Arama sonuçları: *

1. 211gob9000

Gamepadin usb ucu laptop ısındığı için ısınıyor usb bozulma ihtimali var mı?

Laptop oyun oynarken ısındığı için gamepadin usb ucu da ısınıyor. Uzun vadede bozulur mu?
  2. 211gob9000

Yardım oyunlarda cpu watt düşmesi

nividia geforce rtx 3050ti ryzen 5 5600H 8gb ram https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BG244Z37/ref=ppx_yo_dt_b_search_asin_title?ie=UTF8&psc=1
  3. 211gob9000

Yardım oyunlarda cpu watt düşmesi

Ryzen 5 5600H CPU oyunlarda watt düşüyor. Genel anlamda yüksek FPS de böyle yani FPS Max 60 yapınca sorun yok. Şarj cihazı 200W bu arada. Yüksek performans modu açık.
  4. 211gob9000

en yüksek işlemci kullanımını %100 yapınca oyunda kasmalar oluyor

arkadaşlar laptopumda böyle bir sorunla karşılaşıyorum laptop daha 2-3 aylık işlemci ryzen 5 5600H en yüksek işlemci kullanımı %99 yaptığım zaman olmuyor sorun ama bu seferde hızı düşük çalışıyor ısınma ile alakalı diyeceğim ama şöyle söyleyeyim açıyorum laptopu açtıktan 15 20 saniye sonra oyuna...
  5. 211gob9000

sadece ayarları sıfırlayabileceğim bir sıfırlama var mı?

ayarları kurcaladım ve laptop donmaya başladı(oyunlarda) sadece ayarları sıfırlayabileceğim bir sıfırlama var mı?
  6. 211gob9000

Xbox Gamepass Doom ve Doom 2 inmiyor

Ne yaparsam yapayım olmadı restart attım, uygulama sıfırladım ama böyle kaldı hatta hesaptan çıkınca bile böyle kalıyor (internette sorun yok) :D
  7. 211gob9000

laptopun havasının çıkış yeri galiba burası neden böyle olmuş olabilir

kanka çantaya bu kısmı altta olacak şekilde koydum ondan olabilir mi diyeceğim ama olsa parçası düşer mi anlamıyorumda bu işlerden ya da içine kaçma gibi bişey olur mu bilmiyorum dediğim gibi
  8. 211gob9000

sıfır ve evet yoktu ama ne zaman olduğunu bilmiyorum bir sıkıntı çıkar mı?
  9. 211gob9000

hiçbirşey yapmadım bir tek geçenlerde bilgisayar çantasıyla başka yere gittim o kadar biryere çarpmadım
  10. 211gob9000

bu neden olmuş olabilir anlamadım bir sorun yaratır mı
  11. 211gob9000

laptop fps drop sorunu

https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0BG244Z37?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_4MRHD7T2ZJ8NCP8DDCG7 şu laptopu aldım birkaç gündür kullanıyorum ama şarja takınca düşük sistem gereksinimli bile olsa(lol gibi) oyunlarda 1-2 dk ya bir fps drop giriyo 5-10 sn sonrada normale dönüyor nasıl çözebilirim
  12. 211gob9000

bu laptop alınır mı inceleme bulamadım

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BH4LK6NH?ref_=cm_sw_r_apann_dp_DG8Z25ZJQPESWJNNEY0P yorum falan yok incelemede bulamadım
  13. 211gob9000

Yardım Bildirimler gözükmüyor

Telefonu yeniden başlattıktan sonra bildirim çubuğunda saat ve bildirim simgeleri gözükmüyor (bildirim çubuğunu açabiliyorum ama kapalı iken gözüken saat ve küçük simgeler yok) neden böyle oldu acaba
  14. 211gob9000

telefon açılış ekranında kaldı

telefonum bozulduğu ve şu an telefon alamayacağım için bir aylığına falan eski telefona geçtim (casper via e1) 2 3 gündür kullanıyordum fakat telefon açılış ekranında (casper via yazan siyah ekran) takılı kaldı açılmıyor
  15. 211gob9000

Kartınızı veren kuruluş ödemenizi reddetti

Papara kartım ile ara sıra harcama yaptığım bir mobil oyuna harcama yapacaktım fakat kartınızı veren kuruluş ödemenizi reddetti diyor birkaç kez denedim ama olmadı
  16. 211gob9000

Televizyon kendi kendine açılıp kapanıyor

Televizyonu açtığım zaman açılma ekranı geliyor ondan sonra birdaha kapanıp birdaha açılıyor hiç durmadan hiçbirşeye basamıyorum bu sırada
  17. 211gob9000

YENİ AKVARYUMUM NASIL OLMUŞ

Ben balık beslemek istiyorum ama küçük bir tane balık beslesem yeterli olur küçük bir yerde bakmak istiyorum bana her balıkçıda bulabileceğim küçük bir balık önerebilir misiniz(aynı zamanda küçük bir balığı ortalama bir alanda beslesem motor gerekir mi yani motorsuz ölür mü)
  18. 211gob9000

Tuttu/tutmadı Oyunu

Tuttu Alttaki lol oynuyor
  19. 211gob9000

Burnumu düzeltmenin bir yolu var mı

5-6 yaşlarındayken kanepeden düşüp burnumu kırmıştım o zamanları zar zor hatırlasamda doktora gitmemiştik şu an 15-16 yaşlarındayım ve burnum hafiften yamuk doktora gittiğim zaman 18 yaşını bekle diyor yamuk olması belli belirsiz ama birde sağ delikten çok zor nefes alıyorum bu da normal hayatta...
Geri