Arama sonuçları: *

1. H

GeForce RTX 2060 D6 6GB GDDR6 192Bit ekran kartı termal ped ve macun bakımı

merhaba termalpedler özelliğini yitirmediyse eskilerini kullanmaya devam etmek en iyisi
  2. H

🔥İndirim 🔥Tornavida seti 25 parça kargo dahil 107 TL🔥

Kalemi tam boyunu anlayabilin diye koydum malzemesi çok kötü ele otormuyor vida söküp takarken ele oturmadığı için zorluyor alacak arkadaşlar bunları gözünüze koyarak alsın
  3. H

Çözüldü✓ Bilgisayar Açılmıyor: Statik Elektrik Sorunu

hocam şişmiş değdiniz mevzu çok yüksek ihtimalle kondansatörden bahsediyorsunuz yani arıza kondansatördeyse bilgisayar prizde 10 15dk durunca kondansatör şarj olur şarj olduktan sonra bilgisayarın tekrar açılabiliyor olması gerekli cam sigorta kullanılır sigorta atarsa bilgisayar tekrar açılmaz...
  4. H

🔥İndirim RAMPAGE RM-1 2X15W + 34W TF/BT/AUX/USB RGB Gaming Soundbar Speaker 2849TL

tv de kullanmak için uygun mu deneyimi olan varmı
  5. H

Çözüldü✓ Psudan cızırtı sesi geliyor

Koracak bir şey yok kral bobin ağlaması dediğimiz mevzu tamiri yok değişim büyük ihtimalle yapmazlar gönül rahatlığıyla kullanabilirsin
  6. H

HEPSIBURADA TIKLA KAZAN AKTIF

nereden bulabilirim kampaya kısmını bende gözükmüyor
  7. H

❌İndirim Bitti! Asus 2k 180hz 27” 5800₺ çökkk (2. el)

Merhaba şuan aktif olarak monitörü kullanıyorum alacak arkadaşlar parlaklığı çok düşük pencerenin hemen önünde kullanacaksanız uygun değil parlaklık yetmiyor HDR olayı tamamen hikaye ayrıca tepki süreside bana yüksek geldi cihazım yok test etmedim ayrıca adaptörü 3 yılda bozuldu kondansatör...
  8. H

Yardım Xprime koltuk alınır mı?

Alınmaz hocam aynı kilodayız aldım ve alttın demir münasip bir yerimize batıyor değişimini yaptılar aynı sorun var sattım bende 1760701146 Hatta şöyle görsel atayım 4 5 defada amortisör değişti class 2 yolladılar class 3 yolladılar ensonunda class 4 yolladılar o bile 2 defa değişti oturunca...
  9. H

Hot Wheels Fast-Furious Premium 72 FORD GRAN TORINO 223 TL (KUPONLA 123 TL)

merhaba kupon nerede bulamadım
  10. H

IPhone 11 ekran onarımı kaç tl tutar?

sadece ön cam değişimi yapılacaksa 2 3 bin gibi tutar hocam
  11. H

Merhaba monitör alacağım 3 monitör arasında kaldım yardımcı olur musunuz

tavsiyeniz için teşekkürler Bütçemi biraz aşabilirim sorun olmaz 1757299651 tavsiyeniz için teşekkürler Lenovo bütçemi fazla aşar fakat aoc bakacağım
  12. H

tavsiyeniz için teşekkürler
  13. H

1. MSI G255PF E2 2. ASUS VG249QL3A 3. MSI MAG 242F Bu üç monitör arasında kaldım. FPS oyunları oynuyorum (CS2, Battlefield vb.). Renk doğruluğu ve parlaklık benim için önemli. Çözünürlük tercihim 1080p olabilir ama 2K’ya da açığım. Bütçem maksimum 6000 TL. Önerilerinizi paylaşırsanız...
  14. H

Bosch kgn76cıe0n buzdolabı soğutmuyor

Merhaba, 08.08.2025 tarihinde satın aldığım Bosch kgn76cıe0n model buz dolabı soğutmuyor. Dolap ayarlarım 4/18, içecekleri termometre ile ölçtüğümde 6 ve 7 derece arası çıkıyor, yiyeceklerde de bu civarlarda. Servisi aradığımda ayarı 2/18 yapmamı söylediler. 14.08.2025 tarihinde beni tekrar...
  15. H

🔥İndirim QCY T13 ANC 499TL (Hepsiburada Premium)

kullanan arkadaşlar varmı mikrofon kalitesi nasıl
  16. H

🔥İndirim XDrive Tarsus Business Çalışma Koltuğu. 6.649,05 TL

hocam ben 5850tl ye aldım boyum 174 bel desteği bana göre yukarda kalıyor oturma alanı baya sert kafa yastığı benim boyuma göre iyi geldi tekerlekler halı üstünde biraz zor dönüyor eski koltuğuma göre
  17. H

🔥İndirim XDrive Tarsus Business Çalışma Koltuğu. 6.649,05 TL

koltuğu alalı 2 hafta oldu merek ettiğiniz şeyler varsa cevaplarım
Geri