Arama sonuçları: *

1. Y

Yardım Redmi Bootloader Sorunu

Bana yardımcı olma şansınız var mı bu konuda?
  2. Y

YKS Sözel'de ilk 10.000 sıralama yapmak

Selam. Bir soru sorabilir miyim?
  3. Y

Gözlük Mendili ile Monitör silinirmi?

Ben monitör alalı 1 ay oldu hala silmedim eğer tozlu ortamda değilsen gerek yok sıkı temizlemene
  4. Y

Poco X3 Siyah Ekran Sorunu

Selam. Annem telefonu kullanırken birden ekran gitmiş telefonun ekranı simsiyah çift tıklayınca hafif rengi açılıyo gri gibi ama power tuşu bozuk olduğu için kapatmayı denemedim başına gelen oldu mu?
  5. Y

Google Fotoğraflar Yedekleme Hızı Yavaş

Selam çok yavaş yedekliyor wifi hızlı zaten mobil veri ile denedim yine de denemek için ama yavaş fotoğraflar mb bile değil kb ona rağmen yavaş önceden 1 saniyede 1 fotoğraf yedekliyodu hızlı hızlı şimdi çok yavaş sizde durum nasıl? 5000 fotoğraf var ancak 2000 tanesi yedeklendi 3 günde bir de...
  6. Y

Yardım 4k ya alinabilecek en iyi IPS monitor

500 TL cikabilirsen düşün https://www.itopya.com/msi-238-g2412-170hz-1ms-hdmi-dp-freesync-premium-fhd-ips-gaming-monitor_u23574
  7. Y

Papara Mail'i Hatırlanmayan Hesap Kapatılabilir Mi?

Bende kararsız kaldım 3-4 sene olmuş bi şey olmaz en iyisi hiç bu konuyu açmayayım dedim papara ile ama sonra hesabı kapatıp rahat ediyim dedim umarım bir şey olmaz
  8. Y

Papara Mail'i Hatırlanmayan Hesap Kapatılabilir Mi?

En az 3 sene oldu ama yanlış hatırlamıyorsam 4 sene bile olabilir yani 2019 yılı Facabook'ta para kazanma gruplarına üye idim bir kişi 20TL kazanmak isteyen yazsın dedi yazdım telefon numarası ile Papara açacakmış benim de hesabım yoktu numarayı verdim açtı ve bana 20 TL attı. Sormuştum site...
  9. Y

Yardım Forza Horizon 5 çok karmaşık geliyor

Bu oyun karışık geldiyse unbound crew 2 size göre hiç değil en kolay yarış,araba oyunu çünkü
  10. Y

Dying Light Görev Kayboldu

Hayır takip edilen görev turuncu işaretle gözüküyor diğer görevleri takip etmesen bile haritada beyaz nokta ile görünüyor.
  11. Y

Dying Light Görev Kayboldu

Ben oyunu oynuyorum, Kule'ye girince orada duran adam, kırmızı duman çıkaran ev var. Oraya git ağa'nın adamları gelmeden uyar diyordu ve haritada gözüküyordu orası işaretli şekilde ama şu an gözükmüyor. Adam yine diyor ama haritada yok sorunum bu. Bir de araştırırken burada okudum, ana...
  12. Y

Grand Theft Auto IV: The Complete Edition alınır mı

Alınır renkler soluk ama oyunun hikayesi ile çok örtüşüyor karanlık havası var hikaye gibi çok iyi oyun.
  13. Y

Galatasaray Wilfried Zaha transferini KAP'a bildirdi!

Sanırım gerçek değil mizah kategorisinde açılmıştır.
  14. Y

Portal test 15 geçilmiyor

Bu videoda yere koyduğu portalı ben kıyamıyorum çünkü oraya portal koyulmuyor koyu renkli zemin daha ilerisine koyabiliyorum ancak.
  15. Y

Zoretanin kullanırken kaşta oluşan şeyler normal mi?

Hocam bir şey daha soracağım ben kola fanta falan asitli içeceği çok tüketirim hapı kullanırken tüketsem sorun olur mu?
  16. Y

Doktor dedi zaten bu hale gelene kadar neredeydin diye randevu bulamadım böyle büyük sorun olduğunu bilsem özele giderdim ama çok kötüyüm yüzüm çok kötü kaşınıyor ağrıyor geceleri düzgün uyuyamıyorum umarım bir an önce etki eder.
  17. Y

Ben 50mg ile başladım 1688743516 Güneş kremi kullanıyorum zaten hapa başlamadan öncede kaşınıyor du
  18. Y

1-İlaç etkisini ne zaman göstermeye başlıyor 2-En az kaç ay kullanılıyor 3-Kaç mg ile başladın 4-Sivilcelerim çok kötü kaşınıyor ellemesem bile kaşınıyor bunun için bir önerin var mı? Benim yüzüm böyle çok kaşınıyor şuan duramıyorum ilaç etki etmeye başlayınca kaşıntı geçer mi?
  19. Y

Size bir kaç soru sorabilir miyim?
  20. Y

3 gün oldu bugün 4. günüm böyle oldu normal mi?
Geri