Arama sonuçları: *

1. D

Airstorr Bsp D11 Kablosuz Oyun Denetleyicisi nasıl?

Bana bu tarz S24-25 ultra cihazda kullanılacak cihaz lazım bu ürün nasıl tavsiye eder misiniz...
  2. D

2k için f/p olarak Laptop mu Pc toplamak mı daha iyi?

Teşekkürler tavsiyeniz için
  3. D

2k için f/p olarak Laptop mu Pc toplamak mı daha iyi?

Normalde eskiden beri hep muhabbet olurdu o fiyata pc topla daha iyi ama geldiğimiz durumda bana 2k leptop almak 2k pc toplamaktan daha verimli gibi geldi kasa+ekran+çevre birimleri vs ayrı ayrı toplamaktansa laptop almak daha mantıklı gibi bu konudaki görüşleriniz nelerdir?
  4. D

Steelseries apex 5 değişim sorunu

Amazondan almış olduğum Steelseries apex 5 klayve bir tuş bozulmasıyla garantiye gönderdim ürünün bozuk olduğunu kabul ediyorlar ama elimizde muadili olmadığı için fatura bedelinden iade yapalım diyorlar amazonda aynı şeyi söylüyor ki manası: ülkede iade işlemi rayiç bedel üzerinden değilde...
  5. D

2k monitör önerisi lazım

Hocam aldım kullanıyorum gayet güzel memnunum ama tecrübe aktaracak kadar bilgili değilim düz kullanıcı olduğum için bu konuda yorum yapmak bana düşmez
  6. D

2k monitör önerisi lazım

Tavsiyeleriniz üzerine Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör Siparişi verdim cevap yazan herkese teşekkür ederim konu kapanabilir
  7. D

3 monitör den hangisini almalıyım?

Nano ips pek mantıklı değil sanırım çok teşekkür ederim 1703842317 Eywallah usta sağolasın
  8. D

Sen hangisini önerirsin kral
  9. D

Nano ips farkı nedir hocam
  10. D

Dell o kadar iyi mi kral
  11. D

LG https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-ultragear-27gr75q-b-27-1-ms-qhd-g-sync-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,96855348.html Asus https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-vg27aq-27-1ms-wqhd-g-sync-ips-oyuncu-u-fiyati,552197348.html Dell...
  12. D

vizyonbilgisayar güvenilir midir?

Asus monitör buldum en uygun www.vizyonbilgisayar.com da görünüyor güvenilir midir?
  13. D

2k ya geçmek için psu önerisi

Yeni 2k monitör alıp 2k ya geçmek istiyorum Sistem şu şekilde Evga Rtx 3070 Ti Ftw3 Ultra Ryzen 5 5600X Kingston HyperX 16GB (2x8) 3200MHz DDR4 MSI MAG B550 Tomahawk Ayrıca 2 tane 1 TB HDD 1 tane 2TB SSD var 1080p de Tt 650w psu kullanıyorum ama 2k geçince bu psu yeteceğini düşünmüyorum...
  14. D

2k monitör önerisi lazım

evga rtx 3070 ti ftw3 ultra bütçe 10k hocam 1703831509 Teşekkürler hocam ben kararsız biriyim bu kadar model önerilince daha kararsızlıkta kaldım şimdi
  15. D

2k monitör önerisi lazım

https://www.gaming.gen.tr/urun/331003/dell-g2724d-27-inc-165hz-1ms-qhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/ Çok teşekkürler ben bunları bir araştırayım
  16. D

2k monitör önerisi lazım

Yokmu bi yardımcı olacak be
  17. D

2k monitör önerisi lazım

2k monitör önerisi lazım ancak fazla anladığım bir konu değil görüntü kalitesi gecikme vs memnun edecek bir cihaz arıyorum aklımda bir fiyat yok ortama 10k civarı düşünüyorum ama piyasasını bilmiyorum yardımlarını bekliyorum
  18. D

Psu boyutu ve önerisi

Psu boyutları standart mıdır uyum konusunda problem olur mu Gıgabyte Aorus P750gm 750w veya Msi Mag A750GL ikisinden birini düşünüyorum Thermalthake core v31 kasaya uyar mı veya aizin tavsiyeniz varmı?
  19. D

Telefon soğutucusu tavsiyesi olan varmı?

Telefon soğutucusu lazım önerebileceğiniz varmı piyasasını pek bilinmiyorum 500-1k arası bütçe
  20. D

🔥Yurt dışı TELEFON vergisi 20.000 TL OLDU 🔥

Valla gram üzülmüyorum insanlar hakettiğini yaşar millet olarak hakettiğimizi yaşıyoruz bizim millete müstahak markete girince ekmek alırken kırk kere düşünen herif milyonları bozuk para gibi harcayanları savunmaya devam etsin
Geri