Arama sonuçları: *

1. F

Hangisini almalıyım sizce

Peki neden 5060 olanı seçmezdiniz hocam
  2. F

Hangisini almalıyım sizce

https://www.hepsiburada.com/hp-omen-17-db0021nt-a44qsea-r7-8845hs-16-gb-1-tb-nvme-m-2-ssd-8-gb-rtx4070-17-3-dos-dizustu-bilgisayar-p-HBCV00006GO28G?magaza=Teknorya&...
  3. F

Gözluk sürekli takılmalımı

sürekli takınca gözlük numaran büyür genelde, sonra belli bir değerde sabitleniyor ama, numara küçükse bence de dersler de taksan yeterli olur 10 metre gayet okey ben 60 santimden öteyi göremiyorum
  4. F

C# forms login formu ile ilgili soru

niçin özür diliyorsunuz anlamadım
  5. F

beceremedim hocam maalesef
  6. F

herkese merhabalar login formumdan elde ettiğim memberId değeri ana formumda kullanmak istediğim zaman 0 olarak dönüyor değişkenin değerini alamıyorum nasıl çözeriz
  7. F

temalar hakkında bir soru

anladım hocam teşekkür ederim üzdü bi tık bu durum
  8. F

temalar hakkında bir soru

eski xiaomi telefonumda tema mağazasından indirdiğim temamı şuanki honor telefonuma nasıl indirebilirim honorun tema mağazasında bulamadımvar mıdır bildiğiniz bir yöntemi
  9. F

Kyk yurduna pc götürülür mü

masaüstü pclerin kykde çok fazla dezavantajı var getiren oluyor ama bence mantıklı değil 1.odalardan kyk interneti çekmiyor mobil veri vs kullanman gerekir 2.çok yer kaplıyor senin çalışma masanı da sonuna kadar dolduruyor kendin de zor çalışıyorsun bir sürü kablosu falan görüntü kirliliği...
  10. F

KYK yurt çıkma ihtimali

toplam yıllık geliri kişi sayısına bölerek buluyorlar ailede başka biri maaş alıyorsa onlar da ekleniyor
  11. F

KYK yurt çıkma ihtimali

önce torpile sonrasında ikametinden farklı şehire en son da aile içinde kişi başı düşen aylık ve yıllık gelire bakarak seçiliyor ailede ev araba arsa varsa çıkma olasılığı bir hayli düşüyor tabii ki .kardeş sayısı artınca kişi başı gelirin düşüyor ve şansın artacaktır diye düşünüyorum.tabii...
  12. F

orta çağ savaş filmi önerisi

The king timothe chalamet oynuyor tavsiye ederim
  13. F

otobandan gir çık yaparsak ek ücret öder miyiz

izmir istanbul otoyolunda bir ilçede otobandan çıkıp geri dönsek ek ücret öder miyiz
  14. F

koltuk altı bagaj hakkında soru

merhaba arkadaşlar ajet ten basic uçak bileti aldım ve bagaj hakkım yokmuş sadece koltuk altı bagaj hakkınız bulunmaktadır diyor koltuk altındaki bagajın boyutu bilen varmı kabin boy valiz oraya sığar mı bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi
  15. F

Xbox Controller Tuş Takılı Kalması Problemi

anladım hocam teşekkür ederim
  16. F

1.sene oldu hocam yaklaşık hiç fırlatmadım ve düşürmedim pahalı bir ürün diye
  17. F

xbox 9.nesil oyun kolumda sol analog (ls) tuşu takılı kalıyor default durumda kendi başıma çözebileceğim bir yolu var mı yoksa servise yollamam mı gerekiyor
  18. F

Aynı şehirde olanlar arkadaş olmaya ne dersiniz?

var kardeşim gel sarılalım
  19. F

iPad 11. nesil beklenir mi?

ıpad 9.nesil kullanıyorum ben de aynı senin gibi not dizi film için kullanıyorum gayet iyi. oyun falan oynamayacaksan beklemene gerek yok al bence de
  20. F

iPad 11. nesil beklenir mi?

hangi amaçla kullanacaksın?
Geri