Arama sonuçları: *

1. aesposed

soluksuz geçen sıkmıycak film veya kısa dizi önerileri

Succession izlemeni öneririm bir drama dizisi ama hızlı ve çok iyi
  2. aesposed

Yardım Oyunlar bilgisayarda kalitesiz

5ms ve 60hz bir monitör oyunlar için hiç iyi değil günümüz şartlarında eğer renklerde solukluk ve görüntü sana çamur gibi geliyorsa gelmesi gayet normal paranı biriktirip güzelinden 1ms 144hz monitör almanı öneririm
  3. aesposed

Virüs programı önerisi.

Bence Kaspersky gibi yüksek güvenlikli virüs koruma programlarına ihtiyaç yok Malwarebytes işini fazlasıyla görecektir
  4. aesposed

laptopum çok ısınıyor

fanlar ne durumda dostum fanlar oyunda derece yükseldikçe hızlanıyor mu?
  5. aesposed

Virüslü telefon şarjı nasıl gider?

Bataryasında problem olabilir dostum her şeyi virüse bağlamamak lazım
  6. aesposed

Yardım Gta'da Düşük GPU Kullanımı

Yani normal bence oyun ihtiyacı olduğu kadar alıyor fazla fps olursa darboğaz olacaktır ve oyun her 5 saniyede bir takılacaktır
  7. aesposed

MaxSecure VirusTotal Trojan sorunu

sıkıntı çıkmaz
  8. aesposed

pc'de hıcbır sey yapmadan trojan virüsü buldu

gördüğüm kadarıyla ciddi bir durum değil bazen windows defender böyle saçma şekilde trojen var diyebiliyor bu gayet normal ama senin için rahat etmez ise malwarebytes ile taratabilirsin
  9. aesposed

Androidde filme altyazı gömme

filmin senkronuna uyumlu altyazı bulabileceğin birçok site mevcut onlara göz atmanı öneririm diğer türlü filme altyazıyı gömmek çok uzun sürecektir
  10. aesposed

Riot oyunlarında anlamsız kasma!

Riot Games in anti hile sistemi olan vanguard ile alakalı bir durum olabilir bence. silip yeniden yüklemeyi deneyebilirsin.
  11. aesposed

i5 11400f rx 6600 xt mi i5 12400f rx 6600 mü

i5 11400f + rx 6600 xt daha mantıklı olur bence zaten i5 12400f ile arasında 15 fps kadar fark oluyor rx6600xt ile bu fark kapanır.
  12. aesposed

Laptop alırken işlemci ile ekran kartı seçimini ne etkiler !?

darboğaz yapar dostum normalde yüksek fps alabilecek iken normalin altında bir fps değeri alırsın
Geri