Arama sonuçları: *

1. GoldAquaGG

LG UltraGear 27GN600-B alınır mı

1.5 senedir kullaniyorum herhangi bir sorunu yok zamanında 2300 e almıştım, şuan fiyatı pahalı gibi, daha uygun modeller vardır elbete
  2. GoldAquaGG

345 Paragraf mı Hız ve Renk mi

İkisini de çözmüş biri olarak size 345 öneririm, çünkü 345 gercekten geliştiriyor insanı her zorlukta çözülebilecek bir kitap, Hız ve Renk biraz daha giriş seviyesi yani kolay-orta diyebilirim. Tabi sizin seviyeniz de önemli hocam.
  3. GoldAquaGG

i3 12100f işlamciye stok soğutucu yeterlimi yoksa sağutucu almalımıyım

Stok fan yeterli hocam, zaten serin çalışan bir işlemci genel olarak.
  4. GoldAquaGG

Ekran kartı önerisi?

Rx 6600 alınabilir hocam fiyatı da şuan mükemmel seviyede.
  5. GoldAquaGG

Çözüldü✓ Acer Nitro 5 AN515-58 laptop alınır mı? önerileriniz önemli

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.
  6. GoldAquaGG

Garantisi devam ediyorsa @Can... Hocamın dediği gibi uğraşmayın bence de Garanti kapsamından çıkabilir hocam.
  7. GoldAquaGG

Hocam bazı laptopların yazılımları oluyor ya fan hızlarını ayarlayabildiğimiz vs. orada performans modu olur fanlar son ses çalışır fakat laptopunuz daha serin çalışır onu demek istemiştim.
  8. GoldAquaGG

Oynadığınız zemin çok önemli hocam. 91 derece laptop üreticilerine göre normal olsa da biz tüketicilere göre fazla sayılabilecek bir değer. Size önerim şunlar olur: Soğutucunuz yoksa alabilirsiniz. Oyun oynarken adaptörü kesinlikle kullanmalısınız. Oyuna girmeden önce cihazın fanlarını...
  9. GoldAquaGG

Arkadaşıma aldık 2 hafta önce bir sıkıntısı yok hocam, acer ile farklılıkları; DDR 5 ram kullanılmış Bataryası daha büyük Ekranı daha büyük
  10. GoldAquaGG

https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-hp-victus-16-d1021nt-6g0e9ea-i5-12500h-16-gb-512-gb-ssd-rtx3050ti-16-1-full-hd-notebook-fiyati,2110811052.html
  11. GoldAquaGG

Düzeltme için teşekkürler 👍
  12. GoldAquaGG

Alınır hocam fakat Acer laptoplarda batarya sorunu olduğunu duymuştum. Yani prize takılı değilken şarjı hızlı bitiyormuş. Eger sırf oyun için alacaksanız alın derim.
  13. GoldAquaGG

Steam oyun alıp almama hakkında

İmkanınız varsa almalısıniz, Steam varsayılan kuru değiştirdi biliyorsunuz. Her an her seye zam gelebilir sonradan üzülmeyin hocam.
  14. GoldAquaGG

Disco Elysium Alınır Mı?

15 tl ye hiç bir şey, alın hocam direkt. Önerebilireceğim Dying Light var bir de hikayeli oyun seviyorsanız.
  15. GoldAquaGG

Çözüldü✓ i5 12400f soğutucu önerisi

Bence 12400f için sıvı soğutma pek de gerekli değil, dediğiniz soğutucu gayet güzel gibi duruyor.
  16. GoldAquaGG

300-350 tl arası 7.1 kulaklık

https://www.incehesap.com/james-donkey-711-gaming-kulaklik-fiyati-39979/ 3.5 senedir kullanıyorum hala bir sıkıntısı yok hocam.
  17. GoldAquaGG

RX 6500 XT almayı planlıyorum

Yeni çıkacak oyunlarda vram yetmeyebilir, 4 gb günümüzde artık maalesef yetersiz kalıyor. Alırsanız 3-4 yıl daha low-medium ayarlarda oyunları oynayabilirsiniz.
  18. GoldAquaGG

GTA 5 FPS yükseltme yada laptop performans arttırma

Hocam GTA için sisteminiz yetersiz, FPS artık öyle çok artmaz kanımca.
  19. GoldAquaGG

Forza 4 mü GTA 5 mi almalıyım?

Direksiyon setin yoksa forza 15 saat oynadıktan sonra falan sıkıyor, bence de GTA 5 alınabilir.
Geri