Arama sonuçları: *

1. W

Çözüldü✓ Slayer R9T laptop 3D işlemci aradaki farka değer mi

Herkese teşekkür ederim, sanırım 3D versiyona daha yakınım
  2. W

9000TL o farka değer mi onu kestiremiyorum 1TB ssd vs 32GB ram'i ileride yükseltmeyi düşünüyorum ve aradaki para da az bir para değil
  3. W

5070ti olan modelede 2 farklı işlemci opsiyonu var Ryzen 9 9955HX ve Ryzen 9 9955HX3D, 3D versiyonla aralarında 9000TL fark var sizce sırf işlemci farkı için bu paraya değer mi yoksa bu paraya aradaki farka değmez mi yardımcı olursanız sevinirim. İsteyenler için ikisinin de linkini bırakıyorum...
  4. W

Öneri 60-70k bandında laptop önerisi

Başlıkta yazıldığı gibi laptop bakıyorum bu bütçede rtx 4070 ve rtx 5060 laptoplar popüler gördüğüm kadarıyla ama 5060 sadece excalibur olduğundan dolayı pek yanaşmak istemedim açıkçası. Son olarak ram 32gb altında olmasın mümkünse
  5. W

Öneri 2500-3000 TL bandında kulak içi bluetooth kulaklık önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B092DY9THF?tag=akakceprime-21&psc=1 bunu önerir misiniz
  6. W

Öneri 2500-3000 TL bandında kulak içi bluetooth kulaklık önerisi

Başlıkta da yazdığı gibi üst sınır 3000 TL ye kadar güzel aktif gürültü engellemeli bir kulaklık almayı düşünüyorum piyasaya hakim değilim fazla yardım ederseniz sevinirim
  7. W

Yardım S24 Ultra aşırı ısınma problemi

Telefonu alalı 1 aydan fazla oldu optimizasyon süreci vs. ısınması normal diyordum ama özellikle aramalarda (görüntülü ya da normal) ısınmaya devam ediyor. İşlemci 45-55 derece arası olurken batarya 40 derecelerde geziyor ben de doğal olarak telefona zarar gelmesinden endişeleniyorum...
  8. W

Yardım GeForce experience kurunca çok fazla ram kullanıyor

kendi sitesinden kuruyoruz zaten
  9. W

Yardım GeForce experience kurunca çok fazla ram kullanıyor

Arkadaşımın bilgisayarında normal driver kuruluyken bir sıkıntı yok lakin geforce experience'a nvidia hesabı ile giriş yapınca(giriş yapmadan önce olmuyor) ram kullanımı boştayken %80 civarına çıkıyor. (8GB ram) Bilgisayar özellikleri: lenovo loq laptop, ryzen 5 7640hs işlemci, 8gb ddr5 5600MHz...
  10. W

Bozuk telefon ekranı nasıl bilgisayara yansıtılır

Deneyelim bakalım teşekkür ederim cevaplarınız için
  11. W

Eski mesajları aktarmak için eski telefondan işlem başlatmak gerekiyor ama ekranı göremediğimiz için başlatamıyoruz. Mouse bağlasak bile ekran görünmediği için o da bir işe yaramıyor
  12. W

Arkadaşımın telefonunun ekranı bozuk dokunmatik çalışıyor ama ekran görünmüyor (ses vs. açabiliyoruz rastgele tıklayarak) yeni telefonunda whatsapp'a bağlanmak için ekranı görmemiz lazım o yüzden çözüm önerilerinizi bekliyorum. Benim baktığım her yerde telefon ekranından da işlem yapmak...
  13. W

Öneri Sizce hangi laptop tercih edilmeli

İkinize de teşekkür ederim, son kararı verip alacağım en son ama lenovo yattı aklıma
  14. W

Neden lenovo önerdiğinizi sorabilir miyim, ssd ve ram olarak aynı olmasına karşın 1000 TL fiyat farkı arada ve ekranın gecikme süresinin 35-40ms olduğunu söyleyenler var (kesin emin değilim bu konuda) son olarak da 95W 4050 olduğunu yazmışlar. Arkadaşım zamanında lenovodan çok çekmişti onun da...
  15. W

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-58-intel-core-i5-12450h-8-gb-512-gb-ssd-rtx-4050-6-gb-freedos-15-6-fhd-144-hz-ips-panel-tasinabilir-bilgisayar-nh-qlzey-007-pm-HBC00005CKU7P ...
  16. W

Öneri Maksimum 25.000 laptop önerisi

bildiğiniz herhangi bir kronik sorunu, ısınma problemi vs. yok değil mi?
  17. W

Öneri Maksimum 25.000 laptop önerisi

Sağlam bir laptop almayı düşünüyorum ama yaza bırakırsam fiyatlar artabilir diye şimdiden alıp kurtulayım diye düşündüm, yılbaşı indirimleri de olunca öneriler varsa duymak isterim.
  18. W

Arkadaşım Steam'den Hediye gönderemiyor

Desteğe nasıl yazabilirim herhangi bir e-posta vs. göremedim
  19. W

Gta 5 e özel bi durum, asetto corsa göndermeyi deneyince gönderebiliyor
  20. W

Steam cüzdanı ile göndermeye çalışıyor
Geri