Dostlar selam, 3500TL bandında alınabilecek en iyi iPhone uyumlu akıllı saat önerisi istiyorum. Bu konulardan pek anlamıyorum o yüzden size sorayım dedim.
Dostlar selam, iphone 11 ile kullanmak istiyorum. alternatif önerisi olan var mı? apple müzik ile müzik dinlerken ileri geri atlama vs yapabilir miyim bilgi verebilecek var mı?
XPrime almayın pişmalıktır, taş gibi bir koltuk ve içi direkt tahta gibi. benim birader almıştı fıtık eder o derece yani. Ben o dönem 200-300 koyup xdrive toryum almıştım o sebepten.
Dostlar selam, Heavy rain için türkçe yama öneriniz var mı çalışan? anonymous çeviri var birader silent hill 2 için almıştı dedim oradan bende indiririm falan ama tek bilgisayar için geçerliymiş.
xpg summoner çok hoşuma giden bir klavye, ben alacaktım ama stok bitmişti hala stok yok sanırım. ben şu an çinden getirttiğim e yoosso z94 kullanıyorum çok memnunum
normal ea play alırsan 10 saat oynarsın, ister 1 ay içinde kullan bu süreyi ister 1 günde bitir. Yeni çıkan FC oyunları direkt olarak sınırsız oynanmıyor, sınırsız oynamak için ea play pro alman gerekiyor.
ben rx5600xt kart ile driver sorunu çekmekten illallah ettim kafayı yiyordum oyun oynayamıyordum o sebeple nvidia geçmiştim bütün sorunlarım ortadan kalkmıştı, bu seride driver sorunu yoksa alabilirsin.