Arama sonuçları: *

1. K

Aile erişiminin açık olduğu oyunları nereden öğrenebilirim?

Steam'de ki PlayStation oyunları Days Gone, Horizon gibi 1679062011 Steam'de ki PlayStation oyunları Days Gone, Horizon gibi
  2. K

Aile erişiminin açık olduğu oyunları nereden öğrenebilirim?

Aile erişiminin oyun için açık olup olmayacağını denemeden görebileceğim bir site vs. Var mı?
  3. K

Noita hiçbir tuşla kontrol edemiyorum

Oyunu daha yeni indirimlerde aldım şimdi yükledim. İlk önce türkçe yama kurdum öyle girdim oyuna ve hiçbir tuş çalışmadı fare de sadece envanter arası gezinirken çalışıyor ve 1-8'e kadar tuşlar çalışıyor. Herhalde Türkçe Yama bozuk ondan oluyordur diyip Steam'den oyunun dosyalarını doğrulayıp...
  4. K

RESİDENT EVİL 7 Biohazard Onarılmaz Uygulama Hatası Veriyor.

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için sağolun
  5. K

DirectX Sürümüm 12 Gözüküyor
  6. K

Merhaba, Steam indirimlerinde Resident Evil 7 biohazard satın aldım. Yükledim ve açtığımda bu hatayı verdi ekran kartım dahili intel özelleştirilmiş ekran kartı, intelin sitesine girdiğimde acerin sitesine yönlendiriyor orada da en yeni driver 2016 gözüküyor. Ben zaten bilgisayarı 2017 de satın...
  7. K

Öneri Steam İndirimleri oyun önerisi

Forza Horizon 4 30,36₺ Rainbow Six Siege 35.60₺ Raft 26.35₺ Farming Simulator 15 14.30₺ Dying Light 23.60₺ The Witcher 3 11.99₺ Tomb Raider 5.24₺
  8. K

Yeni eve taşındım ve altyapım mevcut internet paketimi desteklemiyor.

Merhabalar. Yeni eve taşındım ve binada ADSL altyapı var 16mbps'ye kadar desteklemekte ve benim paketim 50mbps türk telekom kullanıyorum. Türk telekoma gittiğimde bunu müdürlük binasında işlem yapmamı söylediler. Binanın tahminim yarısı yada az daha fazlası ev interneti kullanıyor diye tahmin...
Geri