Arama sonuçları: *

1. EylulQueen

Asus PG27AQDP 480HZ Oled Fabrikasyon Panel Hatası

Geçtiğimiz hafta pazar günü Pg27Aqdp modelini vatan bilgisayar sitesi üzerinden sipariş verdim. Fatura kesilmesi 3 gün kargoya verilmesi 2 gün olmak üzere cuma günü yani bugün elime ulaştı. İlk kez oled deneyimleyecek birisi olarak hevesim kursağımda kaldı çünkü panel fabrikadan sorunlu geldi...
  2. EylulQueen

7800x3d Stok yok. Fahiş fiyatlar var

Spesifik olarak tek tek anlatacağım: 2 hafta önce tray 7800x3d 12500 civarına amazonda bulunuyordu. Kutulu versyonu da 14500 e satılıyordu. Şuanda tray 14 civarında, kutulu ise 18 19 bine satılıyor. Bu normal mi ? Ayrıca Kutulu versyonun az sayıda stokla geldiğini ve az satıldığını neye...
  3. EylulQueen

incehesaptaki kutusuz versyonu. Bilindik bir siteden bir arkadaşım kutusuz aldı üzerindeki termal macunu silmemişler bile o şekilde göndermişlerdi. Sonra arkadaşım iade etti. Açıklamaları da şuydu '' biz işlemcileri size göndermeden önce deniyoruz o yüzden macun kalmıştır'' Biz de inandık tamam...
  4. EylulQueen

Stabilite sorunlarından dolayı çekiniyorum. Dediğinizi halen düşünüyorum. Aşırı mantıklı ama bu ccd park etme olayı gözümü korkutuyor. Gamebardan nefret ediyorum kapalı mesela onu açık tutmam gerekiyor.
  5. EylulQueen

Kesinlikle aynı fikirdeyim. 19 bin tl vereceksem üzerine az daha koyar 9900x alırım. En azından 12 çekirdekli yüksek frekanslı işlemcim olur.
  6. EylulQueen

350 dolara kadar düşmüştü yurt dışında. Bizde şuanda 600 dolara satılıyor çıkış fiyatı 450 dolar olan işlemci.
  7. EylulQueen

Evet arkadaşlar. Bilindik sitelerde stok yok. Diğer stokta olan sitelerde de 18-19 bin tl bandında satılıyor. Bu fırsatçılık değil de nedir ? Fiyatlar düşer mi sizce ne düşünüyorsunuz beklenmeli mi ? Zira Daha bir ay bile olmadı 14 civarında hatta 13 e satılıyordu kutulu versyonu. Anlam...
  8. EylulQueen

EKWB Nucleus AIO CR360 Lux D-RGB ve JumBum

Amazon’dan corsair h150i alarak sorunumu çözdüm. Amazon sağolsun birde vade farksız 6 taksitle aldım. Bir sorun olsa bile muhatapım var.
  9. EylulQueen

EKWB Nucleus AIO CR360 Lux D-RGB ve JumBum

Baya bir araştırma yaptım. Ve 360mm Aio bu üründe karar kıldım. Performans, montaj kolaylığı ve uzun kullanım ömrü benim için geçerli olan sebepler. Trde tek satışta olan site: https://www.jumbum.com.tr/EK-Nucleus-AIO-CR360-Lux-D-RGB-White Çok kararsız olduğum için bu konuyu açıyorum. Jumbum...
  10. EylulQueen

Platform Upgrade önerisi

Youtube dan 7800x3d videolarını izledim. En fazla yapılan biostan 5ghz'e fixlemek. Daha yükarısına çıkmıyor. Termal aralık olmasına rağmen farklı farklı problemler çıkarıyor. Görüntü gelmeme Ramları tanımama vs. Ama evet haklısın 7800x3d aşırı cimri bir işlemci.60 wattla harikalar yaratıyor...
  11. EylulQueen

Platform Upgrade önerisi

Şuanki sistem özelliklerim: Anakart: Msi Z490 mpg İşlemci: Intel 11700kf Ram: Corsair 16 x 2 3600Mhz CL16 SSD: Samsung 980 pro 1TB Soğutma : Cooler Master 360MM Sıvı soğutma Aio Psu : Corsair RM1000x Gold GPU : Msi Rtx 4080 Super Suprim X Kasa: Nzxt H7 Flow Pc yi 2 sene önce kurmuştum. Burda...
  12. EylulQueen

11600kf günümüz kurunda soğutucu önerisi

Yanıtınız için teşekkürler artıc liquid freezer 2 240mm 2400 tl civarında. Bana biraz pahalı geldi. O yüzden almak istemiyorum o fiyatlarda 360mm olan soğutucular var 1665186160 Adatanin soğutucusunu ilk defa görüyorum hocam araştırayım. Cougar in kini de birkaç kez gördüm ancak fiyatını hak...
  13. EylulQueen

11600kf günümüz kurunda soğutucu önerisi

Herkese iyi geceler Gaming gecesinden 11600kf aldım. Bütün aoi sıvı soğutma konularını okudum nerdeyse. Hepsinde eski fiyatlar var. Genel olarak zoomflow ve silver stone pf serisi önerilmiş ancak fiyatlar uçmuş durumda. Araştırmalarıma göre bu soğutucu bu fiyata alınır mı arkadaşlar 2260 tl...
  14. EylulQueen

İşlemci değiştirirken anakartda değişmeli mi

Evet hocam, apex , Overwatch, valorant, Lol, Pubg 1665012079 Fiyat farkı yok denecek kadar az hocam. 11700k ile arasında dönem dönem fiyat farkı 700 tl ye kadar düşüyor 1665012155 Valla hocam üsttede dediğim gibi aradaki fiyat farkı çok az. İndirim bekliyorum suan hangisi indirime girerse onu...
  15. EylulQueen

Üzülüyorum demeyin öyle 🥲
  16. EylulQueen

İ5 11600k 4800 tl İ7 11700k 5900 tl 2 haftadır piyasayı takip ediyorum fiyatlar sabit. Belki İncehesap bi güzellik yapar onu bekliyorum. Peki hocam bu sisteme yeni anakart yeni orta seviye işlemci ( 12600k) almak mı mantıklı yoksa eski nesil ama iyi bir işlemci 11700k almak mı mantıklı ...
  17. EylulQueen

Şu 11700k serisinin bir sene önce 4 bin tl den satıldığını görmek biraz üzüyor ya. Suan en ucuzu 5900 tl kf olan modeli. Şöyle indirimle 5k ya yakalasam çok sevinicem 1664929988 11700k + 360mm sıvı soğutucu için psikolojik bütçem 6500 tl. Daha fazla vermek istemiyorum. Hak etmiyor eski nesil...
  18. EylulQueen

İkinci el işlemci fiyatları sıfırıyla aynı yada daha pahalı. Adamlar kullanınca değerleniyor sanki :D . O yüzden ikinci el almayacağım. Az önce baktım ikinci el 11700k 7500 tl demiş ve sıfır falan değil. Sacmalik 1664929598 Eğer illa anakart değişeceksem yeni Ryzen serisine geçerim ki daha...
  19. EylulQueen

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Günlerdir araştırıyorum neyi yapmak mantıklı gerçekten algılayamıyorum piyasa sürekli yükseliyor. 11700kf sinerjide 5800 tl ye satılıyor. 2 haftadır İncehesap gaming gecesi kovalıyorum girmedi indirime. Aynı şekilde 360 mm aio kovalıyorum düzgün birsey...
  20. EylulQueen

Herkese merhaba arkadaşlar: Sistemim şu şekilde Msi mpg z490 gaming anakart Intel i3 10100f işlemci Msi 3060 ti gaming x ekran kartı Corsair 3600 MHz 8x2 ddr4 3600 MHz ram Samsung evo 980 pro 1TB m2 ssd NZXT H7 Flow Kasa Corsair rmx 1000w psu Sorum şu : Görebildiğiniz üzere işlemci aşırı...
Geri