Arama sonuçları: *

1. zerolite

Yardım 16-17bin TL için alınabilecek en mantıklı televizyon önerisi

Dostlar selam, genel olarak amazon,netflix vb şeyler kullanıyorum. Tabii TV kanalları da olması önemli bu bütçede alınabilecek en mantıklı TV nedir?
  2. zerolite

❌İndirim Bitti! Getir alt limitsiz 150 TL indirim

Kaydoldum hiçbir yerde göremedim getir kodunu?
  3. zerolite

Amazon'dan Akşam SSD Aldım Yarın Teslim Edilecek Diyor ?

Problem ne? amazon genel olarak bu şekilde kargoya veriyor zaten.
  4. zerolite

🔥İndirim AJAZZ DKW400 Klavye 510TL

vergisiz fiyatı değilde vergili fiyatını yazsanız keşke
  5. zerolite

Yardım 3500TL bandında alınabilecek iPhone uyumlu akıllı saat önerisi

Dostlar selam, 3500TL bandında alınabilecek en iyi iPhone uyumlu akıllı saat önerisi istiyorum. Bu konulardan pek anlamıyorum o yüzden size sorayım dedim.
  6. zerolite

GAMİNG GEN SİSTEM ALINIR Mİ

Firma en güvenilir firmalardan biridir güvenle alabilirsin.
  7. zerolite

HEPSİJET MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ OLMAK

başvuruları nereden yapıyorsun?
  8. zerolite

Yardım Xiaomi Redmi Watch 5 Active Alınır mı?

Dostlar selam, iphone 11 ile kullanmak istiyorum. alternatif önerisi olan var mı? apple müzik ile müzik dinlerken ileri geri atlama vs yapabilir miyim bilgi verebilecek var mı?
  9. zerolite

🔥İndirim Xprime Titan Oyuncu Koltuğu 🔥4.999TL

XPrime almayın pişmalıktır, taş gibi bir koltuk ve içi direkt tahta gibi. benim birader almıştı fıtık eder o derece yani. Ben o dönem 200-300 koyup xdrive toryum almıştım o sebepten.
  10. zerolite

Yardım Heavy Rain ücretsiz türkçe yama var mı?

Dostlar selam, Heavy rain için türkçe yama öneriniz var mı çalışan? anonymous çeviri var birader silent hill 2 için almıştı dedim oradan bende indiririm falan ama tek bilgisayar için geçerliymiş.
  11. zerolite

🔥İndirim Tray ryzen 5 5600 3244tl

bu nasıl bir site ya tasarıma bak
  12. zerolite

❌İndirim Bitti! Daxtors Soğuk Geçirmez Bot 449₺🔥

Linkin ucu kötü yere çıkıyor
  13. zerolite

GameGaraj'dan alışveriş yaparken işlem limiti aşıldı diyor.

işlem limiti yüksekti başka karttan aldım o şekilde hallettim.
  14. zerolite

Yardım Xiaomi Redmi Watch 5 Active Akıllı Saat nasıldır?

hocam iphone ile kullanıyorsan apple müzik ile kullanabiliyor muyum? uygulama vs iniyor mu apple sağlık ile uyumlu mu?
  15. zerolite

klavye önerir misiniz? lütfen

xpg summoner çok hoşuma giden bir klavye, ben alacaktım ama stok bitmişti hala stok yok sanırım. ben şu an çinden getirttiğim e yoosso z94 kullanıyorum çok memnunum
  16. zerolite

Yardım Xiaomi Redmi Watch 5 Active Akıllı Saat nasıldır?

müzik atlamada vs sorun oluyor mu veya apple müzik ile kullanabilir miyim?
  17. zerolite

35 tl ye fifa 25 oynamak

normal ea play alırsan 10 saat oynarsın, ister 1 ay içinde kullan bu süreyi ister 1 günde bitir. Yeni çıkan FC oyunları direkt olarak sınırsız oynanmıyor, sınırsız oynamak için ea play pro alman gerekiyor.
  18. zerolite

F/P ekran kartı alacağım

kararlı sürücüleri kullanıyordum, sorun yaşadıkça DDU ile sıfırlayıp başka sürücü ile 1-2 hafta daha devam ediyordum sonra o da patlıyordu.
  19. zerolite

F/P ekran kartı alacağım

Olay driver hocam, donanımsal güç olarak bende bir problem yaşamadım sürücü sorunları yaşıyordum
  20. zerolite

F/P ekran kartı alacağım

ben rx5600xt kart ile driver sorunu çekmekten illallah ettim kafayı yiyordum oyun oynayamıyordum o sebeple nvidia geçmiştim bütün sorunlarım ortadan kalkmıştı, bu seride driver sorunu yoksa alabilirsin.
Top Bottom