Arama sonuçları: *

1. erayyuksel

Sistemi topladım nasıl olmuş

Ram konusunda biraz yetmeye bilir şuanlık yeter gibi dediğim olay ise yayın+oyun olarak bakıyorum birde yayına kaç rate verdiğin önemli ama şuan gayet iyi gözüküyor
  2. erayyuksel

Bilgisayar oyun oynarken donuyor

Bir kaç şey bende ekliyim mesala ets 2 diyorsun ozaman senin ramler işlemciyi besler ama diğer oyunlarda beslemeye bilir benim kendi sistemimde bile yetmiyor 8gb 3000 mhz o DDR 2 ramler hiç yetmez tamamen darboğaz yapıyor
  3. erayyuksel

ekran kartı soğutma plaketi nasıl seçilir

araştırdığımda her hangi bir ürün çıkmyıyor
  4. erayyuksel

Ram Yetmezliği Hastalığı(RYH)

inş istediğin gibi toplarsın
  5. erayyuksel

2*8 i çekmişiz iyiyiz bakıyorumda 2*16 neden olmasın isyannn :D
  6. erayyuksel

teşekkür ederim
  7. erayyuksel

şuan ram almak istemiyorumda o yüzden :D
  8. erayyuksel

6 Yıl aradan sonra yeni bir bilgisayar kasası topladım performans testlerini nasıl yapacağım?

1 sistemin gayet iyi 2 grafik tasarım için işlemcin giriş seviye 3 renderler gayet iyi olur işlemci rendere da oyun oynamya yeter ekran kartın içine bu geçerli sıvı soğutmanda şimdilik iki 240mm olursa güzel olurmuş 4 sistemi yeni kurdun ve biosunu güncelle ram frekanlarına bak fabrikastyon...
  9. erayyuksel

bu değerdeki ram e ne kdar OC yapılabilir? ilk cevabın için teşekkür ederim
  10. erayyuksel

AMD R5 1600 12nm Isınma sorunu

termal macunu yenile,bir diğer husus ise soğutucu ile işlemciyi montaj sırasında sorun olmuştur şimdi baş gösteriyordur
  11. erayyuksel

ram yetmediği zamanlarda herhangi bir oc ile düzeltme şansımız olurmu 8 gb 3000 mhz cl 16
  12. erayyuksel

Bilgisayarınızın bellek sorunu var

yeni aldığın ram biosta mhz si farklı oluyor olabilir biostan her iki ram i uzerinde yazılı olduğu yani senin ramler 2400 mhz biosatan her iki rami 2400 mhz çek aklıma şuanlık bu geldi
  13. erayyuksel

Yardım 144Hz Monitörde Yüksek FPS Değerine Rağmen 60Hz Akıcılığı Sorunu!

https://www.viewsonic.com/tr/products/lcd/VX2458-MHD.php#downloads bu linkten sistemine uygun versiyonu seçerek monitörün ayarını 144 hz çekmeyi dene freesync kapatmanı tavsiye ederim
  14. erayyuksel

laptop ikinci ekran takıp ondan oyun oynamak

https://www.incehesap.com/aoc-c24g1-24-inc-monitor-fiyati-43760/?gclid=Cj0KCQjwj7v0BRDOARIsAGh37irRi8NI1HMNSIyiEnLWnJ9OZHH1M4eRPFFjsjRTZIuUVDS9BPD7PyYaAm-fEALw_wcB 6 7 aydır kullanıyorum gayet güzel 1080p 1ms 144hz (1400-1500TL)
  15. erayyuksel

Kaliteli Termal Macun Önerir Misiniz?

cooler master şuan en iyisi gibi duruyor bütçene göre de bulabilirsin
  16. erayyuksel

kaç mhz ram yeter

arkadaşların dediği gibi 3000 mhz altına düşme besleme açısından ise 16 gb kesnlikle 5 2600 normal var 8 gb 3000 mhz yetmiyor
  17. erayyuksel

B450 Anakart RBG Fan Kontrolü

bnde herhangi bir şey bulamadım
  18. erayyuksel

B450 Anakart RBG Fan Kontrolü

fan marka model nedir
  19. erayyuksel

7700 Tl butceli Gaming Laptop

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v11-1-3/ bu gayet iyi gibi :D
  20. erayyuksel

4500 Tl İçin Sistem Tavsiyesi?

diğer parçalardan kısıtlayıp ekran kartında uçma derim 16 gb ram altına inmezsen daha stabil olur işlemcide ise ryzen 5 2600 veya ryzen 5 2600x gtx 1650 ile iyi giderdi açıkcası
Top Bottom