Arama sonuçları: *

1. C

Mediamarkta gördüğüm sistem alınır mı

Önerme şansınız var mıdır? Bu sistemi mağazada denk geldiğim ve internette bulamadığım için belki piyangodur diye sormuştum. 1758658543 😅😅 gerçekten öyle
  2. C

Teşhir değil diye biliyorum
  3. C

Bu fiyata bu sistem alınır mı pek anlamam.
  4. C

Öneri Günlük Laptop Önerisi

Merhabalar günlük kullanım için laptop arıyorum arada basit oyunlarda oynuyorum evde monitöre bağlayarak kullanmayı düşünüyorum laptop almamın sebebide sık sık yazlığa gidip geliyorum ve dışarda da çok kullanmam gerektiği oluyor evde ise monitör klavye mouse setupından çok keyif aldığım için...
  5. C

Günlük kullanım ve bilgisayar için MASA

Şöyle geniş güzel uygun fiyatlı masa arıyorum tercihen beyaz Ikeadaki Alex/lagkapten masa düşünüyordum boyutu görünüşü tam ideal ama 6500tl vermek istemiyorumda değmez gibi geliyor öneriniz var mı?
  6. C

Beyaz bilgisayar toplayacağım

Yani misafir çocuğu gelmesi imkansız gelse de odaya girmesi imkansız aile olarak salon dışına çocuğu bırak misafiri çıkarmıyoruz toz konusuna gelirsek çok titiz biriyimdir yastığıma kadar her şeyin tozunu alırım temizlerim her gün zaten beyaz aşığı olarak odamı komple baştan yapıyorum yeni yatak...
  7. C

bütçeyi artırabilirim yani veya nvidia olmasada olabilir 1691433430 bilmiyorum kral ya sence siyaha mı dönmeliyim beyazada aşığım ama
  8. C

Toplama bilgisayar yapmayı düşünüyorum tek fikrim beyaz bir sistem olucak nvidia ekran kartı tercihen fiyat/performans toplayabilecek var mı acaba ? veya uyguna hazır sistem varsa o da olur. EKİPMAN ÖNERİSİNE AÇIĞIM
  9. C

Monitör önerisi şık duran

güzel gibi duruyor ekranı falan nasıl memnun musunuz ve bu fiyattan daha ucuza şu monitör mu daha mantıklı yoksa sizin önerdiğiniz mi monitörler hakkında bilgim yok https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg249q1a-23-8-1ms-full-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,1135070233.html
  10. C

Hocam monitör kolu takmayı düşünüyorum ve renk olarak illa gümüş beyaz olmak zorunda değil siyah falanda olabilir fark etmez sadece düz ve kaliteli ekranlı olsa yeterli gerisini sana bırakıyorum
  11. C

Hocam şıktan bahsettiğim kalın çerçeveli değil ve gamer monitörler gibi sağ altında böyle desenler falan filan olmayan kısaca dümdüz sade olucak mümkünse ekranın kalitesi en iyisi olsun çok hz önemli değil aşırı oyun bağımlılığım yok grafik tasarım yapıyorum arada valorant lol ne kadar büyük...
  12. C

Şu pinterestte gördüğünüz komple siyah veya beyaz tarzı estetik sistemlerden toplayacağım f/p monitör koluyla uyumlu şık düzenli duran ekranı büyük görüntüsü iyi öneriniz olan bi monitör var mı ?
  13. C

Laptop ekrandan sonra piuf sesi gelip kapanıyor

Bilgisayaeı açıyorum alttaki fotoğraftaki gibi şeyler diyor sonra bip diyip kapanıyor bilgisayarın klavyesine 2-3 tokat atınca düzelip açılıyor bazende mavi ekran alıyorum farklı kodlarla critical process died critical service failed , service failed gibi türlü türlü şeyler ama masaya koyup...
  14. C

Laptopumdaki leke sorunu

Merhabalar ne kadar doğru konu bilmiyorum forumada yeni üyeyim fakat şöyle bir sorunum var ve çözümünü bilmiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim bunu ne ile temizleyebilirim ?
  15. C

KZ KULAKLIK ÖNERİSİ?

Tamamdır teşekkürler dediğiniz marka ve modellere bir göz atacağım.
  16. C

KZ KULAKLIK ÖNERİSİ?

Anladım. Peki 1000-1500tl bir bütçe koysam KZ yine mi mantıksız olur önerebileceğiniz herhangi bir marka, model önerirseniz çok sevinirim.
  17. C

KZ KULAKLIK ÖNERİSİ?

Neden son marka olsun sorun ne ki ?
  18. C

KZ KULAKLIK ÖNERİSİ?

Kz kulaklık almayı düşünüyorum bütçe sınırım yok ama çok fazla kategori ve çok fazla kulaklık modeli var hepsinin fiyatı birbiriyle aynı en iyi 5 model hangisi yardım edebilir misiniz ?
  19. C

Çözüldü✓ Ekran kartlı apu sistem mi Ekran kartlı normal işlemcili sistem mi

Anladım çok teşekkür ederim bilgilenmiş oldum. <3
  20. C

Çözüldü✓ Ekran kartlı apu sistem mi Ekran kartlı normal işlemcili sistem mi

Ne aklımda Ne de Elimde yok maalesef çok satan f/p apu ve normal işlemcileri karşılaştırabiliriz sanırım
Geri