Arama sonuçları: *

1. A

Hangi işlemciye geçmeliyim?

Şuanda aktif olarak i3 12100F işlemcim var ekran kartım Arc A750 işlemci yetersiz kalıyor FiveM gibi oyunlarda kasma yaşıyorum. Hangi işlemciye geçebilirim, anakartla uyumlu olması benim için önemli Bilenler yazarsa sevinirim.
  2. A

Borsa da Hangi Bankayı Seçmeliyim?

Tamam Teşekkürler bir sorum olursa sana başvurabilir miyim. Her hangi bir sosyal medya adresin var mıdır
  3. A

Güvenilir midir knk ilk defa duyuyorumda kullanıyor musun sen
  4. A

Merhabalar Herkese İyi akşamlar. Bir genç olarak borsaya başlamayı düşünüyorum. Ama hangi banka yatırımını kullansam diye düşünüyorum. Bilindik firmalar olursa güzel olur :) Şimdiden teşekkürler :)
  5. A

5500 Tl bütçeyle pc toplama

Merhaba arkadaşlar 5500 TL bütçem var bir bilgisayar toplamak istiyorum. Günümüzdeki ve eski oyunları açsa yeter Valorant,Gta V,Forest gibi oyunları istiyorum. Demek o ki bütçeye uygun 2.el parçalarla bir bilgisayar istiyorum. şimdiden tşk.
  6. A

bu sistem için kaç watt psu lazım

Merhaba,ben ryzen 3 3200G A520M A PRO DDR4 8GB RAM R9 280X 256gb m2 ssd Bir pc toplucam kaç watt psu yeterli olur şimdiden teşekkürler
  7. A

Ekran kartım anakartıma uyar mı

Öncelikle yeni bir ekran kartı alıcam.Sistemim eski olduğu için çelişkide kaldım.R9 280x almayı düşünüyorum.Anakartıma uyar mı Şimdiden TŞK
  8. A

DX 11 ERROR UNREAL ENGİNE

hata bu UNREAL ENGİNE DA ALIYORUM DXCPL OLMUYOR VEYA BEN YAPAMADIM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  9. A

Unreal ı Açarken DX11 FEATURE LEVEL 10.0 İS REQUİRED TO RUN THE ENGİNE HATASI

UNREAL ENGİNE AÇARKEN BÖYLE BİR HATA ALIYORUM YOUTUBEDAN İZLEDİM AMA HEPSİ VALORANT İÇİN BULAMADIM YARDIM EDER MİSİNİZ ŞİMDİDEN TŞK <3
  10. A

APU SİSTEM İÇİN 2.EL İŞLEMCİ ÖNERİSİ

anakart daha almadım alıcam öncenden fikir istiyorum
  11. A

teşekkürler
  12. A

Merhabalar APU sistem için 2.el işlemci istiyorum 1200pin veya üstü olmazsa sevinirim. AMD veya Intel olabilir farketmez. Bütçem 1700 tl Valorant ,cs go ve gta gibi oyunları açarsa güzel olur. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  13. A

TOPLAMA PC 2.EL ÖNERİ

1800 tl falan ama 2.el fiyatı anakart çok pahalı olmazsa sevinirim 1656957909 BEKLİYORUM???
  14. A

TOPLAMA PC 2.EL ÖNERİ

önerir misiniz gta 5 oynatacak apu sistem
  15. A

2.EL İŞLEMCİ ÖNERİSİ 1200 PİN ALTI

Merhabalar 1200pin altı işlemci istiyorum benchmark puanı 5000 üstü olursa güzel olur. AMD olabılır veya intel farketmez. 2. el bütçem 1200 tl ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  16. A

TOPLAMA PC 2.EL ÖNERİ

en ucuz 1700 tl i5 9400f
  17. A

TOPLAMA PC 2.EL ÖNERİ

Merhabalar ben ikinci el bir pc toplıcam intel tabanlı olarak düşünüyorum . İşlemci bütçem 900 TL max 1000 Anakart olarak da ikinci el sahibinden bi 400 liraya fln hallederim diye düşünüyorum 1200 pin veya üstü olmazsa sevinirim çünkü çok pahalılar . ekran kartını buldum R9 270X olarak...
  18. A

Aliexpressden bu işlemci alınır mı

pardon ben xeon bakmışım .d 1656956739 Xeon E5520 bunun bi fiyatına bak derim
Geri