Arama sonuçları: *

1. L

Öneri Beyaz Ekran Kartı Önerisi

42 maalesef çok, galaxın 3 fanlı modelini düşünebilirim. 1750177838 Evet fark ettim sinir bozucu gerçekten o kartın o kadar edeceğini düşünmüyorum.
  2. L

Öneri Beyaz Ekran Kartı Önerisi

Selamlar Beyaz sistemim için ekran kartı arıyorum önerilerinizi bekliyorum.
  3. L

Ryzen 7 9700X Sıvı Soğutma Önerisi

Önerileriniz için teşekkür ederim, beyaz sıvı soğutma istediğim için, şu modeli satın aldım. https://www.gaming.gen.tr/urun/710741/thermalright-frozen-warframe-240-se-argb-white-240mm-intel-amd-uyumlu-beyaz-islemci-sivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
  4. L

Şık bir görünüm istiyorum şu model hoşuma gitti sizce nasıldır ? https://www.gaming.gen.tr/urun/710741/thermalright-frozen-warframe-240-se-argb-white-240mm-intel-amd-uyumlu-beyaz-islemci-sivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
  5. L

Kule tipi önerin nedir
  6. L

Kasam maalesef 360mm desteklemiyor.
  7. L

Başlıkta belirttiğim gibi; Ryzen 7 9700X işlemcime beyaz sıvı soğutma önerisi yapar mısınız, kasam NZXT H5 Flow White bütçem 5K.
  8. L

Ağırlık kaldırmak boy kısaltır mı?

Hayır kısaltmaz, boy genetiktir.
  9. L

Yardım Bu RAM'i nereden güvenilir alabilirim?

Reis 3600 mhz 8x2 16 gb ram önerirmisin. bütçe 2 bin.
  10. L

Zotac AMP Holo Rtx 3080 Grafik Sorunu

Selamlar, iyi forumlar dilerim elimde başlıkta belirttiğim ekran kartı var. Şöyle bir sorun yaşıyorum, oyunlarda bazı yerleri kart sanki çizemiyormuş gibi yada işleyemiyormuş gibi grafik hatası oluyor. aşağıya resim koyacağım bunun sebebi nedir yardımcı olursanız çok sevinirim. birde kart 80...
  11. L

FAKE PS5 Kolu (T28) PS4 VE PC için Gamepad

Aldım bakalım, trendyolda %5 indirimle 608 liraya düşüyor.
  12. L

Rtx 3070 Tİ Bulanıklık Titreme

Evet var. Görüntü ölçeklendirme diyor, omu acaba fakat ben ölçeklendirme yapmadan keskinlik arttırmak istiyorum.
  13. L

Rtx 3070 Tİ Bulanıklık Titreme

İyi forumlar dilerim, yakın zamanda rx 6600 xt kartımı sattım. Ve Rtx 3070 Tİ satın aldım, fakat şöyle bir sorunum var oyunlar bulanık gibi geliyor gözüme. 1080p çözünürlükte oynuyorum, AMD yazılımında keskinlik arttırma vardı rtx'de bunu nasıl açacağım? bir diğer sorunum ise ağaçların ve...
  14. L

Yardım AC Origine 80fpsten 40fpse

Dostum bunun sebebi oyunun optimizasyon çok kötü geçen hafta bitirdim oyunu Ekran kartım Rx 6600 XT Oyunda en çok fps yiyen ayarlar bunlar ayarları ortalara alıp diğerlerini ultraya çekersen hem görüntü kalitesinden çok kaybetmessin hemde yüksek fps alırsın.
  15. L

RX 6600XT vs Rtx 3060

6600 XT Saf güc olarak önde, fsr teknolojiside gelişmekte fsr ve fsr 2.0 arasında devasa fark var.
  16. L

Yardım HyperX Alloy Origins nasıldır?

Hayırlı olsun dostum..
  17. L

Yardım HyperX Alloy Origins nasıldır?

2 gün önce amazon primeday ile HyperX Alloy Origins core satın aldım red switch hissiyatı gayet güzel ve sessiz çok beğendim uk/us alsanda farketmez windowsdan türkçe q klavye yapınca normal q klavye gibi kullanıyorsun.
  18. L

Kulaklık Standı Fiyatı Ucuz

Buda işini görür uygun fiyata.
  19. L

RX 6500 XT oyundan atıyor

İşlemci çok fazla ısınıyor büyük ihtimal bu yüzden kapanıyor.
  20. L

RX 6500 XT oyundan atıyor

Başka oyunlarda atıyor mu?
Geri