Arama sonuçları: *

1. FurkanEkici

Yardım 96-128 GB Laptop Ram

5 1765034976 2x48 yada 2x64 1765035060 Maksat dikkat çekmek Maksat dikkat çekmek
  2. FurkanEkici

Yardım 96-128 GB Laptop Ram

Merhaba 96-128 GB Laptop Ram İhtiyacım var Uygun fiyatlı öneriniz varmi
  3. FurkanEkici

🔥İndirim Baseus 20W sarj adaptörü 149TL

Anker mi baseus mu
  4. FurkanEkici

Yardım PTT Kargo Gümrük ücreti Hangi Aşamada Belli Oluyor

Hayır ptm7950 aldım Ukrayna'dan 1764953192 Bulunduğum şehre geldi başka yere yönlendirme olmadı ücreti göremiyorum sadece
  5. FurkanEkici

Baska yere sevk edildi zaten ama ücret gözükmüyor canlı desteğe sordum onlarda yardımci olamayacağını söylediama sitenin tasariımı değişmiş öncede gözüküyor du böyle durumda şuanda gözükmüyor
  6. FurkanEkici

Merhaba Yurt dışından termal pad aldım gümrük ücreti hangi aşamada belli oluyor Gümrükten çıkmış olarak gözüküyor ancak hiçbir ücret gözükmüyor ücret kisminda
  7. FurkanEkici

❌İndirim Bitti! 7go 20.000 PA Kablosuz Araç İçi Süpürge 🔥 1.999₺

Bataryanın 0 watt çektiğini koydum ben video koyamadığim için yazı ile belirt 1764770451 Bilgisayar temizlemek için ürüne ihtiyacım var iyi üfleyen cihaz öneriniz varmi
  8. FurkanEkici

Normal elektrikli süpürge de aynı şekilde çalışıyor sadece arkadan üfleyen kısmı ayrı olduğu için sen farkinda değilsin
  9. FurkanEkici

Sizdeki üründe kademe ayarı varmı yoksa tek kademe mi çalışıyor renk farkı nerelerde var birde
  10. FurkanEkici

Sizin ürün bu şekilde yapıyor mu ?
  11. FurkanEkici

Aynı sorun bendede var bataryadan oluyor dediler ama alakası yok siz bataryayı da farklı denemişsiniz ona rağmen aynı iadeye göndereceğim ben ürün değişimi de yapıyorlarmis ama bozuk gelmeyeceği garantisi yok
  12. FurkanEkici

Firma tekrar aradı batarya değişimi yapabileceklerini yada aldığım site üzerinden ürün değişimi talebi açıp ürün değişiminde yapabileceğimi söyledi sorunun bataryadan kaynaklandığını söylüyorlar 0549 684 63 42 bu numara ile iletişime geçebilirsiniz benle aynı sorunu yaşıyorsanız yada batarya...
  13. FurkanEkici

Xiaomi 120w şarj adaptörü denedim 65w şarj cikisi veriyor diğer cihazlara 100w powerbank denedim lenevo 100w şarj cihazı denedim hiç birinde sonuç alamadım ürünün tek problemi şarj değil videodaki gibi gücünü arttırıyor azaltiyor hem batarya hemde ürünün kendisinde Firma iadeye yönlendirdi
  14. FurkanEkici

Benim ürün problemi geldi 65w şarj adaptorune bağladım büyük batarya sarj almiyor 10w üstünü görmüyor bir süre şarj oluyor sonrasında hep 0w kuck batarya ile denediğimde 3. Kademeye aldığımda videodaki gibi yapıyor ve kendini kapatıyor gösterge devamlı farkli sayılar gösteriyor Gücü bir artiyor...
  15. FurkanEkici

🔥İndirim Thermal Grizzly PhaseSheet PTM 50x40mm Thermal Pad 820 TL

Isınma soğuma işleminden sonra rodaj gibi düşün biraz isindir sogut yaptığında performansı daha iyi oluyor
  16. FurkanEkici

Macun niyetine konuyor macun belli bir süre sonra dışarı taşıyor bu taşımıyor isininca sivilasiyor soğudugunda eski haline geri dönüyor kullanım ömrü normal macunlara göre daha fazla ayrıca kullandıkça performansı artıyor asıl performansini 10 kullanımdan sonra vermeye başlıyor rodaj süresi var
  17. FurkanEkici

K Konu içerisinde alternatiflerinide paylaştım zaten orjinal ürün olarak şuanda thermal Grizzly var helios V2 de bant daha kolay sokuluyor diyorlar ama stok yok sitelerde 1764172439 Orda küçük bir yazi var gözlük zamanı gelmiş sanırım onuda oku sonra sepete ekle bakalım kaç çıkıyor
  18. FurkanEkici

Adam Ukrayna'da bu malzemeleri satıyor zaten bir çok satışı mevcut anlaşmalı başka firmalarlada Ht10000 leri böyle şırınga Yapiyormus diğerlerine ölçülerine göre kesip gönderiyor verdiği ölçüler sahtelerinde yok adam 16cm kesim imkani veriyor bunun içinde büyük boya ihtiyacı var toptan büyük...
  19. FurkanEkici

Orjinal honneywell ürünleri bu şekilde EUGENEY_KH adlı kişi satıyor Ukrayna'da google yazınca çıkıyor detayları 1764171903 Hy236 putty Alman lazım asuslarda alan küçükmüş o yüzden bunu öneriyorlar vramler icin
  20. FurkanEkici

https://www.tomshardware.com/best-picks/best-thermal-paste 1764171004 Link varmı şuanda stokta bulamadım baktım ama
Geri