Arama sonuçları: *

1. K

5070 ve 2 monitörlü sistem yerine tek monitör ve 5070 ti daha mı mantıklı olur.

5070 ve 2 monitörlü sistem yerine tek monitör ve 5070 ti daha mı mantıklı olur.
  2. K

2K( 2560 × 1440) Ryzen 5 7600x 4.7 vs RTX5070'li sistem darboğaz yar mı?

Bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum; AMD Ryzen™5 7600X Soket AM5 4.7GHz 32MB 105W 5nm Tray Kutusuz İşlemci ASUS PRIME B650M-R AMD B650M Soket AM5 mATX DDR5 7000MHz (OC) M.2 Anakart ZOTAC GeForce RTX 5070 GAMING SOLID OC 12GB GDDR7 192Bit DLSS 4 Ekran Kartı XPG Lancer Blade Siyah DDR5-5600Mhz...
  3. K

GTX 1050 ekran kartına ikinci monitör takılır mı?

Başlıkta da belirttiğim gibi GTX 1050 ekran kartıma ikinci bir ekran takmak istiyorum, ama çekiniyorum yanarsa diye bir sorun olur mu, HDMI girişi dolu şu anda, Display Port ile görüntü alabilir miyim ya da Ahtapot mu kullanmam lazım?
  4. K

GTX 1050 Ekran kartına çift monitör takılır mı?

Başlıkta da belirttiğim gibi GTX 1050 ekran kartıma ikinci bir ekran takmak istiyorum, ama çekiniyorum yanarsa diye bir sorun olur mu, HDMI girişi dolu şu anda, Display Port ile görüntü alabilir miyim ya da Ahtapot mu kullanmam lazım?
  5. K

20k bütçeyle hazır masaüstü önerebilir misiniz?

Çok sağolun bende araştırıyordum videoyalara bakıyordum benchmarklara hangisi daha iyi diye cevap oldu
  6. K

20k bütçeyle hazır masaüstü önerebilir misiniz?

Normalde Videoyun'unkini alacaktım ama o yok itopyada şuan önerebilir misiniz?
  7. K

Çözüldü✓ GTX 1050'ye ikinci ekran takabilir miyim, takarsam sorun olur mu?

Yukardaki soruyu tekrara edeyim, GTX 1050'ye ikinci ekran takabilir miyim, takabiliyorsam, takarsam sorun olur mu?
  8. K

Arkadaşlar sizce bu iyi midir?

9. K

HumbleBundle Doğrulama

Arkadaşlar aranızda humble bundle ile telefon kodu doğrulamasını yapabilen varsa nasıl yapıldığını söyleyebilir mi?
  10. K

İşlemimden dolayı FPS kaybı yaşadığımı düşünüyorum? Neyle değiştirmeliyim?

Ne uyar bilmediğim için ana karta uygun düzgün bir şey
  11. K

İşlemimden dolayı FPS kaybı yaşadığımı düşünüyorum? Neyle değiştirmeliyim?

Tamamen yanılıyor da olabilirim gerçi. CPU değelerimde baya yüksekte geziyor genelde. Bilgisayar Özellikleri: İşlemci: Intel(R) Pentium(R) CPU G4560 @ 3.50GHz 3.50 GHz RAM: 16GB Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ana Kart: MSI H110M PRO-D (MS-7996)
  12. K

Steam hesabım kapandı giriş yapamıyorum ve göremiyorum.

Düzeldi. Steam sunucularında genel bir sorun varmış. Gidip steamın discord sunucuunsa yardım isterken gördüm baya korkuttu ama. Yaşayanlar varsa eğer sunuculardan dolayı benimki yaklaşık 1 saatte fdüzeldi.
  13. K

Steam hesabım kapandı giriş yapamıyorum ve göremiyorum.

Steam hesabım birden bire kapandı ne arkadaşlarım görebiliyor ne ben giriş yapabiliyorum. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Geri