Arama sonuçları: *

• Users: ryse
  • Order by date
  1. ryse

Çözüldü✓ Bilgisayarcı Ramimi Çaldı ?

Ram önceden 8 di diyor arkadaş ,kimse yazılanı okumuyor mu ? Çalmış işte bilgisayarcı.
  2. ryse

Bu sistem parçalarını almalı mıyım?

İşlemci olarak öneri yapmam için önce ne iş için alıcaksın sistemi onu söyler misin örneğin ben oyuncuyum sadece oyun amaçlı alıcam ise 7800x3d tek geçerim yok iş amaçlı da kullanıcam ama oyun da oynarım ise 7950x3d ,anakart olarak da ilerde gen 5 SSD alacaksan x670 carbon ve tomahawk ikisi de...
  3. ryse

DeepCool LS520 SE + Ryzen 7 7800x3D Cinebech Test sonucu

Fan yonlerin yanlış yüksek ihtimal ısı ondan yüksek 1715435399 Yapman gereken radyatörü üste montajlayip ön tarafa 3 fanı intake şekilde montajlaman şu an gereksiz yere sistemin ateş içinde çalışıyor.
  4. ryse

Çözüldü✓ fps çok iyi ama oyunlar hiç akıcı değil

Konu çözüldü olarak işaretlenmiş ama çözüm yok.
  5. ryse

AMD RADEON RX6700 PUBG GÖRÜNTÜ ÇAMUR GİBİ

Emin ol Nvidia da aynı sorun yaşatıyor bunun sebebi başka sanırım
  6. ryse

7800x3d ve 4070ti ile Saçma sapan darboğaz yiyorum.

Occt ile power testini açın bi bak işlemci kaç watt çekiyor
  7. ryse

Güç seçenekleri neyde şu an ? Dengeliye çek sonra içinden USB devre dışı bırakmayı kapat bir de pci express güç tasarrufunu kapat @efesu
  8. ryse

Carbon Wifi 120 watt gösteriyor, bende de b650 Carbon Wifi var ama sorun bundan mi kaynakli bilmiyorum hala araştırıyorum
  9. ryse

Yardım Vatan işlemciyi kağıda sarıp göndermiş (GÜNCELLEME!!!)

Ben de işlemciyi anakarti psuyu tek bi firmadan almıştım.Nese hepsi tek kutuda geldi felan montajı yapıcam ulan baktım işlemci yok aradım ettim acaba unuttular mı koymayı, sonra gönderdikleri kutuyu parçaladım ettim, bir baktım adamlar işlemciyi paçavra gibi bi kartona plastik muhafazayla...
  10. ryse

İlk ekran kartınız hangi marka-model❓️

Ati HD 3450 kırmızı pasif soğutmalı bi modeldi
  11. ryse

B650 Carbon Wi-Fi anakartta CPU Debug LED yanıyor

Bu arada ne yanık kokusu var ne bişi bios flash back denediğim zaman sistem power butona basmışım gibi açılmaya çalışıyor.
  12. ryse

B650 Carbon Wi-Fi anakartta CPU Debug LED yanıyor

MSI B650 Carbon Wi-Fi anakartim kırmızı CPU Debug uyarısı veriyor bir önceki gün sorun yoktu bugün sistemi açmadan satın aldığım termalright AM5 secure frame parçasının montajını gerçekleştirdim her şey okey bir şekilde bitirdim güç düğmesine bastım sistem çalıştı ama ekran yok, kırmızı CPU LED...
  13. ryse

7800x3d kasma sorunu

Ryzen masteri kaldırdım biosdan sadece pboyu enabled yaptım düzeldi .Değişiklik olursa yazarım.
  14. ryse

7800x3d kasma sorunu

Belirttim hocam boşta 40 yükte 60.Sıcaklık olduğunu sanmıyorum çünkü bu auto oc ayarını açınca düzeldi mantıken oc yapıyor ise ısınınca düşürmesi gerekir. 1702907343 Manuel oc hakkında bilgim yok o yüzden o işe bulaşmadan ryzen master üzerinden denedim ve sonuç aldım.
  15. ryse

Öneri Kablosuz Kulaklık Önerisi Yapar Mısınız?

steelseries kullanmadım ama logitechin g733 kulaklığını tavsiye etmiyorum, eğer yüksek sesli müzik dinlemek istiyorsan fiyatı değmeyecek bi ürün aynı şekilde logitech x de .
  16. ryse

7800x3d kasma sorunu

Hayır işlemcim ısınmıyor kullandığım kule tipi soğutucu ciddi bi bloğa sahip bakmadım ama 60 vs takılıyordur oyun içinde. Evet biostan expo açık.
  17. ryse

7800x3d kasma sorunu

Agalar başlıktaki sorunu yaşıyorum ve aynı zamanda bunun çözümünü buldum ama ne alaka olduğunu anlamadım ,öncelikle ne yaparsam yapayım bios updatedir formattır ne kadar baştan denesem de buna farklı bios sürümleri de dahil bir türlü sorunuma çözüm bulamadım sonrasında ryzen master indirip auto...
  18. ryse

R7 5800X, RTX 3070 sistemde FPS DROP, takılma sorunu

Sorunun devam ediyor mu ?Veya çözdüysen nasıl çözdün.
  19. ryse

Rampage PRESTIGE kasaya hangi hava soğutmalar olur

https://www.desteksegment.com/urun/rampage-prestige-4-12cm-double-ring-650w-80-plus-bronze-rainbow-fanli-2-usb-2-0-1-usb-3-0-tam-saydam-oyuncu-kasasi Kasamın linki üstte belirttiğimdir.Sorum başlıktaki gibi bu kasaya hangi kule tipi soğutucular sığar 150mm diye belirtmiş özelliklerinde.
Geri