Arama sonuçları: *

1. L

ATX Kasaya 360mm soğutucu takarken sorun çıktı

aa anladım bunu bilmiyodum bak teşekkür ederim. 1657137750 tekrardan rahatsız ettim ama takmayı deneyen adamla konuştum şimdi. Uzunluk olarak tam sığmadığını söyledi yanlamasına yani. Fakat attığım öbür soğutucuyla aynı uzunlukta ve o adam aynı kasaya takabilmiş? Bana eğer cama o kadar yakın...
  2. L

nasıl yani şuanki fanların konumu yetersiz mi kalıyor
  3. L

Bilgisayar elime geçse bi deneyeceğim hala montajcıda yarın alıcam büyük ihtimalle. Ama ben hala üste sığabilceğini düşünüyorum. Çünkü seninde dediğin gibi benim aldığım soğutucu sadece 1cm daha kalın, uzunluk olarak aynılar. Kalınlığını da daha anakartı rami takmadan anlamasına imkan yok bence...
  4. L

dediğim gibi kasaya pek bakmadım bilmiyorum pardon. ama bu sefer o fanları çıkarmış olacağım demi? 1657135747 onları sökmeden yukarı takılma şansı yok mu bence adam beceremedi ya imkanı yok çünkü
  5. L

o kasanın kendi fanları olduğu için oraya bir şey takılabilceğini sanmıyorum
  6. L

yan taraf dediğiniz neresi hocam. kasaya pek bakma fırsatım olmadı ama alırken ki fotoğraflarından hatırladığım kadarıyla fan takma kısmı üstte
  7. L

ben de aynı şekilde düşünüyorum. Sonuçta 1cm daha kalın bile olsa attığım fotodaki gibi yanlamasına bi sığmama sorunu olmaz. Adam yanda 1 cm boşluk kalıyor sadece öyle olmaması lazım falan bişiler demiş. 1657133909 gerçekten kafayı yiyeceğim zaten çok uzun süredir bekliyorum bir de iade süreci...
  8. L

İyi günler. Aldığım Kasa : https://www.incehesap.com/gamepower-warcry-atx-6-argb-sessiz-fan-temper-cam-gaming-rgb-kontrolcusu-ve-uzaktan-kumanda-kasa-fiyati-44471/ Aldığım Soğutucu ...
Top Bottom