Arama sonuçları: *

1. thEneSs

Öneri Rahat ve 7.1 Özellikli Kulaklık Tavsiyeleri

stokları tükenmiş hepsinin
  2. thEneSs

markayı ilk defa duydum sürekli kullanımda arızası olurmu cızırtı falan
  3. thEneSs

Kulaklık acıtmayacak ve rahat olması lazım 7.1 özelliği olması daha iyi olur, varmı bana önerebileceğiniz bir kulaklık piyasayı bayadır takip edemiyordum malesef
  4. thEneSs

Laptopum ne kadar eder?

CASPER F650 GOLD İntel i5 7th (önceki işlemcisi i5 8th idi) GT940MX(ekran kartı) 8GB RAM(tek slot takılı) 1TB HardDisk +240GB SSD (ssdyi kendim taktım ayrıyetten) Not: cihazımın anakartı arızalanmış o yüzden aynı model bir laptopdan anakartı değiştik o yüzden işlemci 8th den 7th ye düştü vede...
  5. thEneSs

uygun işletim sistemi

bende sırf onun için ayrıyetten ssd aldım kendim taktım (256gb sandisk) ama hala verimli bir çalışma alamıyorum, bu yüzden işletim sisteminden kaynaklandığını sanıyorum win 10 pro crakli ama 1677595380 bilgisayarlardan anlarım ama konu laptopa gelince baya bi tedirgin oldum 1677595621 cpu %100...
  6. thEneSs

uygun işletim sistemi

casper nirvana f650 gold laptop um var "i5 8th" "8gb ram 2400mhz ddr4" "nvidia 940mx" "4yıllık" "windows 10 pro" -Laptoplardan pek anlayamadığım için çok fazla kasma ,takılma, cpu%100 kullanımı, çeşitli uygulamaları yavaş çalıştırma gibi problemlerim oluyor bunu için farklı bir işletim sistemi...
Geri