Arama sonuçları: *

• Users: xFxem
  • Order by date
  1. xFxem

Getir Sarımsaklı Mayonez 0 TL

bu olmadıda başka nasıl combolar oluyor ,sadece yemek tarafını kullanmıstım getir büyüğü falan bir inceleyeyim. düzenleme:benimki 380gr olarak cıkıyor düsük gramajı bulamadım
  2. xFxem

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

hocam denk gelirse etilketler misin bu fiyatlara, 3,5lt var yetmiyor sebze atamıyom kuru kuru tavuk yiyom
  3. xFxem

Bu 2. El Sistem Alınır mı?

incehesaptaki 39k 3 saniye durunca 42700 oluyor :kekw:
  4. xFxem

🔥İndirim Lexar 32gb (2x16gb) 6000mhz Cl38 Xmp/Expo Ddr5 20.499,00 TL

dikkat et aynı ramı satmıs elden test etmeden alma
  5. xFxem

🔥İndirim Getır 500/250 Kupon Kodu

bu kaplan telegramdan mı atıyor bunları borsa kaplanı gibi olmasın sonra
  6. xFxem

❌İndirim Bitti! Havıt H652bt Anc Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah 199tl

hay masallah ben 1 tane alamadım :pikacu:
  7. xFxem

🔥İndirim Getır 500/250 Kupon Kodu

510 liralık sepet yaptım koduda girdim eklendi dedi, ama kampanyalar kısmı bomboş telden de baktım bi türlü kampanya seçtirmedi bana kullandırtmadı kısaca sağlık olsun ne diyelim.
  8. xFxem

🔥İndirim Colorful Cvn B650 Gamıng Frozen V14 Ddr5 7600mhz Matx Anakart 7470tl Dip Görünüyor

kalın hesap şaşırtmadı , kart güzel görünüyorduda m geliyormuş işte ...
  9. xFxem

Ikinici El Ekran Kartı Arıyorum

fiyat nedir hocam ?
  10. xFxem

🔥İndirim Lumberjack Fınster Erkek Spor Ayakkabı 40 Numara 100323008 645tl

hocam yakalmısken sorayım, adidas ve skechers kullanıyordum yeni ayakkabı lj deneyim diyorum.Kalıpları nasıl bunların netten aldıgımdan deneyemiyorum 42-42,5 giyiyorum indirim vs girdigi bi fakit oluyor mu ? değişimde yardımcı oluyorlar yazmıssın zaten ama ben online dan yapacagım ne yapacaksam
  11. xFxem

🔥İndirim Adidas Ayakkabılarda %30 İndirim

umarım memnun kalırsın benzerini giyiyorum dikişleri ufak ufak acıldı bile cok narin böyle modelleri tavsiye etmiyorum https://www.akakce.com/spor-ayakkabi/en-ucuz-adidas-galaxy-7-erkek-kosu-ayakkabisi-fiyati,768017106.html
  12. xFxem

🔥İndirim Banka Puanlarını Pazarama'ya Aktaran Pluslılara, 2 Katı Kadar Kart Puanı Hediye

iş bankasında dijital kartım vardı puanlarını kullanamıyom diye buraya attıydım fiyatların masallahı var atıyorum 150 diye sepete atıyorsun, sepette puan kullan deyince dur kardeşim indirimsiz fiyattan 200den kupon kullanırsın diyor hic mantıklı degil gidin markette harcayın ...
  13. xFxem

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

1107 sayfa olmus cogu sayfada bot muhabbeti geciyor zaten, elbette baska türlü cok avantajlı fiyatlı ürünleri almak mümkün degil 5 saniye icinde falan gidiyor ürünler.
  14. xFxem

❌İndirim Bitti! Colorful Cvn B650 Gaming Frozen Atx Anakart 7469 TL (Tt Kuponu Varsa 7169 TL)

tipi güzelde 650 chipset sonucta 5ka düsüyordu gaming gecelerinde wifi modeli oda gayet güzel
  15. xFxem

🔥İndirim Gamebooster G69k "Outlander" Rainbow Membrane Oyun Klavyesi 571,90 TL

10 saniye aramayla cepte 150tl daha kalıyor,daha bakınsam ucuza bulurum az fiyatlara bakıp mı konu acsan ...
  16. xFxem

🔥İndirim Baseus Bass Bp1 Nc Tws 499tl🔥🔥🔥

qcy t13 var beyler biraz eqo programı ile sesi arttırıyorum ama genede az ses geliyor nedense buna yapılabilecek bir işlem var mı ? olsa bu baseus bp1 i alacaktım 500den , şuan pc de jbl 570bt kullanıyorum sesleri bassı sahnesini begeniyorum.
  17. xFxem

20 K Sistem 2.El Sistem Dizmek İstiyorum Ayrı Ayrı Neler Önerirsiniz

nerden verdin hocam 5600xli 6800xtli bir pc var 30 civarına vermeyi düsünüyorumda her yeral satcı coluk combalak diye bi türlü ilan verememistim.
  18. xFxem

❌İndirim Bitti! Kingston 8 GB Ddr5 5200mhz Ram 1900tl

açana kadar alıp forumda verirdin hatta üste kar bile alabilrdin saniye durmamıs
  19. xFxem

🔥İndirim Amazon Prime Üyelere 1000₺'ye %20 İndirim

bunlarda yeni fiyatları indir bindir kısaca ,ihtiyacım olmayan ucuz bisey bulacam diye sayfalarca ugrasamam
  20. xFxem

Chrome Eklentisi: Akakçe, Epey, Cimri, Vatan, İtopya İçin Fiyat Takibi

güzel bi eklentiye benziyor indirdim kurdum, sahibinden icinde ekleniblir mi icine ? ilan no girildiginde tüm fiyat gecmisi gösterir sekilde ...
Geri