Arama sonuçları: *

1. A

Nvme m2 ssd im csm modda windows kurulabilirken uefi mod da kurulmuyor

seçtim 1657645490 sorunu anlatamadım sanırım flash belleğim gözüküyor boot seçeneklerinde uefi iken boot seçeneklerinde hard diskim gözükmüyor bunun rufus ta uefi seçmemle ne ilgisi var
  2. A

sorunum tam olarak da attığınız ss de boot priority kısmında sizde hard disk gözüküyor ben de o disk kısmı sönük kalıyor yani diski görmüyor ve haliyle işletim sistemi yüklenmiyor
  3. A

samsung 980 nvme m2 mıdelinde ssdye sahibim sistem yeni toplandı parçalrın hepsini taktım topladım iş windows kurmaya geldiğinde uefi ve gpt olarak flash bellek hazırladım ama hata aldım library failed 0x000001 hatası.Daha sonrasında biosu csm ye çekip mbr ve csm halinde flash bellek...
  4. A

Çözüldü✓ yeni bilgisayarda bios update sonrası açılmıyor

@DerratiX rahatsız ediyorum ama aklınıza gelen başka bir yöntem var mı
  5. A

2 farklı usb ile denedim.Yeni aldığım sistemde bunları yaşamam bi vana mı anormal geliyor
  6. A

@DerratiX nolur birileri yardım etsin artık dayanacak gücüm kalmadı sinir krizinden kadayı aşşağı atmama çok az kaldı
  7. A

cmow yaptım düzeldi artık bios ekranım sağlıklı bir şekilde geliyor işletim sistemi kurmak istedim gormat usb mi hazırladım gpt uefi olarak ama hata alıyorum hata şöyle library failed 0xc000001
  8. A

ryzen 5 5600 1656884120 peki işletim sistemi kurulu olmadığından olabilir mi çünkü format flashını taktığım zaman ekran değişti ve başka bir hata almıştım
  9. A

bu arada söylemeyi unuttum ana kartta boot debug ışığı yanıyor ayrıca açılırken flash mıde yazıyır daha sonra siyah ekrana düşüyor sol üst tire çıkıyor 1656880570 ya ıp sönmüyor sabit kalıyor ayrıca hiç bir tuş işe yaramıyor sadece bu ekran geliyor
  10. A

bir zararı yoktur di mi sistemi yeni aldım ve başıma gelen şey bu cmow sıfırlamam sağlıklı mıdır acaba bilmeidğimden soruyorum
  11. A

arkadaşlar doğru yaprığımı düşünüyorum ama şuan pc açılırken flash mode yazıyor sonra siyah ekran da tire kalıyor başka bişey yapamıyorum
  12. A

yaptım malasef olmadı
  13. A

Yeni topladığım pc bios update den sonra açılmıyor. Bilgisayarı topladıktan sonra biosa girip bios update yaptım m flash yolu ile daha sonrasında pc siyah ekranda kalmaya başladı sol üst köşede tire işareti var hiçbir şekilde başka bir şey yapamıyorum biosa bile giremiyorum daha işletim sistemi...
Geri