Arama sonuçları: *

1. Sanabrena

Maddi Kaygı Sorunu Nasıl Yok Edilebilir?

Olabilir fakat insanın sevmediği bir işte, sürekli, çalışması, bütün hayatını mahvetmesi demektir. Ben sevdiğim bir işte, ölmeyi göze alarak çalışmayı tercih ederim. En azından sevdiğim uğraş uğruna ölürüm..
  2. Sanabrena

Donanım Arşivi Banner Önerisi

Teşekkürler..
  3. Sanabrena

Olabilir. Bakacağım.. 1668069154 Çok sağolun.
  4. Sanabrena

Konu yanlış olabilir.. 10 Kasım, bir ölüm yıldönümü olduğu için daha karanlık bir şekilde hazırladım.
  5. Sanabrena

Kastettiğimi anlayamamışsınız. EasyWinSniper adlı kullanıcının bana yardımcı olmamasını eleştirmiştim. Bir dahakine daha dikkatli okuyun. Tabi eğer ne amaçla yazdığımı anladıysanız başka.. Bu durumda da sizi eleştirebilirim; benim yardıma ihtiyacım olduğu bir konuda, bana yardımcı olmayacak bir...
  6. Sanabrena

İsim Önerisi Alabilir miyim rica etsem ?

Tondnelius Katılıyorum
  7. Sanabrena

Hiç kimseye faydalı olmamak, tam manasıyla kıymetsiz olmak demektir. -René Descartes
  8. Sanabrena

rick and morty gibi dizi önerisi

Teknolojisi için: -Final Space -Johnny Test Şimdilik bu kadar.
  9. Sanabrena

Sevdiğimiz işlerle (daha çok para kazandırmayan) uğraşmak için ilk önce sistemin sorunlarını halletmemiz -özgür olmamız- gerekmektedir.. Ekonomi. Fakat açlıktan ölmemek (E. M. Cioran) için de bir gelir gerekmektedir. Bu gerekliliği, sorunu nasıl ortadan kaldırabiliriz? Maddi özgürlüğümüzün...
  10. Sanabrena

Kurulumsuz Program Hatası Düzeltilemiyor

Adını vermek istemediğim bir program yükledim ve .exe dosyasını açtım (program bir kurulum gerektirmiyordu) ve programda bir ayar yapmaya çalışırken program hata verdi (bu hata programın kullanılmasını engelliyor) ve programı tekrar tekrar yüklememe rağmen programda herhangi bir düzelme olmadı...
  11. Sanabrena

Hiçbir Şey Yapmak İstemiyorum.

Bana göre değil ve pek bir işime yaramadığını gördüm.
  12. Sanabrena

Hiçbir Şey Yapmak İstemiyorum.

Ne okumak istiyorum ne de çalışmak. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Yemek yemekten bile aciz oldum son zamanlarda. Ruhum bu bedenime sıkmış gibi hissediyorum, dar geliyor. Sanki yüzyıllardır buralardayım da artık yaşamaktan bıkmışım gibi bir durum. Bugün yapacaklarımın, sonunda ölüm olduğu için...
  13. Sanabrena

IOS Wp/SMS Silinen Mesajları Geri Getirme

IOS'da silinen whatsapp ve sms leri nasıl geri getirebilirim? Birkaç program kullandım fakat bir işe yaramadılar.. Kullandıklarım: Tenorshare UltData, Dr. Fone, iMyFone, PhoneRescue. Yedek yok.
Top Bottom