Arama sonuçları: *

1. P

🔥İndirim ULTIMEA AURA A60 7.1 Dolby Atmos Soundbar 9.899₺ 🔥

Ben ultima s80 aldım. Kronik sorunu var yazılım güncellemesi öncesi arka hoparlörler cızırtılıydı. Güncelleme sonrası o geçti sub da arka fon uğultusu ve konuşma cızırtısı vardı. İade ettim. Çok üzdü. Çok hevesle almıştım. 990f 34e inmişti almadım ***** gibi, şimdi bir daha düşer mi diye...
  2. P

Medimarkt 3 al 2 öde Steelseries nova 5 3800₺

Mersindeyim beyaz alabilirim yada 3 tane alıp 2 arkadaşa gönderim yapabilirim hala satış varsa
  3. P

🔥İndirim Hyper-X Cirro buds pro Tws 859₺ (amazon.com.tr)

Ben 2 tane aldım kullanıyorum. Fena kulaklık değil çift cihaza bağlanabiliyor lag düşük ses filan kulak içi ve fiyatına göre güzel. Şarjı 3-4 saat gidiyor. Mikforonunu kullanmadığım için yorum yapamıyorum. Bir ara sağ kulaklık çalışmaz oldu. Hyperx programı yükleyip kullanınca düzeldi. Asus...
  4. P

❌İndirim Bitti! Hyte Y70 Touch Siyah Sepette ( 12.503TL )

Şu indirim yüzünden beyaz kasadan siyaha dönüyorum 😂 corsair fanlarım vardı satıp birde lianli kurduk mu tamamdır
  5. P

🔥 RTX 5000 Serisi Lansmanı Başladı! 🔥

İyzico da ödemede taksit mevcut mu galax beyaz kartı taksitli kaça alırız acaba 😂
  6. P

🔥 RTX 5000 Serisi Lansmanı Başladı! 🔥

Prime ı alacaktım 45e yetişemedim. 55-60 bandına palit vs alınır mı yoksa bir daha düşük yakalanır mı tecrübeli arkadaşlar varsa fikir verebilir mi?
  7. P

🔥İndirim 🔥 🔥 PBT DOUBLESHOOT OEM PROFILE KEYCAPS 2SET 530TL (TEKRAR İNDİRİMDE) 🔥🔥

Ben açıktan koyu yeşile gideni ve koyu yeşili aldım. İsteyen varsa elimde var gümrük vs beklemeden aynı fiyatlara satabilirim. Beğenmedim doğrusu pek yakışmadı benim ürüne
  8. P

🔥İndirim Asus Rog Cetra Tws Oyuncu Kulaklık 2429 TL (TR)

Ben 1 haziranda 2k ya alan kişiyim😅 beyaz aldım Kulaklık rahat bir sıkıntısı yok Game mode kullanmazsan bariz şekilde laglı geliyor ses videolarda ağız okumadan belli ediyor. Game mod da bu sorunu yaşamadım. Mikrofonunu hiç kullanmadım Akşam 10 gece 3 4 e kadar aralıklı 1 er kulaklık takıyorum...
  9. P

Lian-li p011 dynamic white kasa fanı ve soğutucu

Lianli 011 dynamic white kasa Asus b660-A gaming rog strix ddr5 6000mhz anakart white İ5 13600kf işlemci Aldım. Bu kasaya uyacak sıvı soğutma ve fan kombini tavsiyesi arıyorum arkadaşlar. Thermaltake in katı sıvı soğutma kitini de düşünüyorum bütçemi zorlarsam. Corsair - lianli - thermaltake...
  10. P

Ddr5 beyaz kasa toplarken kasa soğutma tavsiyesi

Merhabalar İ7 11.nesil işlemcili 3090evga lı bir sistemim var Yan pc 5600x 3080 mevcut 2 kasadan birini satıp yeni kasa topluyorum. İ5 13600kf B660 rog strix 6000mhz ddr5 beyaz anakart aldım. Geri kalan parçaların peşindeyim. Corsair 5000x Lianli o11 Asus tuf gt502 Gibi kasalara bakıyorum...
  11. P

beyaz 3070ti 10.927 TL amazon tr

Ben 3060 kullanıyorum aynı ürünün inanılmaz güzel bir ekran kartı sesi sağlamlığı soğutma seviyeleri. Diğer pc de 3080 kullanıyorum bunu ana pc de kullanıyorum memnuniyetimi siz düşünün
  12. P

🔥İndirim Corsair iCue SP120, SP140 ve QL120 Fan Amazon İndirimleri

gamepower warcr kasasında 120lık mı 140lık mı fanlar var acaba gamepower fanlar yerıne bu fanlara mı geçsem acaba
Geri