Arama sonuçları: *

• Users: h100
  • Order by date
  1. h100

Termal macun değişimi sonrasında ciddi performans düşüklüğü

Hocam Ekran kartına baktım hiçbir sıkıntı yok dedim bi anda oynadıgım oyun zaten işlemci öncelik ekran kartı ile alakası yok konunun işlemcinin fanını bi kaldırdım 0 macun hepsi kurumuş macun sürdüm sorunum düzeldi sağolun 😂
  2. h100

Aynı ayarlar zaten
  3. h100

Tam olarak ne ayarı hocam driveri kurdum Bilgisayar formatladım ama sonuç aynı ekran kartındada çok bir sorun oldugunu bende zannetmiyorum.
  4. h100

Eski az Macunu peçete ile sildim Sonra nohut tanesi gibi sıktım yeterince peçete ilede yayip kapattım kartı.
  5. h100

Ekran kartını temizlemiştim temizlerken zarar vermiş olabilir miyim? 1663421041 Sanmıyorum hocam oyun takır takır oynuyor nerdeyse 70 80fps Yazıyor onuda tam vermiyor.
  6. h100

Öncelikle merhaba, dün GTX 1650 Aero GPU'ma termal macun sürdüm sonra oyuna girdiğimde 170-200 FPS aldıgım oyunda 80'den yukari kare hızı görmedim ve oyun aşırı takılıyordu. Ben de termal macunu çok sürdüğümü fark edip sildim sonra olması gerektiği kadar sürdüm fakat sorunum düzelmedi. Macun...
  7. h100

Herhangi Bir oyuna girdiğim zaman Ekran kartı cızırtı Verip Ekran Gidiyor.

Termal macun sipariş edeceğim hocam gelince dediğiniz gibi deneyeceğim büyük ihtimal düzelir gibime geliyor ama.
  8. h100

Aslında Atmıyor Sadece AMD çökme Raporu veriyor. 1657306733 Zaten Oyunu O an kapatmazsam 10 20 saniye sonra Gidiyor Ekran.
  9. h100

Çalınmaması için pc nasıl bir şey yapılabilir

Hocam Alın bi çakma kamera zaten hırsız onu gördüğünde korkup bir şey yapamaz olabildiğince görünen yere koyun bütçeniz varsa alın güzel bi kamera bi saaate bir kontrol edin ama dikkat edin kamerayida çalmasınlar :D
  10. h100

Bu dell laptop alinir mi

Laptop fiyatına iyi stok bitmeden alın derim ozaman.
  11. h100

Bu dell laptop alinir mi

Ama size tavsiyem Masaüstü toplamanız Eğer ihtiyacınız varsa tabi.
  12. h100

Bu dell laptop alinir mi

Hocam GTX1650 RTX 3050 nin yanında çok saçma gibi.
  13. h100

Bu dell laptop alinir mi

İşlemci 3050yi rahat Besler Alabilirsiniz.
  14. h100

Kamera taksan iyi olur Korkutmak için. 1657307832 Birde uzaktan Alarm gibi bir şey bulsan iyi olur.
  15. h100

Hocam Evin Kapısını Açarsa istersen Tavana Montele :😀
  16. h100

Si̇nerji̇ Hazir Si̇stem

Alınır Gibi.
  17. h100

Hayir FPS normal Bi anda Cızırtı gidiyor ve ekranda gidiyor. Bazen kapanmak yerine oyundan Attığıda oluyor. 1657306053 Oyun dışında hiçbir sıkıntı yok Sıcaklık max 45 görüyor.
  18. h100

Bilgisayar Açılmıyor.

Ramlari Çıkartın Bi 2dk bekleyin Yerlerini değişip takın. 1657305967 Bir de PSU bağlantılarını Kontrol edin.
Geri