 aşağı in yazıyor her şey
  16. B

Hangi ram frekansını kullanmalıyım

işlemcin Ne kardeşim
  17. B

Monitör Dahili Hoparlör Nasıl Kullanılır

onu da yaptım abi full de şuan mute off diye bir şey var o da off da on a çekince de çalışmıyor
  18. B

Monitör Dahili Hoparlör Nasıl Kullanılır

https://www.sinerji.gen.tr/philips-evnia-27-evnia-27m2c5500w00-05ms-240hz-hdmidisplayport-freesync-premium-curved-2k-gaming-monitor-p-45582?utm_campaign=cpcElcinHnm&gclid=CjwKCAjws7WkBhBFEiwAIi168y9IgpAQMbOINXn0nsvh_TMDX3u9MkqBbBiM7GfqNIWLSv2jA7FjqBoCgj8QAvD_BwE Bu Monitörden Aldım Bu Monitörün...
  19. B

Linux Manjaro'da bu hatayı alıyom

ne yapmalıyım
Geri