Arama sonuçları: *

1. R

Drag Click Mouse Önerisi

Hem rekabetçi oyunlar oynuyorum hem de Minecraft oynuyorum. Bu yüzden alacağım mouse da hem FPS oyunlarda sensör ile alakalı herhangi bir sorun yaşamamak, hem de drag click ve butterfly yapmama olanak sağlayan bir mouse almak istiyorum. Bütçem 1000 TL civarında. Diğer oynadığım oyunlarda...
  2. R

Demon Slayer Mangasini Okumalı mıyım ?

Yani 3. Sezonu beklemek zor çünkü 2023 kış aylarında gelecekmiş.Bende zaten 6-7 ay geçti üzerinden çok kopukluk olmasın diye mangasını okumayı düşündüm ama neredeyse herkes mangası çöp diyor
  3. R

Demon Slayer Mangasini Okumalı mıyım ?

Şu anda attack on titan mangasını okuyorum ve 125. bölümdeyim. O da bir 10-12 bölüm sonra bitecek ve ondan sonra demon Slayer'a başlamayı düşünüyorum. Yaklaşık bir 6-7 ay önce animesini filmi ile birlikte bitirdim ama mangasına devam etmedim. Dediğim gibi şimdi mangasına başlamayı düşünüyorum...
  4. R

Kısa Anime Tavsiyesi

bir şey soracağım zankyou no terror ile terror in resonance aynı animemi ?
  5. R

Kısa Anime Tavsiyesi

Çok Teşekkür Ederim.
  6. R

Kısa Anime Tavsiyesi

Hemen başlıyorum.
  7. R

Kısa Anime Tavsiyesi

Evet başlıkta da gördüğünüz gibi anime tavsiyesi arıyorum.Öncelikle izlediğim animeler: Attack on Titan (Favorim)-Vinland Saga-Demon Slayer-Death Note.Bu animeler gibi kısa animeler arıyorum yani 60-70 bölümü geçmez ise iyi olur.Ayrıca içinde çok fazla aşk drama cinsellik romantizm tarzı şeyler...
Geri