Arama sonuçları: *

1. J

[Çözüldü] Toplama PC - No Signal (CPU)

Arkadaşlar merhaba, Yeni topladığım PC'de Görüntü alamıyorum. İlk bootumda hem ekran kartının HDMI çıkışından hem de Anakartın HDMI çıkışından görüntü almayı denedim, fakat "Sinyal Yok" uyarısı ile karşılaştım. Bir süre sonra anakartın üzerindeki Debug ışıklarından CPU ile ilgili olanın kırmızı...
  2. J

RAM Uyumluluğu

Arkadaşlar merhaba, Biraz acemiyim, hayatımda ilk defa sistem topluyorum. Kurmak üzere olduğum sistemde son parça olarak RAMler kaldı. Bütçeme göre 3200mhz veya 3600mhz tercih edeceğim. Sistem aşağıdaki gibi: CPU: AMD Ryzen 5 3600 Motherboard: MSI B450M MORTAR MAX GPU: Gigabyte Radeon RX5700XT...
  3. J

Aynı model ekran kartı / Farkllı üreticiler

Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim. Bu durumda RTX 2060, 6GB, Overclocklu versiyon için öneriniz hangi markanın ürettiği ekran kartı olur? Veya karşılaştırılabilecek ve bilgi alınabilecek bir kaynak, site vb. mevcut mudur?
  4. J

Aynı model ekran kartı / Farkllı üreticiler

Arkadaşlar merhaba, Benim sizlere kısa bir sorum olacak. Birebir aynı özellik ve isimdeki ekran kartları farklı markalar tarafından üretilebiliyor. (MSI / Asus / Gigabyte vb.) Bunlarda da hangi marka tarafından üretildiğine dikkat etmeli miyiz? Yoksa sonuç olarak hepsi aynı performansı...
Geri