Arama sonuçları: *

1. K

Yardım 1.5 milyona araç önerisi

Hocam bence 1,6 toyata Corolla alınabilir düşük kilometre yeni modelleri tam ne kadar bilmiyorum ama eski modelleri 1,2 civarına bulursunuz az yakar aile arabası masrafı yok bence bu bakın derim
  2. K

Ps5 pro şu anda alınır mı

Hocam doğru diyorsunuz ama iyi bir bilgisayrdada o oyunlar rahat bir şekilde oynanabilir ve GTA 6 nin cikmasi ile ps6 yi daha erken çıkarma ihtimalleri var fiyat konusunda sıkıntınız yoksa ps5 pro alınabilir ama bütçe kısıtlıysa slim ps5 de Üzmez bence çok bilgim yok karar sizin
  3. K

İPHONE İOS 26 GEÇİLİR MI

Pil seviyesinin düşüşü normal mi 9 ayda
  4. K

Ps5 pro şu anda alınır mı

144 Hz ile 60 Hz arasında PlayStationlar çok fark yok diye biliyorum o fiyat farkına bence değmez 2 yıla 6 si çıkacak diyorlar bence slim al derim
  5. K

Opel corsa 1.5 alınır mı

O paralara manuel toyata Corolla 1.33 Ler var bence daha mantıklı sanayi derdi yok hemde LPG benzinli yakıt tasarrufu içinde ideal
  6. K

İPHONE İOS 26 GEÇİLİR MI

Telefonum 16 pro pil seviyesi 9 ayda 97 e düştü ve telefonda kasma var gibi geliyor İOS 18 de kalmalımıyım yoksa yeni sürüme geçmeli miyim pil seviyem düşer mi(Detaylı bilgi verebilecek var mı, pilin bu sürede düşmesi normal mı?)
  7. K

Acil iphone hakkında yardım lazım

hocam hiçbir şey anlamadım
  8. K

bu hep 2-3 saatte düşmez herhaldde düzelir demi bride 100 olunca çıkarayımmı hemen 1750528938 nisanda üretilmiş düzelirmi bu birde 100 olunca hemen çıkarayım mı
  9. K

2-3 saat biraz araştırdım 1-2 haftada kendine geliyomus birde bu şarzı 100 olduğunda çıkarayımmı 12 saat bekeleme felan öyle bir şey varmı
  10. K

Bugün iphone 16 pro aldım şarzı 83 tü ve hızlı 28 e düştü taktım bu hızlı düşme düzelir mi bide şarzı 100 olduğunda direkt çıkarmalımıyım yoksa 12 saat felan beklemelimiyim
  11. K

Yeni telefon hakkında soru

Bugün iphone 16 pro aldım şarzı 83 tü ve hızlı 28 e düştü taktım bu hızlı düşme düzelir mi bide şarzı 100 olduğunda direkt çıkarmalımıyım yoksa 12 saat felan beklemelimiyim
  12. K

Pro mu pro Max mi hangisi alınır

Hocam şarz konusunda sıkıntı yaşar mıyız
  13. K

Bende redmi note 11 pro var ona göre iyidir herhalde pili
  14. K

iPhone 16 pro mu yoksa 16 pro Max mi bana biraz maç büyük geliyor sizce hangisi biri 80 o diğeri 98k
  15. K

Iphone 16 pro mu s25 ultra mı?

iphoneyi 2. el daha kolay satarım neden daha zor olur?
  16. K

androidden apple a geçince sıkıntı yaşar mıyım
  17. K

s25 inki nasıl daha iyi 16 pro daha iyi bir performans veriyor
  18. K

s25 daha iyi gibi ama iphonunda bir ağırlığı var ve birkaç yıl sonra satıp yükseltme ihtimalimde daha yüksek ve stabilitesi samsunga göre daha iyi
  19. K

hocam 1 kere alcam ve android kullanıyorum almışken de beni üniversitede falan idare etsin diye düşündüm uzun zaman götürür bence
  20. K

seneye yks sınav senem olduğu için 2-3 saate kadar düşer muhtemelen ozaman 16 pro beni 2 gün felan idare eder 1747516413 sence ne alayım
Geri