Arama sonuçları: *

1. L

Razer blackshark v2 x usb kablo değişimi/tamiri

iyi günler kulaklığımın kablosu ağır derecede hasarlı değiştirmeyi düşünüyorum ama hangi kabloyu almalıyım ya da herhangi bir kablo olur mu bilgim yok bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen.
  2. L

Steam rekabetçi bekleme süresi faceit engeli

herkese merhaba başıma garip bir olay geldi cs2 premier oynarken takımıma hile geldi arkadaşı olduğu için atamadık ama oyun vac tarafından iptal edildi bunun sonucunda takımımda hile olduğu için bana (sevgili steam hilecileri hiç sevmez :)) 7 gün ban vermiş neyse faceit oynayayım dedim ona da...
  3. L

Cs2 düşük ve değişmeyen fps sorunu

daha öncesinde (yaklaşık 1 ay kadar) fps değerlerim 300 ün altına düşmüyordu güncellemelerden kaynaklı olduğunu düşünüp bekledim ama düzelme olmadı arkadaşımla pc özelliklerim aynı onun fps değerleri normal ayrıca format attım ama değişen bir şey olmadı
  4. L

bende ani fps düşüşleri ya da takılmalar yok garip bir şekilde sanki 200fps sabitlenmiş gibi vsync hem oyunda hem de windows üzerinde kapalı
  5. L

1000 fps veremez ztn donanım yeterli değil. 250-320 fps aralığı bilgisayarım için olması gerekendir benim sorunum şartlar değiştiği halde aynı fps değerlerine sahip olmam
  6. L

herkese iyi günler diliyorum, sorunum şu ki cs2'de hangi ayarı değiştirirsem değiştireyim ne yaparsam yapayım oyun 180-200 fps veriyor daha yukarı çıkmıyor. 2k, 1080p,1280*960 çözünürlükte fps aynı ne azalıyor ne yükseliyor ayarları en yüksekte yapsam en düşükte yapsam özel ayarda yapsam...
  7. L

cs2 fps değerleri sürekli değişiklik gösteriyor

genelde 300-340 fps arası seyrediyor dediğim dalgalanma olduğu zmn 80-100 -150 -180 -200 -240 fps arasında sürekli değişiyor ama asla 300 fpsi görmüyor 1707433053 1707433147 hocam genelde smokedan ya da başka bir şeyden en fazla 40 fps düşüyor ondan sonra hemen düzeliyor ama benim sorunumda...
  8. L

cs2 fps değerleri sürekli değişiklik gösteriyor

arkadaşlar. merhaba soruınum başlıkta söylediğim gibi bir gün yüksek fpsle oynuyorum bi gün aşırı dalgalanma oluyo bir türlü çözemedim sizce sorun ne olabilir herhangi farklı bir şey yaptığımı hatırlamıyorum asus prime b660m-k 12400f 16gb ram inno3d rtx3060ti
  9. L

aynı kablo aynı uzaklık farklı internet hızları

arkadaşlar merhaba sorunum şu şekilde 2 gün önce 20 metrelik cat6 ugreen kablo satın aldım ve kullanmaya başladım ilk başlarda sorun yoktu hız kaybı olmadan 75mbps lik paket hızımın üstünde değerleri rahat rahat görüyordum dün modeme bağlı olan dsl kablosunun ekini iptal ettim ve dışardan gelen...
  10. L

Monitörü servise göndermek mantıklı bir risk mi?

hocam göndermekten vazgeçtim cevabınız için teşekkür ediyorum
  11. L

Monitörü servise göndermek mantıklı bir risk mi?

herkese merhaba itopyadan G24F2 monitör aldım 1 adet ölü piksel 2 adet sıkışmış piksel çıktı itopya ile görüştüm kendilerine göndermemi istedi ama aşırı kararsız kaldım gönderirken kargoda hasar görürse sanırım servis ilgilenmiyor bu sebepten göndermek konusunda kararsızım kaş yapalım derken göz...
  12. L

Çözüldü✓ Laptop Açikken Yere Düstü

laptop 5 yıllık hocam casper c500 içini açıp baktım herhangi bir sorun göremedim 1659641812
  13. L

Çözüldü✓ Laptop Açikken Yere Düstü

arkadaşlar merhaba,kardeşim laptopu tv'ye bağlayıp oyun oynarken ayağı adaptöre takılmış ve masada ne varsa yere düşmüş.Laptomun kozmetik olarak bir sorunu yok adaptörü takıyorum (bataryası yok) power tuşuna bastığımda ışıkları yanmıyor laptop açılmıyor sorun sizce ne olabilir ( arkadaşlar...
  14. L

Epic games "Sorry, there was a socket open error." hatasi

aynı sorunu bende 3 gündür yaşıyordum şifremi değiştirdikten sonra düzeldi.
Geri