Arama sonuçları: *

• Users: cNNs
  • Order by date
  1. C

Matepad 11 & Matepad Air Alınır mı?

Öğrenciyim arkadaşlar genel olarak kalemi için tablet kullanıyorum. İpad 6. nesilim var 1. nesil kalem ile. Korkum şu matepadlerde basım hissiyatı ipad kadar iyi mi. Samsung S7 denemiştim leş gibiydi bunlarda nasıl deneyimleyeniniz var mı ? alınır mı memnun musunuz apk olayının farkındayım sorun...
  2. C

🔥🔥 DONANIM ARŞİVİ YENİ SİSTEM BUGÜN YAYINDA🔥🔥

12100f 16 ram galax 3050 8 gb 512 ssd 9.999
  3. C

Laptop Tavsiyesi Bilgisayar Mühendisi İçin

Aslina bakarsaniz benimde kafamda bu var huaweinin i7 16 ramli modelini düşünüyorum lakin sogutma konusunda endiselerim var öneriniz var mi acaba 1662821855 Çok teşekkür ederim intel olmasinda karar kıldık birde bu acer hakkinda cidden hic iyi yorum okumadim ya kormuyorum acikcasi
  4. C

Laptop Tavsiyesi Bilgisayar Mühendisi İçin

Merhaba arkadaşlar kuzenim bilgisayar mühendisliğini kazandı. 20k bütçemiz var ne alınabilir monster da güzel cihazlar görüyorum fakat fazla ön yargım var farklı cihaz önerilerine açığım. Şahsi fikrim min 16gb ram olmasi. Java c++ c# felan kullanacak bilgi olanlar yazarsa sevinirim.
  5. C

🔥İndirim Hepsi̇burada Gami̇ng İndi̇ri̇mleri̇ Var Koş Koş !!

Alınmaz biraz daha ver bak yukarda razer var onu al
  6. C

Max 10000TL olacak şekilde telefon önerisi

s20 fe yakın zamanda alıp kullanmış birisiyim çok memnunum bence harika bir telefon 8 ram 256 olanını almıştım bir fırsat geldi elime Xr ile takas ettim üzerine ücret verip şuan dahada memnunum çünkü iphone seviyorum ve bence gerçek anlamda hepsinden iyi xiaomi bir önceki telefonumdu red mi...
  7. C

İTOPYA'NIN MÜKEMMEL İLGİSİ

Abi geçen kulaklığım bozuldu dedim garantiye vereyim, kulaklığıda arkadaşım almıştı bana fatura adresi onun evi neyse garantiye yollıcam aradım itopyayı dedilerki yeni adresinizi yazın kağıda içine attın. Attım + olarak kutunnun uzerıne bıle yazdım yeni adresimi ekstra olarak aradım birde...
  8. C

YENİ FİYAT PERFORMANS TOPLAMA BİLGİSAYAR NASIL OLSUN?

İ3 12. nesil vs 3060 olsun reis
  9. C

Çözüldü✓ 10.000 TL her şey dahil sistem önerisi

Kutusunu açtık da denemek için bu geçen gün paylaşılan 6600 12. Nesil sistemde var kanka fiyatta anlasabilirsek onu vereyim ödeyemeyeceğim satmam gerekiyor borcdan dolayı düşünürsen
  10. C

Param güvende ile yapılabilir de komisyon kesecek. Tanıdık birisi varsa istanbulda gelsin kontrol etsin baksın beğenirseniz sağlam bir kargo ile yollarız kanka.
  11. C

Benim arkadaşımın sistemi var İstanbulda ikamet ediyor. 1060 var 3 gb r5 1600 16 ram 120+240 2 tane ssd monitör samsung odyssey g3 24 inc 144hz temiz ürünler sadece valorant oynuyoruz değerlendirirsen resimlerini felan atabilirim. diğer parçalarında marka ve durumlarını atabilirim.
  12. C

Mouse pad önerilerinizi bekliyorum

Merhaba herkese arkadaşlar 100-150 TL bandında 90*40 mouse pad istiyorum. Kaliteli bir sey olsun istiyorum ne alabilirim. Genelde kontrol mouse padler kullandım yine aynı olabilir. Genellikle Fps tarzı oyunlar oynuyorum. Rival 3 kullanıyorum.
  13. C

7500 Tl Hazır Sistem

Bence bekle biraz daha yakında fp sistem yapılcak üzülürsün sonra
  14. C

ekran kartı ve işlemci seçimi

Kanka bence mük sistem yeterli
  15. C

30TL Steam Oyun Önerisi

Gang Beasts kanka arkadaşlarınla çok sarar
  16. C

Başım Belada!!!! Patronum ve Mesleğim... En Önemlisi Ailem😣

Ailenin bu gibi durumlarda senin arkanda durması gerekiyor öncelikle. 16 yaşındasın ve eğlenmek istemen suç değil. Patronunda senin ilahın değil emin ol daha güzel işler çıkacaktır karşına. Hayat şartlarını ve yaşam şeklini bilmiyorum lakin kimseye boyun eğme. Yapmış olduğun tek yanlışın...
  17. C

Öneri Bu sistem tahmini ne kadar eder?

Hızlı gitsin fiyatı bence 5-5.5 ederi ise 6. 6'nın üzeri sana kar olarak yazar.
  18. C

Rx6400 vs Ps4 vs Xbox One S

Kanka konu olarak çok ayrı oyun kültürün hangisinde varsa ona yönelmelisin pc ile konsol çok farklı mecralar. Hiç yok yeni olacak diyorsan benim önerim xbox olur. Series S alabilirsin one S alma bence eskidi artık.
  19. C

6999 TL ye Rx6500xt li sistem alinir mi ?

Bütçen varsa kanka 16 ram al 8x2 şeklinde
  20. C

Öneri Valorant hesabımın değeri ne kadardır?

Kanka hesap alım satımı sorun ya bir şekilde geri alabiliyorsun bu çok büyük güvenlik açığı o yüzden yüksek miktarlar vermiyorlar attığın paranın yarısına düşün işte bence 300-500 verirler diye düşünüyorum.
Geri