Arama sonuçları: *

1. O

🔥İndirim SIMGOT EW100P 17$ (IEM kulaklık)

Merhaba, Castor özünde söylediklerinize kısmen katılıyorum hocam. Ben de tamamen multi driver denemek için almıştım zaten. Bana göre Wan'er de Truthear Hola veya Gate bile yer yer Castor'dan daha iyi kalıyor. Ayrıca Harman eğrisi için de söylediklerinize katılıyorum. Ben genelde kulaklıklarımı...
  2. O

🔥İndirim SIMGOT EW100P 17$ (IEM kulaklık)

Merhaba, KZ Castor bende var bayadır kullanıyorum. Gayet güzel ses veriyor ama çapı en az Truthear Zero kadar kulağa kalın ve kaba geliyor, rahatsız hissettiriyor. Bence EW100P ses olarak da rahatlık olarak da Castor'dan burun farkı ile daha iyi olabilir. Bu arada diğer arkadaşlara da cevap...
  3. O

Havit kablosuz kulaklık 799 TL ÇÖKKK...

Teşekkürler paylaşım için. Ben de kaptım bir tane.
  4. O

Çözüldü✓ Blue Switch mekanik klavye önerisi

@Gojira Hocam peki Gametech Venom switch markası nedir bilginiz var mı ? KRGD diye bir marka diyenler var yorumlarda ama net bilgiye ulaşamadım ? Bir de hocam bu sağ üst tekerlekten ses artırma azaltmayı da ayarlayabiliyor muyuz. Klavyede enter space vb. tuşların hissi kötü diyenler de var...
  5. O

Anladım hocam sağolun yardımınız için. Sanırım bilek destekli gamebooster alacağım.
  6. O

Bu gamenote fena durmuyor ama tkl olması hadi onu da geçtim tr karakterli olmaması beni soğutuyor biraz açıkcası. Yine de öneri için teşekkürler hocam. Gamebooster için ne düşünüyorsunuz ?
  7. O

Anladım hocam sağolun. 1666684796 Hocam bu klavyenin bilinen kronik bir problemi yoktur değil mi ?
  8. O

Yaklaşık ne kadar zamandır kullanıyorsunuz hocam arka aydınlatmalarda sorun falan yaşadınız mı ?
  9. O

Merhaba, konu hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Sizce bu bütçe (450-500 max) dahilinde hangisini tercih etmeliyim. Sizin de önerileriniz olursa bakabilirim. N11 ağırlıklı seçmemin sebebi orada 40 TL kuponum olması. Şimdiden teşekkürler. Gametech Black Rider Mavi...
  10. O

F/P monitör dahil hazır sistem tavsiyesi

Merhaba bir arkadaşıma max. 10.000 TL monitör dahil f/p sistem arıyoruz. 2. el parça olmayacak ve hazır kasa olacak. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  11. O

R5 1600 & GTX 1650 Super OC önerisi

Merhaba arkadaşlar, İşlemci: R5 1600 AE RAM: Crucial Ballistix 2x8 16 GB 3200 MHz Ekran kartı: INNO3D GTX 1650S o.c Anakart: BIOSTAR B450M-H Güç kaynağı: GameGaraj AIGO 650W 80+ güç kaynağı. Overclock işlerinde biraz yeniyim. İşlemciyi 1.375 v değerinde 3825 MHz overclock ettim. Bilgisayarı...
  12. O

F/P monitör dahil hazır sistem tavsiyesi

Merhaba bir arkadaşıma max. 10.000 tl monitör dahil f/p sistem arıyoruz. 2. el parça olmayacak ve hazır kasa olacak. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
Geri