Arama sonuçları: *

1. K

Hazır PC Değerlendirme ?

Donanım Arşivi'nin SouthPaws sistemi dikkatimi çekti ve maalesef bayram döneminde değerlendiremedim. Şimdi tekrardan üzerinden değiştirmeler yaptım ve böyle bir sistem topladım ; ( Önerilerinizi beklerim) AMD Ryzen 5 5600X Asus Prime B450M-K II Corsair Vengeance LPX 8GB (2x8) XFX Speedster MERC...
  2. K

18.000 TL Sistem Önerisi ?

Yardımcı olursanız sevirim. Ekran kartının Nvidia olması taraftarıyım. Ram 16gb olmalı. İşlemci kaliteli bir intel yada amd olabilir.
  3. K

Hazır Masaüstü Bilgisayar Bakıyorum Sistem Nasıl ? + Monitor Önerisi Talep Ediyorum.

Çok teşekkür ederim. İlgileneceğim. Geri dönüş yaparım.
  4. K

Hazır Masaüstü Bilgisayar Bakıyorum Sistem Nasıl ? + Monitor Önerisi Talep Ediyorum.

tabii ki lütfen. Zaten insanlardan fikir almak istiyordum.
  5. K

Bütçem monitor dahil 20bin tl ona göre belki düşünülebilir. Ama bu hazır kasa maalesef 1657183439 öneriniz var mı peki ?
  6. K

Geçen gün Türkiye'deki yerel bir teknoloji mağazasıyla bilgisayar konuşmak için babamla gittik. Ve bize şöyle bir sistem verdi : -- İntel Core i5 11400f Soket 1200 11. Nesil 2.60 Ghz 12MB Önbellek 14 nm İşlemci -- MSI MAG FORCE 7G03 FOC FAN ÇOKLAYICI -- MSI M510-A PRO İntel H510 Soket 1200 DDR4...
  7. K

500 Tl Civarı Mouse Önerisi

Rampage BYGAME-M1 almanı şiddetle tavsiye ederim. Şuan da kullanıyorum performansı kalitesi her şeyi mükemmel.
Geri