Arama sonuçları: *

1. S

10k ya kalemli tablet önerisi

Teşekkürler evt Huawei de o yüzden almıyacağım 1768749166 Yani hocam xiomi yi alsam kalem pek bi işe yarmas mı diyiyorsunuz yani en azından yazılır değil mi-? 1768749276 Eyw hocam stok gelmezsse öyle bi tane alırım
  2. S

1768720592 Teşekkürler onu alacak gibiyim kalem olarak ne önerirsiniz
  3. S

Sizce xiomi pad 2 mi yoksa honor padx9 mu kalem öncleikli benim için de sonradan alsam kötü mü olur
  4. S

Yardım Ders Çalışmak İçin Kalemli Tablet Önerisi

Xiaomi pad 2 nasıldır hocam
  5. S

Merhabalar arkadaşlar ,ben tablet alacağım da not almak ders çalışmak için. Bana tablet önerebilir misiniz Bazı arkadaşlar şunlardan bahsetmişti; -Xiaomi pad 2 -Honor x9 -Galaxy tab a9 Bi aklıma yatan xiominin oldu (kalem desteği bulunan tablet va rmı bu fiyata ve bu yazdıklarım nasıldır.)...
  6. S

10K Bütçe Tablet Önerisi

Hoca bunun yerine misal redmi pad 2 alska nasıl olur
  7. S

İngiltere de öğrenim

Biliyorum ama duolingoya pek güvenilmiyor. Teşekkürler yinede. 1723280752 Ayn zor.
  8. S

İngiltere de öğrenim

Okuma hevesi bırakmadılar ki. Okul dediğin gerçekten bir şeyler öğrendiğin ezbere değilde mantığa dayalı kendi başına yapbozu birleştirdiğin "eğitim-öğretim" aldığın. yeri gerektğinde eğlenebildiğin yerdir.. 1723134000 Malesef hocam - ne yapmalı-ülkenn psikolojisi bozk zaten.
  9. S

İngiltere de öğrenim

Biraz araştırdım vs bir çok kişininde söylediklerini okudum pek umud vadeden şeyler söylemediler ehh ne yapalım varsın olsun gençliğimiz heba..
  10. S

İngiltere de öğrenim

Merhabalar ben 17 yaşındayım vee bilirsiniz bir çok kişi gibi ülkeden kaçmaya çalışan bir gencim. İngiltere de "computer science" okumak istiyorum(kısmetse aetık) 12.sınıfa geçtim ve dil öğreniyorum yani A1-A2 derece pes etmeden ilerlemeye çalışıyorum normalde dil okuluna gidip 2 ay öğrenim...
  11. S

Udemy exo dosyasını mp4 çevirmek

Hocam yardımcı olacak var mı
  12. S

Udemy exo dosyasını mp4 çevirmek

Merhabalar başlıkta belirttiğim gibi udemy de indirmek için bir çok yol ararım bulamadım şimdi ise telefona indirdim çevrdmdışı modu diye de uygulama exo olarak kaydetti indirdikşerimi ben bu exo ları mp4 yapabilir miyim yani bneim galerime gelsinler direk olamaz mı? (Bu dosyaların içinde bir...
  13. S

RDR2 Aile paylaşımı.

Torent pek güvenilir değil
  14. S

RDR2 Aile paylaşımı.

Anladım hocam teşekkürler :)
  15. S

RDR2 Aile paylaşımı.

Merhabalar hocam aile paylaşımından bana hesabı verirmidiniz oyunu oynamak istiyorumda-?
  16. S

Hangisini önerirsiniz

Evet bitmş malssf
  17. S

Hangisini önerirsiniz

Merhabalar, toplama bilgisayar almayı düşünüyordum, fp bilgisayar sistemler var iki tane onları atacam öneri, yardımda bulunablrmsnz, hangsni almlı veya başka zamanı bekle diye? 1.si https://pckolik.com/urun/tron-v3-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3070ti/ 2.si...
  18. S

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Merhaba. Ryzen 5 5600XLI bir sistem düşünüyorum ancak ekran kartı konusu biraz karışık. Sizce hangisi? Amacım sadece oyun. bütçe 8k şimdiden cevaplayanlara teşekkürler.
Geri