bu olmadıda başka nasıl combolar oluyor ,sadece yemek tarafını kullanmıstım getir büyüğü falan bir inceleyeyim.
düzenleme:benimki 380gr olarak cıkıyor düsük gramajı bulamadım
510 liralık sepet yaptım koduda girdim eklendi dedi, ama kampanyalar kısmı bomboş telden de baktım bi türlü kampanya seçtirmedi bana kullandırtmadı kısaca sağlık olsun ne diyelim.
hocam yakalmısken sorayım, adidas ve skechers kullanıyordum yeni ayakkabı lj deneyim diyorum.Kalıpları nasıl bunların netten aldıgımdan deneyemiyorum 42-42,5 giyiyorum indirim vs girdigi bi fakit oluyor mu ? değişimde yardımcı oluyorlar yazmıssın zaten ama ben online dan yapacagım ne yapacaksam
umarım memnun kalırsın benzerini giyiyorum dikişleri ufak ufak acıldı bile cok narin böyle modelleri tavsiye etmiyorum
https://www.akakce.com/spor-ayakkabi/en-ucuz-adidas-galaxy-7-erkek-kosu-ayakkabisi-fiyati,768017106.html
1107 sayfa olmus cogu sayfada bot muhabbeti geciyor zaten, elbette baska türlü cok avantajlı fiyatlı ürünleri almak mümkün degil 5 saniye icinde falan gidiyor ürünler.
qcy t13 var beyler biraz eqo programı ile sesi arttırıyorum ama genede az ses geliyor nedense buna yapılabilecek bir işlem var mı ?
olsa bu baseus bp1 i alacaktım 500den , şuan pc de jbl 570bt kullanıyorum sesleri bassı sahnesini begeniyorum.