Arama sonuçları: *

1. Patates Köftesi

Ps5 2 faktörlü doğrulama koduma erişemiyorum.

nereye mail atdin, [email protected] buraya atman lazim atinca otomatik olarak geri bir mail geliyor ondan sonra 2-3 is gununde cevap geliyor sonrasinda kart bilgisi felan 4-5 haftayi bulabiliyor. 2 faktorun yedek kodlarida mi yok ?
  2. Patates Köftesi

Casio saat kutusu orjinalmi

normalde 50-60 euroluk saaatler cunku 10k ya seiko otomatik saatler var. 6 bin lira verip pilli saat almak bana mantiksiz geliyor.
  3. Patates Köftesi

kanka o dedigim ip olmasi onemli onun disinda kutu olayi ise metal olan var seninkinden farkli ince bir kartonlu versiyon var yani kutunun farkli olmasi sahte oldugunu gostermez ama ip yoksa ya sahtedir ya da onceden birisi kullanmistir.
  4. Patates Köftesi

saatin kordonunda casio etiketli ip var miydi ? dip not : bana saatin fiyati cok pahali geldi biraz da daha para koyulup otomatik saat zorlanir.
  5. Patates Köftesi

2. El Alicagim Sistem Parcalarin testleri iyi mi sizce ?

neden ki ram 16 daha takicam baya premium olucak.
  6. Patates Köftesi

2. El Alicagim Sistem Parcalarin testleri iyi mi sizce ?

Merhaba bu gun 4 tane parca buldum bir saticidan ve testler istedim o da bana bu fotograflari atdi cok anlamiyorum bu islerden sizce sonuclar iyi mi ve daha fazla istemem gereken test var mi ? Alicagim parcalar 2080ti i7 9700k rog strix z390-e-gaming ram vengeance 2x8 ddr4 3200 mhz fikirlerinize...
  7. Patates Köftesi

Vatan Monitör İadesi

cikarsa normal direk iade et yoksa yok servise gidicek felan diye ugrastirabilirler seni. Alinca da jelatinleri felan acmazsin geri iade alirlar.
  8. Patates Köftesi

❌İndirim Bitti! Playstation 5 Slim Oyun Konsolu Bilkom Garantili 27.000TL(6 AY TAKSİT)

fifayi pc de oyna ? 1767731352 kalite modunda 30fps , performans modunda 60fps olur klasik bence.
  9. Patates Köftesi

🔥İndirim Bilkom Ps5 Slim 27.399₺😌

+1 de yaninda fc26 veriyorlar di.
  10. Patates Köftesi

Yurt dışından 50 bin TL bütçeyle laptop alınır mı?

tr de pc, diger ulkelere gore daha ucuz.
  11. Patates Köftesi

Ps5 Pro için 60Hz Televizyon yeterli mi?

kanka fps olarak yakinlar grafik kalitesi ps5 pro da daha iyi ama turkiyede ps pro kesinlikle alinmaz.
  12. Patates Köftesi

Yardım CyberPunk Yetenek Ağacı

pistolla cok egleniyordum herkes kafa tek yiyordu hack ise zaten her zaman kullanmiyacaksin gerektiginde ise yariyor cok kasma oyun akiyor zaten.
  13. Patates Köftesi

❌İndirim Bitti! Hayat Doğal Mineralli Su 6x1,5 L 89,99 TL

ulan hala icme suyuna bu kadar para odeyenleri goruyorum ya :) aynen kanka uludag dan geliyor su anlarsin ya:ROFLMAO::ROFLMAO:
  14. Patates Köftesi

Yazılım için MacBook almayı düşünüyorum 50.000 TL bütçe

haklisin kanka m1 tek olarak i9 dan daha iyi ama i9 da ayriyetden ekran karti var ve bu grafik islemlerinde veya pro video islemlerinde i9 macbook daha iyi oluyor ancak m1 guc tuketimi az oldugundan dolayi i9 dan cok daha kullanisli ve daha rahat. Ben de alsam m1 alirim ama arkadasin tam olarak...
  15. Patates Köftesi

i9 hem 2.3 ghz hemde 2.4 ghz versiyonu var diye biliyorum ancak kozmetigi kotu bence . i9 ise m1 ve m2 den daha guclu ama cok daha fazla guc harciyor bu da kullanisligi dusuruyor. Tercih yine sana kalmis ama bana pahali geldi durumuna gore.
  16. Patates Köftesi

R6 Six Siege X Hacklendi Her Hesapta Sınırsız Kredi Var!

ready or not cok gercek disi cok yavas iyi ki de oyle olmamis.
  17. Patates Köftesi

ram olarak 16gb al ssd de ise en bazi alabilirsin yuksek ihtimal hub kullanican . disaridan ssd alinca daha uyguna geliyor mac de .
  18. Patates Köftesi

R6 Six Siege X Hacklendi Her Hesapta Sınırsız Kredi Var!

beyler r6 da urunleri steam magazasinda gercek para ile satabiliyor musunuz ? cs gibi
Geri