Arama sonuçları: *

1. Z

Anneye Telefon Önerisi

Sagolun cevaplar için.
  2. Z

Anneye Telefon Önerisi

Dostlar bir türlü karar veremedim bir yardım edin. Samsung a36 karar vermiştim. Ama bazısı diyor normal uygulamalarda bile ısınıyor. Bazısı övüyor. Acaba biraz daha para ekleyip honor 400 mü alsam anneme. Instagram, whatsapp, youtube ve günlük görüşme için.
  3. Z

Honor 400 8 Gb Alınır mı?

Dostlar bilginiz olsun diye yazıyorum. Honor 400 8 gb aldım. Harika bir telefon. Benim için oldukça iyi. Oyun falan oynadığım yok zaten. Günlük kullanım için epey işimi gördü. Sevdim.
  4. Z

Honor 400 8 Gb Alınır mı?

İyi akşamlar. En az 3 yıl kasmadan donmadan idare edecek bir telefon arıyorum. Telefondan oyun oynamam. Günlük rutin işlerim var. Bu telefon işimi görür mü?
  5. Z

2008 ve 2013 neden bu kadar özleniyor?

Kral neden bu kadar gerildin. 1758980130 Başkan Aykutu getirme. Güçlendirilmiş İsmail Kartal sezonu lazım.
  6. Z

Evet ya 2013 berbat yıldı. 2008-11 arası yine fena değildi ama 2013 hiç hatırlamak istemeyeceğim bir yıldı dediğin gibi.
  7. Z

Bende aynı senin gibi düşünüyorum. Şu an 20 yaşında birine sorsan 2015'i özler mesela. Herkes çocuklugunda masum günleri özlüyor sanırım.
  8. Z

Dostlar iyi günleriniz olsun. Bazen sosyal medyada gezinirken bu iki tarih arasının çok övüldüğünü görüyorum. Mesela ben 96 dogumluyum. O dönemleri az çok hatırlıyorum fena yıllar değildi ama bugünden çok fark yoktu benim açımdan. Mesela benden daha yaşlılar 90'ları özlüyor. Sizce 2008-2013...
  9. Z

Cs2 Türk Topluluk Sunucusu 1 ms

Anladım kral. Sürekli görmediğim bir şey ondan garip geldi :)
  10. Z

Cs2 Türk Topluluk Sunucusu 1 ms

Dostlar bugün cs2 Türk topluluk sunucusunda oynarken birinin 1 ms aldığını gördüm. Bu nasıl mümkün olabiliyor. Yıllardır cs oynarım. İlk defa birinin 1 ms aldığını gördüm. 3 gördüm 4 gördüm ama 1 ms bana şaşırtıcı geldi.
  11. Z

7500F işlemci 360 Hz Monitör İle Uyumlu Olur Mu?

Dostlar valorant ve cs2 oynuyorum. 360 Hz monitör almayı düşünüyorum. Ama işlemcim yeter mi tam emin değilim. Örnek vermek gerekirse Valorant oyuna başlarken fps 450-500 civarında oluyor ama fight esnasında, skillerin bol olduğu ortamda 290 gibi değerlere düştüğünü görüyorum.
  12. Z

Wraith spirit of aim iade etmelimiyim ?

Neden alışamadın kral aynı ürün bende var fena değil gibi.
  13. Z

Kick Yayıncıları Ne Kadar Kazanıyor?

Herkese iyi geceler. Dostlar kimsenin parasında pulunda gözüm yok. Herkes hak ettiği parayı kazansın. Sadece merak ediyorum. Günde 600-700 izlenen biri aylık ne kadar kazanıyor? İnternette biraz gezindim ama net cevap bulamadım. Bilen biri varsa diye buraya konu açma gereği duydum.
  14. Z

7800x3d için Thermalright Peerless Assassin Yeterli mi?

Sağolun hocam cevap için.
  15. Z

Tamam kral eyvallah. 1751361338 Kral bunu alabilirim sorun değil ama elimde peerless assasin var yetmez mi ya onunla hayal etmiştim.
  16. Z

Valorant, cs2 gibi oyunları ağırlıklı oynamayı düşünüyorum. Tabi arada hikayeli oyun oynarım ama 4k veya 2k gibi bir derdim yok. Oluru var mı kral?
  17. Z

Bu güçlü işlemci için bu kule tipi sogutucu yeter mi? Sorunsuz sogumasını sağlar mı?
  18. Z

100 Mbps Fiber Ne Demek

Vallah hocam benim için şaşırtıcı oldu. Aslında bina çok yeni 3 yıllık falan. Yeni binalara genellikle direkt fiber getirdiklerini biliyorum ama son zamanlarda ümidimi kesmiştim.
  19. Z

100 Mbps Fiber Ne Demek

Doğrudur hocam. Sizler gibi konuya detaylı hakim değilim.
  20. Z

100 Mbps Fiber Ne Demek

Vallah hocam tamamen tesadüf işler. Aslında ben bu internet konusunda biraz şanslıyım. Şu an oturdugumuz evde bile fiber ver. Hatta daha detaylı anlatayım. Ben Bursa'da oturuyorum. Bizim mahallede sadece bizim binada ftth fiber vardı. 5 ay önce ekipler geldi bütün mahalleyi fiberli yaptılar...
Geri