Arama sonuçları: *

1. xlooterz

Masa üstü arka planı siyah olması

işletim sistemi ile alakalı büyük ihtimal
  2. xlooterz

virüs falan sandım en başta dedim pc gidiyor bi korku geldi arka planı değiştirdim bi sorun yok en son gelen güncelleme ile ilgili ola bilir belki
  3. xlooterz

Nasıl anlatsam bilemedim. Aşağıya görsel koyacağım mouse ile uygulamaların üstüne gelince uygulamaların arkası siyah oluyor. Yenile yapınca komple arka plan siyah oluyor. Biraz zaman geçince kendi kendine düzeliyor. Nedeni ne olabilir? Arka planı değiştirdim bu sabah öyle bir şey ile...
  4. xlooterz

Masa üstünün renk değiştirmesi

Nasıl anlatsam bilemedim aşağıya görsel koyacağım mouse ile uygulamaların üstüne gelince uygulamaların arkası siyah oluyor yenile yapınca komple arka plan siyah oluyor biraz zaman geçince kendi kendine düzeliyor nedeni ne olabilir?
  5. xlooterz

bluetooth kulaklık öneri

Yok sadece müzik dinlemek için alıcam
  6. xlooterz

bluetooth kulaklık öneri

Bütçem 1500 tl Anker Soundcore A25i Samsung Galaxy Buds FE modelleri var kafamdaki hangi modeli önerirsiniz yada farklı bir model önerir misiniz?
  7. xlooterz

25k bütçeye hangi telefonu almalıyım

tam 25k bütçem var hangi telefon modelini önerirsiniz genellikle telefonu fotoğraf için kullanıyom şuan elimdeki telefon Samsung galaxy A32
  8. xlooterz

Çözüldü✓ Xbox Series Wireless 9 vs PS5 Sony DualSense

Pc ye oyun oynamak için alıcam hangisini alsam karar veremedim genellikle fc24 oynuyom hangisini önerirsiniz
  9. xlooterz

Çözüldü✓ Güzel Müzik ve oyun kulaklığı önerir misiniz?

Bütçe Önemli değil çok müzik dinleyen biriyim ve oyunda oynuyorum yüksek ses ve güzel bir baslı kulaklık önere bilirmisiniz.
  10. xlooterz

Amazon Ayakkabı Orjinalmi

yorumlar genellikle olumlu bazı olumsuz yorumlar vardı ondan şüphe duydum sipariş verdim bakalım
  11. xlooterz

Amazon Ayakkabı Orjinalmi

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09R17QQB4/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 bu ayakkabıda güzel bi indirim var almayı düşünüyorum amazondan şuana kadar hiç ayakkabı almadım bu ürünün sahte olma ihtimali varmı üründe sorun çıkarsa hemen iade alıyorlarmı.
  12. xlooterz

Snapchat + üyelik iptali

Snapchat aylık plan aldığımzda istediğimiz zaman iptal ede biliyormuyuz bilgisi olan varmı
  13. xlooterz

Hangi Air fryerı almalıyım

2500 tl bütçem var tam hangi markayı almamı önerirsiniz link olarak ata bilirmisiniz Amazon.com.tr https://www.hepsiburada.com/xiaomi-...Uv8cAu12nqCKpjXz3RcaAqxpEALw_wcB&gclsrc=aw.ds böyle 2 tane buldum bunlar nasıl
  14. xlooterz

R5 5500 RX 6600 XT sistem LoL maçı esnasında donuyor

anlamadım nasıl ekran kartı driveri olarakmı 1702398684 neden
  15. xlooterz

R5 5500 RX 6600 XT sistem LoL maçı esnasında donuyor

Bugün LoL'de başıma geldi. Maçın 30. dakikası bir anda oyun dondu. PC üzerinden hiçbir şey yapamadım. Bekledim düzelmedi. Sonra PC'yi kasadan kapatıp açtım. Aradan 1saat sonra yine bir el girdim. Bu elde FPS 2-3 arası sabit kaldı. Ne yapsam düzelmedi. Yine PC'yi kapatıp açtım. Bu sorun neden...
  16. xlooterz

oyunda fps drop donma

Bugün LoL'de başıma geldi maçın 30.dk dakikası bir anda oyun dondu PC üzerinden hiçbir şey yapamadım bekledim düzelmedi sonra PC'yi kasadan kapatıp açtım aradan 1saat sonra yine bir el girdim bu elde FPS 2-3 arası sabit kaldı ne yapsam düzelmedi yine PC'yi kapatıp açtım bu sorun neden olabilir?
  17. xlooterz

Hangi ekran kartı modelini almalıyım

rx 6600 benim attıklarımdan iyi mi?
  18. xlooterz

Ea Sports Fc 24e girdiğimde böyle sorunla karşılaşıyorum sorunu nasil çözerim

şöyle bişey oldu bende tüm oyunlarda başladı ets gta gibi fps oyunlarında hepsinde aynı hata başlayınca öyle yapmak zorunda kaldım
  19. xlooterz

Hangi ekran kartı modelini almalıyım

kendim gtx 1080 kullanıyorum 1080 eski olduğu için sattım 2. el alıcam yine Gainward Ghosts RTX 3050 8gb 4500 tl Gigabyte Rx5700xt 4800 tl bunlardan hangisini almalıyım işlemci olarak ryzen 5500 kullanıyorum ikisininde garantisi devam ediyor
Geri