Arama sonuçları: *

1. S

Continental EcoContac6 mı Goodyear Efficent Grip Performance mı?

Ebat 205/55 R17 olacak ve ikisi de 2023 üretim. Continental EcoContac6 =>Yakıt tüketimi A, Islak zemin A, ses desibeli 71 Goodyear Efficent Grip Performance =>Yakıt tüketimi A, Islak zemin B, ses desibeli 69
  2. S

Windows defender kapanmıyor, hemen açılıyor.

hocam defender kapanmadığı için indiremiyorum, virüs olarak algılıyor. Yani indirdim de rardan çıkaramıyorum
  3. S

Windows defender kapanmıyor, hemen açılıyor.

Windows 11 de güvenlik duvarını kapatmak istiyorum ama gerçek zamanlı korumaya kapat dediğim zaman anında açılıyor. Nasıl kapatacam bunu
  4. S

Windows Defender kapatma butonu çalışmıyor

Arkadaşlar kapat tuşuna basıyorum kapat konumuna gelip anında otomatik açık konuma dönüyor. Nasıl kapatacam bunu
  5. S

Kulaklıktan ses çok az geliyor, telefondan iki katı belki de

Arkadaşlar bende kulaklık var ama telefon kulaklığı belki alakası var mı bilemem ama masaüstü pc ye takınca ses hemen hemen yarı yarıya az geliyor. Telefonda veya laptopta böyle bir sorun yaşamıyorum. Sebebi ne olabilir
  6. S

PUBG Mobile'da ilk ödemeyi nasıl yapmak mantıklı olur?

Arkadaşlar pubg mobile da sezon bitmeden 100-150 lira veya 650 UC falan alayım diyorum fakat oyun içi çok seçenek, paket, kampanya falan var. İlk ödemem olacak sizce nasıl yapmalıyım
  7. S

Televizyon için uydu ya da ip tv tavsiyesi

Arkadaşlar tek beklentim klasik TV kanalları çalışsın yeter. Birde kanal geçişleri aşırı yavaş olmasın. TurkNet e geçmeyi düşünüyorum fakat evde TV olmuyor. Binada merkezi sistem de var. Evde TV yi bir şekilde çalıştırsam yeter.
  8. S

Merkezi sistem için uydu alıcısı?

Arkadaşlar merhaba, evde televizyon için uydu alıcısı lazım. Binada merkezi sistem var veya internet ile bağlanabileceğimiz herhangi bir sistem de olabilir. Maksat evde TV ye görüntü gelsin ve temel kanallar olsa bile yeter. Biz şimdi ne almalıyız tavsiye eder misiniz birşeyler
  9. S

Renault fluence touch paket vs Opel astra sedan H kasa enjoy 111.

bende 2013 flu var icon prestij. Her türlü sorunu cevaplarım
  10. S

The Witcher 3 Karakter Gelişimi Yardım

Agalar bu oyunu ortalama kaç saat oynayınca hikaye biter sağlam bir karakter kasarak
  11. S

Curved panelde çamur gibi görüntü

DP deyim şuan HDMI daha iyi değil dimi bilginiz var mı
  12. S

aynen VA da bu kadar kötü olamaz ya videolar bildiğin 360p video gibi youtube veya netflix
  13. S

Arkadaşlar monitörüm curved. Eyv ips değil ama videoların çamur gibi olması da normal değil bence? Niye böyle normal midir sizce? DP ile hdmi farkı olabilir mi?
  14. S

Fifa/PES 22 oyun modları

İyi forumlar, en son pes 13 oynamıştım. Tek adam olup kral olmaya çalışıyordum. Efsane olun modu. Şimdi fifa veya pes 22 indirecem de. Efsane olun veya direkt takım yönetip oynadığımız mod var mı? Hangisini tavsiye edersiniz
  15. S

2 yıllık taahhütlü internet, 1 yıldan sonra nasıl iptal edilir?

Arkadaşlar 2 yıl taahhütlü kablonet üyeliğim var. Hatta 100 güldüren paket, 110 lira 1 yılı geçti ve modem çekmediği için iptal ettirmek istiyoruz. Sosyal medyada dönen haberler gerçek ise nasıl iptal ettirebilirim?
  16. S

Millenicom yeni zam

millenicom modem veriyor mu taahütlüde
  17. S

6600 oyunda ekrar kararması

Geçenlerde gene açmıştım fakat bir türlü çözülmeyen sorun. Oyuna girince özellikle full ekran oyunlarda ekran siyah oluyor. Asus 6600 var. Yok mu bunun çözümü 1670414958 Örnek video Mesela sekildeki gibi. İlk giriyor ardından siyah ekran
  18. S

Modemi çeken internet servis sağlayıcıları

Kanka sansür attı boşluklu link verir misin
Geri