Arama sonuçları: *

1. Patates Köftesi

Perdigital 15 tl ye 5 usd steam kodu

Eger perdigital ise steam cuzdan kodu al onla cs de skin al o skini de normal nakit olarak sat. Tod tv de ise 350-450 Tl ye satiyorlarmis bir arkadas oyle yazmis sende 2 sini 400 e verip gecersin. Kodlarin ne olduguna bagli.
  2. Patates Köftesi

Yardım RDR2 Chapter 1 nasıl geçilir, Türkçe yama nasıl kurabilirim.

chapter 1 maksimum 1-2 saatini alir (uzun zaman oldu oynamayali) hangi gorevi gecemiyorsun ? Turkce yama olarak da bir tane unlu yama sitesi vardi adini unuttum simdi arkadaslar yazar.
  3. Patates Köftesi

Son Iphone Güncellemesini Yapmalı mıyım ?

normal sirasi gelince yap , akicilikta ise bir arkadasim yapti akicilikta bir sorun yok gibiydi.
  4. Patates Köftesi

🔥İndirim Razer Blackshark V2 Pro 3500 TL

normaline gore cok ucuz bence daha farkli farklarda olabilir dikkat ederek aliniz. (Nova7 ve Nova ps icin olani kullanmistim ikisi arasinda ses de bile fark vardi.)
  5. Patates Köftesi

Merhaba W11 cihazimin Bu kadar Ram kullanmasi normal mi ?

Evet 16gb sadece 2 tane site acik olmasina ragmen %45 fazla geldi bir an tesekkur ederim 1762006810 Ben senden once buradaydim ;) bende bir an hesabima baskasi girip cevap vermis sandim hahahha.
  6. Patates Köftesi

Merhaba W11 cihazimin Bu kadar Ram kullanmasi normal mi ?

Fotografta gordugunuz uzere sadece 2 site acik bu kadar ram kullanmasi normal mi ?
  7. Patates Köftesi

FC 26 Almalı mıyım ?

İcon geliyor ama alıcaksan ultimate al o çok mantıklı 2 ay içinde 6k fc point veriyor baya iyi şey var ama alırken kontrol et hangi platformdan alıcaksın ?
  8. Patates Köftesi

Yardım Yurt Dışında TRT 1 İzleyemiyorum

Evet onu biliyorum işte de belki IP tv de kapanmıyordur dedim çünkü eskinden TV plus vardı ondan izliyordum o gidince sıkıntı oldu
  9. Patates Köftesi

Merhaba vpn denemedim çünkü 2-3 tane baktım Türkiye için para istiyorlar. 1758053595 Çalışmadı valla İspanya maçına bakmıştım
  10. Patates Köftesi

Bunu denedim maç zamanı çalışmıyor.
  11. Patates Köftesi

Merhaba öncelikle herkese iyi forumlar Başlıkta belirttiğim gibi TRT 1 ”maç zamanı” tabi de olsun kendi internet sitesinde olsun izleyemiyorum ülkenizde desteklenmiyor mesajı çıkıyor galiba IP TV lazım nasıl izleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  12. Patates Köftesi

A1 Ehliyet (16 Yaş) Motor Önerisi

aldığın motorun abs si olsun ancak illa racing motor mu istiyorsun ben yerinde olsam yatırımlık piyasası iyi olan bir motor alırdım.
  13. Patates Köftesi

Ets 2 ayna çözünürlük sorunu

bütün oyunlarda aynanın çözünürlüğü kötü olur ytden ets videosu izleyin eğer arada ciddi derece fark olmaması lazım birde bazıları oyunun dosyalarından ayar yapıyordu.
  14. Patates Köftesi

Battlefield 1, 4 ve V arasında seçim yapamıyorum, tavsiyeniz nedir?

bt5 de nasıl sadece online hikayesi 2.Dünya Savaşı
  15. Patates Köftesi

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty DLC'sini bitirdim tekrar nasıl başlayabilirim?

Kanka ana oyunu bir daha bitirmeyi dene öyle yeniden başlayabiliyorsun galiba tam hatırlamıyorum eğer silah çok umrunda değilse sıfırdan direk de oradan başlayabiliyorsun.
  16. Patates Köftesi

Gow Ragnarök Ps Plus Kütüphanesine Ekleniyor!

Ya bilader ps5 i zaten özel oyun için almayın konsolun fiyatı ucuz olduğundan dünyada herkes konsol kullanıyor türkiyede vergi konsollardan çok fazla alınıyor zaten Sony nin türkiyeden çekilmesinin en önemli sebeplerinden biri, yıllardır aynı tartışma istemiyorsan almıyacaksın ne boş yaptınız.
  17. Patates Köftesi

Whatsaapp grup mesajlarını nasıl saklarım

sohbeti gizle tarzı bir şey var öyle yapabilirsin arşiv yeterli bence ben onu kullanıyorum hem rahatsız da etmiyor mesajlar.
  18. Patates Köftesi

Yardım Kaza yaptım, suçlu kim?

Orası emniyet şeridi değil 2.si durduktan sonra flaşör koyman lazım yola ve kaza fotoğrafını videodaki yaptıysanız çok büyük hata ama yinede dörtlün açık olduğu için %75 karşı taraf suçlu olacak.
Geri